YAMYAM abiiii acil baaşıma ne geldi sorma :(Anladığım kadarıyla CAFEPLUS ı kullanıyorsun hala.Bilgisayarın temesi kaydı geri eski haline gelmiyo :(
ahanda bak şöyle bi hata veriyo
Cpu atışlarıda böyleYaşayacak mı YAMYAM bey
Tek olasılık virüs böcüğü saldırısından etkilenmiş bozulmuş dosyalar olabileceği. Windows u format atıyormuş gibi yap ama
Başlangıçta ONARMA seçeneğini seçerek onarman.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ahaha çokdan tüymüş bile zor yaparsın ezmesi filan :D yamyam abi ben sana dedim nick i değiştir diye konu ya yeni gelenler seni görünce korkuyor yine avlanamadık aç kaldık büyük reyis
Arkadaşlar bu akşamki yemeğimizi bildiriyorum.
Akşama ezgi gelirse EZGİ EZMESİ yapalım.
Ne dersiniz.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 05 Haziran 2012 20:39
Bişey daha sorcam.Hep sorucam diyodum unutuyodum.
''Yapacağın kabinde 2.bölüm APM etkisi oluşturacak demiştin''
APM etkisi ne demek ilk defa duyuyorum.
2cm kalınlığındaki bir suntayı işleyerek bu şekilde yapmak gerçekten uğraş gerektirir. 100TL böyle bir iş için de gerçekten fazla sayılmaz. Ama iyi bir işçilik boya vs da yapılması lazım elbette.
APM (Amorhpous Piston Motion) demek karmaşık piston hareketi anlamı olmaktadır. Hoparlörün içe hareketi ile itmiş olduğu hava bir kabin içerisinde geciktirilerek (Belli fazda) kazanç olarak geri yansıtılması prensibine dayanır. Bu prensiple küçük çaplı hoparlör ve küçük hacimli hoparlör kabininden oldukça düşük rezonans alınabilmesi mümkün olabilmektedir.
Örneğin 16cm lik bir hoparlör için ideal kabin iç hacmi (free air rezonance frequency na ulaşmak için) minumum 50 Litre olması gerekirken böyle bir kabin ile takribi 20-30 Litrelik iç hacim yeterli olmaktadır.
Konuyu deiştirem bari :D
YAMYAM abi AVG'yi nasıl buluyosuznuz ? Bu sabah yükledim hiç tarama yapmadan 5 virüs buldu daha sonra güvenli modda tarama yaptırdım 18 tanede ordan buldu AVG Free Edition 2012 sende kullanıyım mı hem artık RAM'den yana sıkıntı yok 512MB oldu yani kaldırabilir virüs programlarını :D :D :D (yazın PC'yi alana kadar bunla idare ederiz :D
:D Abi ne konuymuş ya Valla ha gayret biz bu hortlatmalarla 200. sayfaya varcaz :D
YAMYAM abi o üstündeki yıldızlardan ecik versen olmamı 1dene de yeter :
Konuyu deiştirem bari :DEn kral böcük programı da olsa farketmez. Önemli olan bilgisayarının sağlıklı çalışmasıdır. Virüs etkilerini görüyor da antivirüsün bişii yok gurban diyosa o programa güvenmiyeceksin.YAMYAM abi AVG'yi nasıl buluyosuznuz ? Bu sabah yükledim hiç tarama yapmadan 5 virüs buldu daha sonra güvenli modda tarama yaptırdım 18 tanede ordan buldu AVG Free Edition 2012 sende kullanıyım mı hem artık RAM'den yana sıkıntı yok 512MB oldu yani kaldırabilir virüs programlarını :D :D :D (yazın PC'yi alana kadar bunla idare ederiz :
YAMYAM abi bak izin verdin die...Yıldızın lafı mı olur gurban. Tüm yamyamlara tüm yıldızlarım feda olsun heç möhüm değil. Yeterki yamyamca sohbet edelim. Birbirimize birşeyler öğretelim öğrenelim..Siz uyurken senin yıldızları çaldım kopyalayıp bütün foruma dağıttım sonra orjinal yıldızları geri senin depene koydum :D :D :
