Ben burdayım
Az sonra yamyam abi gelir bugünki menüyü açıklar
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Suna bakın arkadaslar yamyam bakteri :O :D http://www.haber365.com/Haber/Yamyam_Bakteri_Can_Aliyor/ kopyala yapıstır ile link gitmiyor yaf ctrl + v forever :D
Photoscape Terk
benim faceden arkadaşımmış bi de bu eleman
Ehü ehü..Yamyam abi ne kadar cahal civelek lafını kullanmışsın.Google resmen not tutmuş[url=http://img543.imageshack.us/i/adszkvm.png/][/url]
Aklıma Eyvah Eyvah filminde Ata Demirer in lafı geldi
Buda ne ukala makine ya''Onumu demek istedniz bunu mu demek istediniz''
İvit onu demek istedim.Son Düzenleme: yunus07 ~ 08 Haziran 2012 21:39
hiehie :D calah civelek forever D: bu arada heroes 5 de 10 fps ye düserek yeni bi rekora imza attım :D
Yamyam abi ne kadar cahal civelek lafını kullanmışsın.Google resmen not tutmuşdaha cahal cimbildek lafım da vardı da onu sonraya saklıyorum. :DAklıma Eyvah Eyvah filminde Ata Demirer in lafı geldi
Buda ne ukala makine ya''Onumu demek istedniz bunu mu demek istediniz''
İvit onu demek istedim.
Yamyam abi sendede 9800gt vardı abi nettede baktım bu kartlar bazı oyunlarda ses yapıyo böle tiz bi ses o ses kesildimi veya tekledimi oyunlar kasıyor bende bu sesin nedeni nedir acaba :D
Abi baba oyun degil özellikle eski oyunlarda yapıyor 2003 ve öncesi diyim mesela resmen diii düüü hani eskiden internete baglanırken bi ses olurdu ya aynı öle bi ses yapıyor mesela 60 fps varke nses kesildimi 10 fps olu veriyor 9800gt kullanan 4-5 kiside olmus bu sesler tuaf :S
Abi baba oyun degil özellikle eski oyunlarda yapıyor 2003 ve öncesi diyim mesela resmen diii düüü hani eskiden internete baglanırken bi ses olurdu ya aynı öle bi ses yapıyor mesela 60 fps varke nses kesildimi 10 fps olu veriyor 9800gt kullanan 4-5 kiside olmus bu sesler tuaf :Beni temizle demek istiyodur
Tozun içinde öksürüyodur belki.Bizler anlayamayız ki cihazın dilinden
Ya bende fraps çekerken çok kasıyor.Format atmadan önce bir ayar yapmıştım.7600 gt ile mw3 te hd video çekerken şimdi 8600 gt ile minecraft bile kasıyor yardım lütfen.
Abi baba oyun degil özellikle eski oyunlarda yapıyor 2003 ve öncesi diyim mesela resmen diii düüü hani eskiden internete baglanırken bi ses olurdu ya aynı öle bi ses yapıyor mesela 60 fps varke nses kesildimi 10 fps olu veriyor 9800gt kullanan 4-5 kiside olmus bu sesler tuaf :
Şapşırtık şaban arkadaşım. Eski oyunlarda kasma değildir. Kasma demek gücünün yetmemesi demektir. Bu durum farklı bişi. Eski tip patch veya codeklerlerle ilgili durumdur.