Batuhan Karsan 26 gelmiş herkez kaçmış :DDD
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Okin abi nasıl ??? sence kaç kız tavlar:D :D bilmemki hiç anlamadıgım işler :DSon Düzenleme: okinkurt ~ 15 Haziran 2012 01:12
Herkesler uyurken bişiiler atıştırayım bari..
İsteğim gerçekleşmeyecek biliyorum ama ben eski temaya geri dönülmesini istiyorum.Ayrıca bu tema çok da stabil değilmiş zamanla anladım işlemciyi yoruyor.
YAMYAM BASKIM TEAMMM COO CEEE
Ahada bastık :D ne örüyonuz yamyamlar :D
Evvvet ilk iş hepsi uyurken kaçırıp özel yamyam tarifini de çalıp yemek yapmak
kaçırdığımız herkeşi
Bence kesko abiden başlayalım. Zaten yorgundur ev yapmaktan kolay kaçırırız
YAMYAM abi zorluk çıkarabilir bikaç adam topla
Yamyam abi contradan bizi yer onu bosver kınaslıyı kacıralım bide gözlüklerden göremez bizi hem gece :D :D:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?fea ... edded&v=-a8noLevghM Lag yüzünden 60 levellik karakterini kaybeden oyuncunun dramı :D
Aynen adam uyurkene bile takıyodur
Takıyo rüyada günesli yerlerde kullanmak için
Bizimde bi gözlügümüz olsa bizimde bir bilardo sopamız olsa bizde niye yok niyeee ! :D
Tak tak gözlük tak gözlük :D
Bizimde bi gözlügümüz olsa bizimde bir bilardo sopamız olsa bizde niye yok niyeee ! :DBak yha az önce ne güzel yazılar yazdım Chip'ten ping geldi gaçtı yazılar :(
Hah ne diyeceğimi hatırladı abi sanki o gözlük saat benim mi sanıyon :DDD o gözlük + saat abimin abim hazır işe gitmişken gözlükle saatini çalıyım dedim yaşasın kötülük nihahahahaah :D