YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
Kapalı Hesap
771 mesaj
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Kapalı Hesap
771 mesaj
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Hoşgeldin ohne dich.
Akşam için yemek önerin var mı..
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Tarihin akışı içerisinde birçok akımlar olmuştur.hep aynı yamyam espirileri biraz kendi geliştir
Bu akımlar genellikle topluma kendilerini kabul ettirmeye çalışmışlardır.
Bilgiye dayalı sağlam temelleri olan akımlar kendilerini kabul ettirmişler ve toplumda bir yer bulmuşlardır. Ancak sansasyonel ve dayanağı olmayan akımlar kısa sürede sönmüş ve yok olmuşlardır.
Kendi konusu bir türlü rağbet görmeyince boşlukta kalan ezgi şimdi rakip olarak gördüğü ve eleştirdiği konu içerisinde sansasyonel yorum yaparak kendisini kanıtlamaya çalışmaktadır.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 26 Haziran 2012 14:58
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
vaybe tüm gününü bilgisayar başında geçiren ve bilgisayardan başka bir şeyden anlayamayan birisinin fikir babalığına çıkması ilginç ... beğendim :)
Ben teknik elemanım ve bilgisayardan anlamak benim işimin bir parçasıdır.
Ayrıca çok iyi bağlama çalar ve türkü de söylerim. Sadece türkü şarkı dinlemek bir meziyet olsaydı benim kedim kral olurdu. çünki çok iyi müzik dinlerdi. Üstelik dinlerken kuyruğunu da sallardı.
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
vamiş kuni mundi .................................
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
mr yamyam kaç yaşında adamsın çoçuğun yaşında bir kişiye karşı tavır almak onu dışlamak ne kadar ahlaklıca söyler misin bana ?
İstenilmediği halde ısrarla girmek isteyenlere ne derler bilirmisin.
Şurada kaç kişi seni istiyorsa soralım eğer bir kişi bile seni isterse ben bu forumu terkedeceğim. Çünki ben YÜZSÜZ değilim.
ahahahahahahaaha
gülelim mi ?
birileri yolunu kaybetmiş bizim konuya dalmış galiba
son_goku ne güzel yapmıştı yha bunların dalton team noldu dağıldı herhal :
mr yamyam kaç yaşında adamsın çoçuğun yaşında bir kişiye karşı tavır almak onu dışlamak ne kadar ahlaklıca söyler misin bana ?kaç yaşında adamsın diyorsun ama verdiğin cvplarda yaşa saygın yok. sen hitabet öğren sonra yaş konusunu aç. babanlada böyle konuşuyorsan aldığın aile terbiyesine yazıbak mr yamyam aramızda tartışma yaşanmış olabilir ama ben seni bu ohne dish adlı palyaçodan da önce tanıyordum ondan dolayı en azından birbirimize karşı saygılı olalım ve yandaşlarına söyle ki ben amacım kimseyle tartışmak değil sadece şurada sohbet etmek bir konu açtım diye beni günah keçisi ilan ettin insanlığın bu kadar mı senin ...yaftalamadan konuşmayı beceremiyorsun çünkü düzeysizsin