Kediler aclıktan veya soguktan ölmez dostum hastadır büyük ihtimalle yada baska bir kedi bogmustur cöp savası yüzünden .Doğru bir gecede açlıktan ölemez e zaten hava çokta abartılı soğuk değil görenler yemeğinide verdim diyorlardı.
Köpek veya kedi yapmış olabilir veya hastada olabilir.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.iyi geceler dostum nasıl oldu tam oalrak açıklarsan merka ettim de :forumda bir kaç kişiye sordum
dedilerki
MSAA 0 olduğu halde böyleyse, hemen garantiye gönderin. Poyraz (poyri) fef 7970 testi yaptğında OC olunca %60 ile 80 derecenin biraz üstünde diye hatırlıyorum. Isı yüksek. Belki soğutucu tam oturmadı ya da başka bir sorun var. Direk çizgi.com.tr'ye kayıt açın servise yollayın başka hiçbir şey yapmayın.
Doğru bir gecede açlıktan ölemez e zaten hava çokta abartılı soğuk değil görenler yemeğinide verdim diyorlardı.Erkekmiydi kedi dostum erkekse kesin baska bi tanesi bogmustur bendede kedi var ordan biliyorum ölümüne kavga ediyolar bi kere yyabancı bi kedi gelmişti bizim eve bizim kedi onu bogduydu :D
Köpek veya kedi yapmış olabilir veya hastada olabilir.
forumda bir kaç kişiye sorduminşallah sorun giderilir gelişmelerden yine beni haberdar edersin
dedilerki
MSAA 0 olduğu halde böyleyse, hemen garantiye gönderin. Poyraz (poyri) fef 7970 testi yaptğında OC olunca %60 ile 80 derecenin biraz üstünde diye hatırlıyorum. Isı yüksek. Belki soğutucu tam oturmadı ya da başka bir sorun var. Direk çizgi.com.tr'ye kayıt açın servise yollayın başka hiçbir şey yapmayın.hadi herkese iyi geceler iyi uykular
Sanada iyi geceler dostum :D ben kactım ahali kendinize iyi bakın hoscakalın kafiyeme metrobüs gire ya :D
Hepinize iyi geceler.. Bütün Yamyamlara iyi geceler..
İyi geceler diyorum herkese hala burda duruyorum yaff.. bir türlü gidemiyorum. Nasıl bir bağımlılıktır bu yavv :D
İyi uykular tatlı rüyalar ben birazdan yatıyorum :)
Bende iyi geceler diyip geri geldim ne olcak bizim bu halimiz mac :D
Kendime zaman ayarlı fırlatma koltugu yapacam ayarlıcan bi kere o bidaha elleyemicen belirrli bi saatte pc basından fırlatacak koltuk seni .D:D::D
:D Zmanı bi kere ayarladımı kilitlencek elliyemicen :D ama bi fırlatıyomus tavan kapalı flop diye saplanırız artık tavana :D nese bu sefer harbiden kactım desemde geri dönme ihtimalim var :D:D:D iyi geceler arkideşler :D
Bende harbiden gaçıyorum. Sabaha kadar yoğum yoğum :D !
Yatın diyom size leenn!!!!
Abooovvv!! Haydo kızdı bize. :D Ben gaçtım!!