Yıldızın lafı mı olur gurban. Tüm yamyamlara tüm yıldızlarım feda olsun heç möhüm değil. Yeterki yamyamca sohbet edelim. Birbirimize birşeyler öğretelim öğrenelim..yamyam abi şincik sen bize biraz komik anılarını anlat mesela askerlik anılarında olur ama komik olsun bizde yamyam ca gülelim
yamyam abi şincik sen bize biraz komik anılarını anlat mesela askerlik anılarında olur ama komik olsun bizde yamyam ca güAbi ben askere gitmedim ama bi anı söyleyim az önce oldu
size bişiy sorcam C.S'deki en sinir bozucu şey ne ? tabi ki de bu :D
Abi bi an terörislerin içine daldım Cünet Arkın gibi :DDDD bi baktım jarjör boş
sonrasında zaten ne yaptıklarını biliyosunuz rovaşatya diktiler beni :D Cesedim havada uçuıyodu :D :D
Son Düzenleme: ccc KINAŞLI ccc ~ 05 Haziran 2012 22:10
ahahaha küçük yaşda çok oynardım özellikle de 2004 lü yıllarda bu oyunda çok ustalaşmış idim kimse ye kolay kolay yenilmiyordum daha sonrasında futbol oyunlarına ve fps oyunlarına tekrar yöneldimAbi ben askere gitmedim ama bi anı söyleyim az önce oldu
size bişiy sorcam C.S'deki en sinir bozucu şey ne ? tabi ki de bu :D
Abi bi an terörislerin içine daldım Cünet Arkın gibi :DDDD bi baktım jarjör boş
sonrasında zaten ne yaptıklarını biliyosunuz rovaşatya diktiler beni :D Cesedim havada uçuıyodu :D :
Değerli kardeşlerim ve abim MR_YAMYAM abim nasılsınız ?
görmeyeli... Bu aralar evle ilgilendiğim için pek vakit bulamıyorum nete takılmaya demir örüyorum beton döküyorum Demir örüp betoon karıştırmayda öğrendik bu dünyada demir örmek zevkli iş tavsiye ederim birde ağır olmasalar
Ama ev harika olacak bi bitsede içine girsek
Değerli kardeşlerim ve abim MR_YAMYAM abim nasılsınız ?İyiyiz dostum sen nasılsın.Gerçi yeni sormuştum ama :Dgörmeyeli... Bu aralar evle ilgilendiğim için pek vakit bulamıyorum nete takılmaya demir örüyorum beton döküyorum Demir örüp betoon karıştırmayda öğrendik bu dünyada demir örmek zevkli iş tavsiye ederim birde ağır olmasalar
Ama ev harika olacak bi bitsede içine girsek
Okinkurt nerde yav.Oda kayboldu.Chip i gördümü o bu yeni halini :D
Okin'i bende göremedim kaç gündür giremedim pek internete okin kesin 3G ile uraşıyordur
İyi akşamlar millet nasılsınız?Forum bir acayip geliyor bana bu temaya hala alışamadım.İlk girdiğimde tarayıcıda problem var zannetmiştim :D
Çok güzel bir site harika enstrümanlar var sanki gerçek gibi.Tabi ilgilenene :D
Mesaj kotası arttırılmış galiba arkadaşlar tam anlamadım ama 400 yazıyor.
yamyam abi şincik sen bize biraz komik anılarını anlat mesela askerlik anılarında olur ama komik olsun bizde yamyam ca gü
herkese selamlar
glscgn müsaitsen bir sorum olacak kart garantiden geri gönderilmiş.ve de arıza bulunmamış.adamlar test sonucu yollamışlar senlede paylaşayım dedim bir bak yorumla.
garantiden gelen sonuçları paylaşayımServis İşlemleri
Bulunduğu Aşama : Tamamlandı
Test Tarihi : 05.06.2012 13:18:57
Test Sonucu : Arıza Bulunamadı
Test İşlemleri : UZUN SÜRELİ TEST, 3D OYUNLARLA TEST, BENCHMARK TESTİ, FAN / SOĞUTUCU BAKIMI, FARKLI ÇÖZÜNÜRLÜK TESTLERİ, GÖRÜNTÜ ÇIKIŞLARI TESTİ, GPU CAPS TESTİ, MEMTEST
Test Notları : FURMARK, 3DMARK11, BATTLEFIELD 3 ve CoD MW3 ile test edildi.
Sonuç Tarihi : 05.06.2012 13:18:57
Servis Sonucu : Arıza Bulunamadı
Teslimat Tarihi : 05.06.2012 17:49:43
Teslim Alan Kişi : Kargo
Kargo Firması : Aras Kargo
Kargo Barkod No :