YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Performs ve hız olarak çok iyi olmuş en çok bunu beğendim yeni temada.
Yanıtlarda(kişisel sayfadaki) konunun hangi başlığa ait olduğu da gözükmüyor.
Kimler çevrim içi o da belli olmuyor :D
Kişisel sayfamızda yaşımız da gözükmüyor şu anda.Ama umarım bu sorunların hepsi giderilir ve forum eski haline döner(kullanışlılık anlamında).
Arkadaşlar bir ara hatırlarsanız forumda "saldırgan" isimli bir üye vardı artık o da hiç girmiyor foruma.(not:yanıt bildirimlerim kısmına bakınca gördüm bu bölümün de ne olduğunu tam anlamadım :D)
E-mail ile yanıt bildirilen konular sanırım :D
glscgn sahalara geri döndü beyler ne yapalım nick imi kimse kabullenemedi sizi mi kıracağım
Yaf arkadaşlar ben chip te yolumu kaybettim.
Burayı bile zor buldum.
Adobe audition konusuna nerden gidilir bilen var mı.?
NOT: Cadde ve sokak isimlerini hatırlamıyorum
Yamyam abi şuanda kabin işi duruyor amaValla bööle idare et.Ben eski 2+1 i kabinine taktım hoparlörü.Nasıl olmuş.Ama karnım ağrıdı bunun yüzünden.
Bu hoparlör böyle kullanılırsa bi sakatlık çıkar mı ?Video Kaldırılmış
Gerçi ben orda sadece 100Hz gürültü duyuyom ama sen beğendiysen mesele yok.
Verdiğim kabini yapsaydın ecik bas dinlerdin.
glscgn sahalara geri döndü beyler ne yapalım nick imi kimse kabullenemedi sizi mi kıracağıAbi iyi güzel ama buricelee olmadan olmaz :D :D :D
Bende bi avatar yükledim madem Chip çerçeve vermiyo bende kendi çakma çerçevemi yaptım (tabi resimin çerçevesi) Kınaşlınınki Osmanlı Arması //// Bu hesabınki İzmir - Konak Saat Kulesi olacak :D
3 hesap taşımak çok zor :( A.C.T'ye resim bulamadım bi avatar önerin bana :D
Yaf arkadaşlar ben chip te yolumu kaybettim.şincik sağ üst tarafdaki frofil yazan yerdeki sekmeye tıkla denetim masasına git - sol tarafdan forum mesajlarına tıkla - yanıtlarım sekmesine tıkla tatatatan işte bu kadar bu arada abi eski nick e geri döndüm nasıl hoşuna getti mi ?Burayı bile zor buldum.
Adobe audition konusuna nerden gidilir bilen var mı.?
NOT: Cadde ve sokak isimlerini hatırlamıyorum
KON4K 35
ana yeni gördüm sende kimsin tanıyamadım valla kusura bakma
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy Beeeeeeeeeeeeee :D
Zayıfsız geçiyom sınıfı :D Ben sorunlu geçmeyi...
hatta ve hatta.. kalmayı bile göze almışken
Zayıfsiz geçtiğime
çok sevindim :D Yarın ilk iş dil anlatım öğretmenimin elini öpecem eli öpülecek kadınmış 55 ilk yazılı notumdu 28 ikinci yazılı notumdu hocam geçirirmisiniz die yalvarıyodum kadın geçirmeyi bırak üç düşürmüş :D :D :D
Geometriciden 85 sözlü isticem 55den 3 düşecek :D Beni hocalarım seviyo yha :D Her gittiğim yerde kendimi sevdiriyom tabi sevmeyenlerde olabilir...
Çok mutluyum çifte şans :D
Çifte şans derken hem sinifi geçiyom hemde Arkadaşım 256MB RAM verdi (toplam 512MB) Artık Google Chorome'dan internete girebiliyom :D :D :D Çok mutluyum bu gün biri şurda gelip istediği kadar küfür etsin dönüp ne diyonlan sen demem :D :D :D
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy Beeeeeeeeeeeeee :Dkinaşlı sen misin len yoksaZayıfsız geçiyom sınıfı :D Ben sorunlu geçmeyi...
hatta ve hatta.. kalmayı bile göze almışken
Zayıfsiz geçtiğime
çok sevindim :D Yarın ilk iş dil anlatım öğretmenimin elini öpecem eli öpülecek kadınmış 55 ilk yazılı notumdu 28 ikinci yazılı notumdu hocam geçirirmisiniz die yalvarıyodum kadın geçirmeyi bırak üç düşürmüş :D :D :D
Geometriciden 85 sözlü isticem 55den 3 düşecek :D Beni hocalarım seviyo yha :D Her gittiğim yerde kendimi sevdiriyom tabi sevmeyenlerde olabilir...
Çok mutluyum çifte şans :D
Çifte şans derken hem sinifi geçiyom hemde Arkadaşım 256MB RAM verdi (toplam 512MB) Artık Google Chorome'dan internete girebiliyom :D :D :D Çok mutluyum bu gün biri şurda gelip istediği kadar küfür etsin dönüp ne diyonlan sen demem :D :D :
Bana biriniz oyun önerin :D
Ama ekran kartı ve işlemcim hala vasat :D
herkese hayırlı geceler
burayı bulana kadar kaç kez yolumu kaybettim.gps takmak şart oldu:)
herkese hayırlı gecelerHoşgeldin osman abiburayı bulana kadar kaç kez yolumu kaybettim.gps takmak şart oldu:)
glscgn abim az önce burdaydı beni görünce tüydü
bende oyun indiriyodum Free Download Manager süper bişiy hem ücretsiz bi yazılım hemde IDM'ye tur bindirir :D
şu an Prince of Persia Warrior 'u indiriyom 10'a böldü yine 560 KB /sn hızla iniyo :D arada bir 600'üde gördüğü oluyo :D
ben geldim yeni itici tasarımım ile
Hoşgeldin osman abihoş bulduk kardeş dediğin programı bende bir deniyeyim.glscgn abim az önce burdaydı beni görünce tüydü
bende oyun indiriyodum Free Download Manager süper bişiy hem ücretsiz bi yazılım hemde IDM'ye tur bindirir :D
şu an Prince of Persia Warrior 'u indiriyom 10'a böldü yine 560 KB /sn hızla iniyo :D arada bir 600'üde gördüğü oluyo :