YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.UID ne işe yarıyor rep gibi bir şey mi?her kullanıcının kendine has uid numarası vardır ve değişmez foruma üye olma sırasına göre atanır
mesela selçuk islamoğlu'nunki 1 çünkü forumdaki ilk üye osenin UID 156124 olduğuna göre 156124'üncü üyesin sen
benim UID 91855 olduğuna göre de 91855'inci oluyorum ben
İlk harf büyük olunca uyarı geliyor.
İmlaya bile uyamıyoruz arkadaş
şincik sağ üst tarafdaki frofil yazan yerdeki sekmeye tıkla denetim masasına git - sol tarafdan forum mesajlarına tıkla - yanıtlarım sekmesine tıkla tatatatan işte bu kadar bu arada abi eski nick e geri döndüm nasıl hoşuna getti mi ?Hah şööle.
Gömlek değiştirdiğin zaman seni tanıyamıyom.
Yıldızlar neye göre belirleniyor acaba?
Valla bööle idare et.
Gerçi ben orda sadece 100Hz gürültü duyuyom ama sen beğendiysen mesele yok.
Verdiğim kabini yapsaydın ecik bas dinlerdin.Verdiğin kabini yapıcam abi onu kim çıkardı :D
100 Hz almanın nedeni şu an ki kabinin küçük ve kalitesiz olması sanırım ?
Ama kabin işini bırakmadım.Bugün gittim adamla konuştum.Fiyat konusunda anlaşamadık.Çok pahalı yapıyormuş.
İçimden''Sankim yeni hoparlör alıcaz''dedim oradan ayrıldım :DYarın bidaha bakıcam artık.
Yıldızlar neye göre belirleniyor acaba?Hangi yıldızlar ?
Bu konudaki yıldızlardan mı bahsediyodun yoksa ilerde yıldız almayı filan mı planlıyosun
Yarayışlı konular aç (benimkiler gibi saçma ve gereksiz olmasın) ben sana 3 teşekkür veririm kafanı yorma :D diğer arkadaşlarda teşekkür ederler daha sonra o teşekkürler toplanır yıldız olurlar :D :D :D
Eğer 100TL gibi bi fiyata yapıyorsa acımadan ver ve yaptır bence.Verdiğin kabini yapıcam abi onu kim çıkardı :D
100 Hz almanın nedeni şu an ki kabinin küçük ve kalitesiz olması sanırım ?
Ama kabin işini bırakmadım.Bugün gittim adamla konuştum.Fiyat konusunda anlaşamadık.Çok pahalı yapıyormuş.
İçimden''Sankim yeni hoparlör alıcaz''dedim oradan ayrıldım :DYarın bidaha bakıcam artık.