Bu resmi bayanların kötü şoför olduğuunu söylemek için eklemiyorum sadece gülmek için...
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Bu resmi bayanların kötü şoför olduğuunu söylemek için eklemiyorum sadece gülmek için...
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
beyler ekran kartına bakın ilk gördüğümde slı zannettimo nasıl kart
beyler ekran kartına bakın ilk gördüğümde slı zannettimÇelik yelekten bile sağlam
herkeze iyi geceler ben biraz uyuyayim bari
güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bilki o yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdirmesj çektim
Arkadaşlar bugünden sonra internetiim olmayacağı için(şimdilik) foruma giremeyeceğim.Ama umarım forum eski günlerine döner ve eskiden yaşanmış olan olaylar hiç yaşanmaz.İnanın bunu yürekten istiyorum.Şimdilik hoşçakalın.
Arkadaşlar bugünden sonra internetiim olmayacağı için(şimdilik) foruma giremeyeceğim.Ama umarım forum eski günlerine döner ve eskiden yaşanmış olan olaylar hiç yaşanmaz.İnanın bunu yürekten istiyorum.Şimdilik hoşçakalın.inşallah kardeşim eski haline döner
dönersen biz buralardayız ve bu konudayız..
Arkadaşlar bugünden sonra internetiim olmayacağı için(şimdilik) foruma giremeyeceğim.Ama umarım forum eski günlerine döner ve eskiden yaşanmış olan olaylar hiç yaşanmaz.İnanın bunu yürekten istiyorum.Şimdilik hoşçakalın.Gene gel dostum bekleriz.
bu arada gülsecgin abim iyi geceler. GLSCGN veya GNCTRKCLL
son_goku bundan sonra yamyamlar konusuna katılanlardan şu evrakları iste
Geleni konuya alıyoz sonra kırıyor bizleri ve değer verdiğimiz insanları
1.ikametgah belgesi
2.nüfus cüzdan sureti
3.ödenmemiş internet faturası olmadığına dair borcu yoktur kağıdı
Herkese iyi geceler arkadaşlar artık çıkıyorum.
son_goku bundan sonra yamyamlar konusuna katılanlardan şu evrakları iste4. olarak da yamyamlığını kanıtlayacakGeleni konuya alıyoz sonra kırıyor bizleri ve değer verdiğimiz insanları
1.ikametgah belgesi
2.nüfus cüzdan sureti
3.ödenmemiş internet faturası olmadığına dair borcu yoktur kağıdı
Hep benim yüzüme. 2 denesi sensiz olmuyo diye mesaj attı alaycı cevap yazdım. 3 dene çıkma teklifini reddettim.zamanla olur kardeşim o zaman görürsün gününü
dışarı çıkıp gezecek kız arkadaşım da yok. E sevgilimde yokAma PC'im var. Tek elektrikler gidince bırakıyo beni Ne kadar harcasam hakediyo
İNternet indirme hızım düşük sebebi nedirBir çok sebebleri vardır...
1 kotayı aşmışsındır servis sağlayıcın indirme yükleme hızını düşürmüş olabilir..
2 eğer torrentten indirme işlemi yapıyorsan indirdiğin torrent'in seed edeni azdır
3 rapid gibi sitelerden indirme işlemi yapıyorsan ücretsiz kullanıcı isen yavaş iner..
Sen en iyisi servis sağlayıcınla irtibata geç..
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 25 Haziran 2012 01:24