YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Banane virmem benim tasım :( :D dostum tası cıkarttımda diger ülkeye vermek hiç aklıam gelmedi o tasıam binalarını yaptım öküzler felan var ama binalar arası tasıma yaptım işte acıklama var ama ing offf her tarafta yama var ya 1. part ya 3. part patlak link bide sesler bile türkçe oluyo ama saglam link bulamayrüm :(:D :D Ben en beşta anlamıyordum. Evler yanıyor oyun bitiyordu.. Sonradan çaktım orada kuyu olduğunu.. Şimdi ne kadar bina yaparsam, o binanın yanına bir tane kuyu yapıyorum. Yoksa yetişemiyorlar :D :D
O yangın çıkan bölümde taş çıkartacaksın ve o taşları komşu ülkeyedeki monk lara verip saraylarını tamir etmelerine yardım edeceksin.
Sistem biraz bakımsız. Ki pc'bana ait olmadığı için serbest davranamıyorum... :) Arkadaşlar bugünde akşam oldu artık eve gitmem lazım. İyi akşamlar..!burdan indirebilrisin sisteminin kaç bit olduğunu seç
pardon windows 7 yokmuş :D vista sürümünü indirsen çalışmaz mı ki :DSon Düzenleme: thedevil01 ~ 09 Haziran 2012 20:28
Banane virmem benim tasım :( :D dostum tası cıkarttımda diger ülkeye vermek hiç aklıam gelmedi o tasıam binalarını yaptım öküzler felan var ama binalar arası tasıma yaptım işte acıklama var ama ing offf her tarafta yama var ya 1. part ya 3. part patlak link bide sesler bile türkçe oluyo ama saglam link bulamayrüm :(
Denedim onu ama calısmadı sanırım version uymuyor o yama v1.0 bizdeki 1.4 :( 120 mb lıkların linkler patlak olmasa güzel olurdu türkçe cok zevkli olur bu oyun daha önce oynadım böle bi tane türkçe ordan biliyorum :D biz ing olmadıgı için 2 kat fazla ugrasıyos gecmek için :D
ya beyler kızlar 3 küçük yaşı sorun ediyorlar önemli olan akıl yaşı ve fiziken ve ruhen olgunluktur
ben fiziken 23 yaşındayım
gerçek yaşım 18
ne anlıyorlar gerçek yaştan
gerçi bu sorun edenler azınlıkta %30 u sorun ediyor %70 hiç sorun etmiyor
%70 lik kısım gerçek yaşı söylesemde sorun yapmıyor diyorlarki önemli olan akıl yaşındır
ama %30 luk kısım sorun yapıyor öylesine rastlarsam işte cinlerim tepeme çıkıyor ve genelliklede elimden bir kaza çıkıyor kaza derken mesela kötü söz küfür ve hakaret değil söylediğim laf şu anda yanlız olsaydık ve memlekette adalet olmasaydı o kafanı duvara vura vura pekmezini akıtırdım vb. laflar diyorum kaza dediğim bu yani
Oyunda high ve highest görüntüde cok farklılık oluyor highest de daha berbat ilginc :D 1280x1204 de denedim sonuc cıvık :D
Yine senin çözünürlük iyiymiş okin.. Ben 800x600 de oynayabiliyorum ancak.. 1024x768 de kasım kasım kasılıyor :D :D Üstteki resimdeki daha iyi.. Alttakinde efektler açık heralde, gözümü aldı ışığı :D :D
Mac sen deyince daya dikkatli baktım yıkık bir kale var onun basında ısınan adamlar felan anlasıldı yalnız depoya stokluyolar adamlar transport yerine stoklamıslardı önceden kaybettigim bölümde bi hata yaptım sanırım cözeriz onuda bu arada bu oyunu oynayın gayet güzel stronghold 2 stronghold 3 var ama bulasmayın berbat arastırdım :D
Kardeş aslında haklısın ama yaz geldi artık yazın çalışamam :D nasıl olsa okul ve sınav stresi yok :Benden sana tavsiye oyun oyna ama tamamen boş geçirme yazı.Çünkü yazları sadece yan gelip yatma zamanı değil aynı zamanda günde 1-2 saat de olsa çalışma zamanıdır.Okula gidiyorsan derslerin için de geçerli bu.
Valla bana yaz tatili matili yok.. Hem DGS hem de KPSS sınavlarına girecem.. KPSS Eylül'de.. DGS Temmuz'da.. :) Allah bana yardım etsin..
Mac sen deyince daya dikkatli baktım yıkık bir kale var onun basında ısınan adamlar felan anlasıldı yalnız depoya stokluyolar adamlar transport yerine stoklamıslardı önceden kaybettigim bölümde bi hata yaptım sanırım cözeriz onuda bu arada bu oyunu oynayın gayet güzel stronghold 2 stronghold 3 var ama bulasmayın berbat arastırdım :Elma bahçesi yaptığın menüde sonlarda bir bina var.. Taş taşıyan öküzlerin hemen yanındaki seçenek.. O binadan yap taşların olduğu yere.. Öküzler senin kalendeki depona taşları götürdükçe, taşların oraya yaptığın binadan transport etmeye başla diğer yıkık olan kaleye..
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 09 Haziran 2012 21:39
Teşekkür ederim tavsiye için :) zaten fazla oyun oynayan biri değilimdir . Uzun zamandır oynamadığım için ve oyun oynamayı baya özlediğim için dedim :DBenden sana tavsiye oyun oyna ama tamamen boş geçirme yazı.Çünkü yazları sadece yan gelip yatma zamanı değil aynı zamanda günde 1-2 saat de olsa çalışma zamanıdır.Okula gidiyorsan derslerin için de geçerli bu.
Valla bana yaz tatili matili yok.. Hem DGS hem de KPSS sınavlarına girecem.. KPSS Eylül'de.. DGS Temmuz'da.. :) Allah bana yardım etsin..Aynen benim de öyle.KPSS'ye gireceğim ve kendimi geliştireceğim yaz boyunca.Okulu bitirebilirsem(ihtimali oldukça yüksek) eğer sorunsuz olarak sonrasında iş hayatına atılacağım.