5 gün sınav yok ondan rahat rahat takılıyorum burada biraz çalışıp döndüm hemen ne var ne yok diye.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Türk aşk şarkıları insanı gerçekten kanser eder :D
Ahhaa ahaa ahaaa. :DEvet hatırladım bunu
sess bir ki.. ses Bir de düğünlerde orkestrayı kurarken mikrofonu kontrol ederler. Ses nasıl diye.. O sırada ses demezlerde see derler. Yani ses kelimesinin sonundaki "s" harfini söylemezler o hoşuma gidiyor.. SSeee!!Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 27 Mayıs 2012 22:01
Ben türk şarkılarının özellikle son dönemdeki lay lay lom parcalara özellikle uyuz oluyommmmmm :D.
Arkideşler yazın gitmişiniz denize cimiyonuz böle cıbıdık cıbıdık bi ara dibe dalıp bakam diyonuz ve böle bir vatandas size 10 metre öteden bakıyor ne yapardınız ben şahsen görür görmez gaz gücüyle 2 sn yede karaya cıkardım :D
Ben türk şarkılarının özellikle son dönemdeki lay lay lom parcalara özellikle uyuz oluyommmmmm :D.Denize s*çardım korkudan.. Artık köpekbalığı o kokuyu alınca ne olur bilmiyorum. Oradan tüyerdi heralde. Bende kurtarırım kendimi
Arkideşler yazın gitmişiniz denize cimiyonuz böle cıbıdık cıbıdık bi ara dibe dalıp bakam diyonuz ve böle bir vatandas size 10 metre öteden bakıyor ne yapardınız ben şahsen görür görmez gaz gücüyle 2 sn yede karaya cıkardım :DSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 27 Mayıs 2012 22:07
Televizyonda şu sıralar seyrettiğim iki programdan biri" Kim Milyon İster Yarışması".Gerçekten iyi bir yarışma insanı geliştiriyor.Bir de "Adını Feriha Koydum" dizisini izliyorum.
Yaf ben Kesko yu kaybettim gören varmı acep?
Ben türk şarkılarının özellikle son dönemdeki lay lay lom parcalara özellikle uyuz oluyommmmmm :D.şimdi yalandan destan yazmıyalım ama bundan kaçamayız ki hemen yakalar o yüzden eğer panik yapmaz isek burnuna bi sağ kroşe indirebilirsek eğer en iyi ihtimal bu çok zor ama başka şansın yok yada bacaklarını bilan kapar bu canavar ben belgesellerini çok izelerim bunların buda bi büyük beyaz ortalama 7 metre ye varan boylara ulaşabiliyorlar çok ürkütücü bir varlık
Arkideşler yazın gitmişiniz denize cimiyonuz böle cıbıdık cıbıdık bi ara dibe dalıp bakam diyonuz ve böle bir vatandas size 10 metre öteden bakıyor ne yapardınız ben şahsen görür görmez gaz gücüyle 2 sn yede karaya cıkardım :D
Belkide kacmıstır kim bilir :/ :D:D:D:D: heuheuhe :D
Mesaj sayım da bayağı oldu be tecrübe kazandım sayılır forum sayesinde teknik konulardan çok anlamasam da :D
Ben tüyüyom arkadaşlar.
Kesko gelirse onu ısırın.
Hadi iyi geceler arkadaşlar ben de çıkıyorum.
iyi geceler yamyam ların reyis i
bu da temelden :
Temel 60 katlı bir gökdelenden aşağıya düşmüş. 50-40-20-10-5-4-3-2 derken 1.kata geldiğinde aklından şu geçmiş :
- Allahım sana şükürler olsun. Bu kata kadar ölmeden geldiysem zaten 1.kattan düşsemde ölmem.. :))
Öff ya bazı yeni üyeler bıktırıyor beni bu forumdan ya
Daha bugün üye oluyorlar toplama pc konularında milleti yanlış yönlendiriyorlar.
Sonrada küfürü hakareti basıp ortalardan kayboluyorlar
Şikayet etsek yöneticiler moderatörler ilgilenmiyor
AMD vs INTEL konularıyla forumu birbirine katıyorlar
Lord365 te saçma sapan konularıyla eğlendirsede bıktırıyor
Yeter artık tüm bunlara bir dur denmeli!
Bak senin gibiler yüzünden işte...
Öff ya bazı yeni üyeler bıktırıyor beni bu forumdan yaBoşver dostum takma kafana .
Daha bugün üye oluyorlar toplama pc konularında milleti yanlış yönlendiriyorlar.
Sonrada küfürü hakareti basıp ortalardan kayboluyorlar
Şikayet etsek yöneticiler moderatörler ilgilenmiyor
AMD vs INTEL konularıyla forumu birbirine katıyorlar
Lord365 te saçma sapan konularıyla eğlendirsede bıktırıyor
Yeter artık tüm bunlara bir dur denmeli!
efsane geri döndü hadi bakalım hayırlısı anlayan anladı kimse kayde almasın daha önceden uyarmıştım
Arkadaşlar benim kedi 5-6 gün besledik 7.gün kaçtı sokakta öldü.
Benim merak ettiğim açlıktan mı ölmüştür soğuktan mı?
Kediler aclıktan veya soguktan ölmez dostum hastadır büyük ihtimalle yada baska bir kedi bogmustur cöp savası yüzünden .