izleyin yamyamlar da ekran kartı görün soğutma görün karizma görün
http://www.youtube.com/watch?v=8 ... ure=player_embedded
yorumlarınızı eksik etmeyin bakalım kimler neler diyecek
izleyin yamyamlar da ekran kartı görün soğutma görün karizma görün
http://www.youtube.com/watch?v=8 ... ure=player_embedded
yorumlarınızı eksik etmeyin bakalım kimler neler diyecek
biz sana kötü bir söz veya başka bir şekilde kötü davranmadık kendi kendine küsüp gidiyorum diyorsun buda senin kararın bişey yapmıyoruz yani
bizim sohbetimi beğenen gelir sohbetini eder ha biz burada genelde teknoloji üzerine sohbet ediyoruz sana uymuyorsa başka bir yerde sohbet edebilirsin burası özgür bir forum
ben bu durumu doğal karşılıyorum çünki daha önce birçok defa bize hakaret ve küfür eden bir kullanıcı vardı farklı fake hesaplar açıyordu hepsinide o kişinin enayiliğinden tespit ettim şimdi de öyle sanıyor olabilirler ki şahsen bende düşündüm belkide o bahsettiğim kişi yine bi fake hesap açıp yine devam ediyor olabilir o yüzden yeni kayıt olan üyeleri aramıza almıyoruz yamyam lar olarak
Ezgi ö.m atıyosun ama kendi ö.m alımın kaı o yüzden millete ö.m dan soru sorma cevap veremiyolar cünki neyse bencede artık katılma en ezından benle muhatap olma bundan sonra o konua gidip gercekte ne olmus kkim kimi dıslamıs kim ne yalan sölemis onları anlata bilirdim gercekte yüzüme bakamıycak adamlarla papaz oldum senin yüzünden gidip evlerine kafalarını kopartsam kıymeti yok ya gidip ne ne olmus anlat o konularda 1 e bir yada girme bu siteye bidaha zaten.
Ezgi ö.m atıyosun ama kendi ö.m alımın kaı o yüzden millete ö.m dan soru sorma cevap veremiyolar cünki neyse bencede artık katılma en ezından benle muhatap olma bundan sonra o konua gidip gercekte ne olmus kkim kimi dıslamıs kim ne yalan sölemis onları anlata bilirdim gercekte yüzüme bakamıycak adamlarla papaz oldum senin yüzünden gidip evlerine kafalarını kopartsam kıymeti yok ya gidip ne ne olmus anlat o konularda 1 e bir yada girme bu siteye bidaha zaten.Ohoooo ben yokken rahat durmamışsınız desenize okin abi noldu bana bi özet geçermisin ?
Dün bir konu açtım: En son izlediğiniz film? https://www.chip.com.tr/forum/en-son-izlediginiz-film_t243948.html
okinkurt başkaları yüzünden beni suçluyorsun tavır yapıyorsun asıl benim seni suçlamamHadi ya. Bu arada sordugun sorunun cevabı o mesajda bulunuyor zaten iyi okuyun O insanlar daha dogrusu hayvanlarla ilgino lmıyabilr tmm ama en azından o konuya girip gercekte ne olmus yazabilrmiydin ? yazabilirdin değilmi ? neyse artık 40 cuval bos cuval bosa tartısıyoruz hala :).
Herkese Selam.
okiinkurt suçunu kabul et işte bana iftiralar attın sen bu konuda okudum tüm yorumnları gördüAtarım tabi sen gittin 2 günde bu elemanlar peydah oldu ne bilcez ? sana ne diyorum bak o konuda dıslanma varmı yokmu anlat gercekleri sonra gel anlıyormusun beni ? biz seni dıslamadıkkine sen bir yalan bilgin ortaya cıkınca tavır yaptın öle degilmi neyse cok uzadı bu iş kabak tadı verdi ben dicegimi dedim sana... bu arada a.s mac h.g buda sana son mesajım iyi ölçüp biçip oku.
Son Düzenleme: okinkurt ~ 25 Haziran 2012 12:59
Dostum pis pisine banlandın ya gereksizdi :(
izleyin yamyamlar da ekran kartı görün soğutma görün karizma görünYaramaz. Soğutma sistemi ölü bölgenin kurbanı olur ayrıca bu kart 2 ay sonra tozdan giderhttp://www.youtube.com/watch?v=8 ... ure=player_embedded
yorumlarınızı eksik etmeyin bakalım kimler neler
Ya arkadaşlar Dirt 3 hakkında bir konuda yardıma ihtiyacım var . Profilime giremiyorum yani aslında giriyorum ama oyuna girmeye çalıltığımda bağlantı başarısız falan diyor oyunu alalı 2 gün oldu daha oynayamadım bile :( Bide DVD siz oynanmıyor oyun :(
Bu arada artist genç nasıl banlandın sen ya :D ?
bu nasıl bir site size diyorum hey !
Yanlış bölgedesin arkadaşım. Burası yamyamlar bölgesi. Sitenin nasıl olduğunu öğrenebilmen için tüm forum sayfalarını önce okuman lazım. Genel kültür ve teknik bilgilerin doğrultusunda da soruları yanıtlarsan ancak o zaman site hakkında kesin bilgi sahibi olabilirsin.
Bu mesajınla amacın kargaşa ve tartışma ortamı yaratmaksa durumun yetkililere bildirilecektir.
Yanlış bölgedesin arkadaşım. Burası yamyamlar bölgesi. Sitenin nasıl olduğunu öğrenebilmen için tüm forum sayfalarını önce okuman lazım. Genel kültür ve teknik bilgilerin doğrultusunda da soruları yanıtlarsan ancak o zaman site hakkında kesin bilgi sahibi olabilirsin.
Bu mesajınla amacın kargaşa ve tartışma ortamı yaratmaksa durumun yetkililere bildirilecektir.Aynn bende ona benzer derin kelimeler kullanacaktım da (Black_Edition) gibi tanıdık biri çıkar die ses etmediydim YAMYAM abide bilmiyosa kimse bilmez
Yılnın başını küçükken ezelim ark.lar ilk verdiği ters cevapta şikayet :D