O son fotoğraftaki parçalar neyin nesi abi.
Garipten şeyler var.Ne onlar :)
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.O son fotoğraftaki parçalar neyin nesi abi.
Garipten şeyler var.Ne onlar :)
Benim hoparlörler çift yolludur. Yani bas ve tiz bölgesi vardır. O şeyler filtre devresi. Bassları ve tizleri ayırır yamyam.
Ses kalitesi dersen 1000TL lik logitec kullanan arkadaşımın sistemini yedi. Sesler gayet ayrıntılı tane tane ve hoştt geliyo. Şöyle diyim orkestra içerisinde sinek uçsa sesini ayrıntılı duyabiliyorsun.
Abi çok merak ettim ya video çekme şansın varmı .
Benim hoparlörler çift yolludur. Yani bas ve tiz bölgesi vardır. O şeyler filtre devresi. Bassları ve tizleri ayırır yamyam.
Ses kalitesi dersen 1000TL lik logitec kullanan arkadaşımın sistemini yedi. Sesler gayet ayrıntılı tane tane ve hoştt geliyo. Şöyle diyim orkestra içerisinde sinek uçsa sesini ayrıntılı duyabiliyorsun.
Bide benim hoparlör şuanki küçük kabinde,bass açısından hoparlöre titreşim yaptırıyor fakat bi etkisi yok yani duyulmuyor.Bu yapacağım kabinde düzelir mi?
Yada hoparlörün kendisiyle mi alakalı bu ?
Abi çok merak ettim ya video çekme şansın varmı .Video çeksem bile nette yayınladığımda ses sıkıştıralacağı için anında kalite düşecektir.
Bide benim hoparlör şuanki küçük kabinde,bass açısından hoparlöre titreşim yaptırıyor fakat bi etkisi yok yani duyulmuyor.Bu yapacağım kabinde düzelir mi?
Yada hoparlörün kendisiyle mi alakalı bu ?
Ayrıca upload sitesine üyeliğim yok.
Benim önerdiğim kabini yaparsan hoparlörün titrediğini görmeden bile hörrf hörrf bas alırsın.
Şunu da belirteyim. Bu benim kabinler profesyonel tip referans monitörüdür. 1metre mesafeden referans olarak tüm sesleri eşit olarak kulağa iletmesi için yapılmıştır. Elbette çok üst seviye olanları da var ama güç yetmiyo.
Bass rezonans frekansı 80 Hz olup 1 metrde +/-2db hata ile iletiyo. -15db referans ile 40 hz i duyuruyo.
Video çeksem bile nette yayınladığımda ses sıkıştıralacağı için anında kalite düşecektir.
Ayrıca upload sitesine üyeliğim yok.
Benim önerdiğim kabini yaparsan hoparlörün titrediğini görmeden bile hörrf hörrf bas alırsın.Hayır :)
Dediğim şey şuydu.Hoparlör titreşiyor ama bazı basslar var onlarda titreşmesine rağmen ses yok yani bass yok sadece hava sesi.
Sanırım bu hoparlörün kendisiyle alakalı.Yeni kabinde de belki bi nebze düzelebilir diye düşünüyorum :)
videoyu çektim. bilgisayara attım. Ama tüm ses öldü. Yüzde 80 kalite kayboldu. Vahh tüühh vah tüühhh
En büyük yanılgı bu. Hoparlör sadece titreşir. Bass seslerde esas olan kabin içerisindeki sıkıştırılan hava miktarıdır.Hayır :)
Dediğim şey şuydu.Hoparlör titreşiyor ama bazı basslar var onlarda titreşmesine rağmen ses yok yani bass yok sadece hava sesi.
Sanırım bu hoparlörün kendisiyle alakalı.Yeni kabinde de belki bi nebze düzelebilir diye düşünüyorum :)
Yanıldığını anlaman için senin kötü kabinden hoparlörü tamamen çıkart göreceksin hiç bass kalmayacaktır.
Ben yiyecek birilerini arıyorum ama bulamadım.
Rapide üye oldum yamyam abi :)Evet yha upload için en iyisi rapid
Dier sitelerden bişiy indirmek için çok bekliyosun iki saat güvenlik kodu falan giriyosun + max 50 KB/s hızla indirebiliyosun ama rapid de karışık hızın bi 311 KB/s oluyo bi 40 KB/s oluyu bi 250 KB/s oluyo hemde hiç sıkıntı çekmeden sadece download a basarak indirebiliyosun :)
O zaman ben hiç 550 KB/s 'ye sevinmeyim millet 1MB/s indiriyo biz yarısını :DIDM kurulu değilken(Chrome) 430-480 kbps.yunus arkadaşım hangi programla indiriyosun aceba ?
IDM ile 860 kbps indiriyorum.Tabi bu hıza yükseliyor en fazla ,sonra 200 lere düşüyor yine yükseliyor 860 a kadar.
Yani bi yerinde durmuyor hız
Bazen oluyor ama neden bilmiyom :D
Resimler kayboluyo burdan bakın [/url][url=http://www.resimim.com/di-71MX.png]www.resimim.com/di-71MX.pngwww.resimim.com/di-OUY5.pngSıcaklıklar:
Oyundayken normaldir artış.