Yeni konuları nerden görecem ya
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 04 Haziran 2012 10:52
Hadi herkez konularını yığsın :D Rep verelim biririmize :D
Hani Cpt. Abi +1 yapıyodun ya :D hadi şimdi yazıda kalmasın
Ben konuları yazıyom sizinkinide beklerim :::
Bu konu en çok güldürdüğüm konuydu :D Konuya Dalış =>>
Bu konunun başlığı yok Konuya Dalış =>>
Burda Virüslü Temalar paylaşmıştım :D :D :D Şaka şaka şimdi Cpt. Abinin yüreğine inmesin :D Konuya Dalış =>>
Bu konuda USB 'den Flash Bellek yapmayı anlatmıştım ama kimse okumamış gibime geldi Konuya Dalış Konuya Dalış =>>
Bu kadar dierleri hep soru :D :D :D
Hadi herkez konularını yığsın :D Rep verelim biririmize :DHepsine teşekkür yolladım..Hani Cpt. Abi +1 yapıyodun ya :D hadi şimdi yazıda kalmasın
Ben konuları yazıyom sizinkinide beklerim :::
Bu konu en çok güldürdüğüm konuydu :D Konuya Dalış =>>
Bu konunun başlığı yok Konuya Dalış =>>
Burda Virüslü Temalar paylaşmıştım :D :D :D Şaka şaka şimdi Cpt. Abinin yüreğine inmesin :D Konuya Dalış =>>
Bu konuda USB 'den Flash Bellek yapmayı anlatmıştım ama kimse okumamış gibime geldi Konuya Dalış Konuya Dalış =>>
Bu kadar dierleri hep soru :D :D :
Ama senin verdiğin likte bugünün konuları yazıyor ben kendim girmek istesemTüm konular
Aktif forumlar
diye iki seçenek çıkıyor :D
Ama senin verdiğin likte bugünün konuları yazıyor ben kendim girmek istesemAslında ben daha önceleri chip forumun sadece "Bugünün mesajları" kısmını Chrome da yer imi araç çubuğuna eklemiştim.. Yani iki saat chip com a girip oradan foruma tıklayıp da girmemek için.. Çok uzun oluyor o zaman.. Dediğin gibi şimdi "Forum" seçeneğinde "Bugünün mesajları" görünmüyor.. Verdiğim linki yer imi araç çubuğuna eklersen benim gibi daha kolay ulaşırsın güncel konulara. :)Tüm konular
Aktif forumlar
diye iki seçenek çıkıyor :
Noolmuş burdaaa
Ortalığı silip süpürmüşler yaaf.
tertemiz olmuş ama el aletlerimi bulamıyorum. Nerelere kaldırıldı acep..
harbiden siteyi değiştirmişler ama bir çok eksik var umraım giderilir ve admin ler ve denetmenler daha fazla aktif olurlar inşallah
Bu avatarımızın altındaki UID ne oluyor? Sitede kaçıncı sırada üye olduğumuzu mu gösteriyor yoksa??
Harbi ya tasarım güzel ama kullanışlı değil
Ne güzel sohbet ediyodunuz yha ben gelince mi tüydünüz :D
İyi o zaman benimde hevesim kursağımda kaldı :D :D :D
Yanlız bu RAM'lerin hızları beni biraz düşündürüyo yha :( En son Arkadaşımdan alıp taktığım DDR 256MB RAM'e everest'ten bakınca MHZ oranı diğerlerinden biraz hızlı gibi ama çok az :D
Bilgisayarda uçuyo hee xD yazın yeni PC'yi alana kadar idare ederik artık :D
Ne güzel sohbet ediyodunuz yha ben gelince mi tüydünüz :DHayırlı olsn kınaşlı.İyi o zaman benimde hevesim kursağımda kaldı :D :D :D
Yanlız bu RAM'lerin hızları beni biraz düşündürüyo yha :( En son Arkadaşımdan alıp taktığım DDR 256MB RAM'e everest'ten bakınca MHZ oranı diğerlerinden biraz hızlı gibi ama çok az :D
Bilgisayarda uçuyo hee xD yazın yeni PC'yi alana kadar idare ederik artık :
Da.Ben yanıtlarıma bakıyordum.Senin yanıt yazdığını göremedim.Bende diyorum niye kimse bişey yazmıyor.Bi sorun var sanki
Yamyam abi şuanda kabin işi duruyor ama
Ben eski 2+1 i kabinine taktım hoparlörü.Nasıl olmuş.Ama karnım ağrıdı bunun yüzünden.
okuyunda biraz gülün bari alıntıdır :
[resim][url=http://bit.ly/c25MCx][/url][/resim]
Arkadaşlar forumda tema değişince altta mesaj yazdığımız metin kutusunun gitmesi de kötü olmuş.