yamyam abi msn hesabı açıp oradan chat tarzında bizlerle sohbet etsene süper olur keşko abi okinkurt msn de var sende msn aç oradan da sohbet ederiz bilgi alışverişinde bulunuruz bu salak sitede biraz yorum yazıyon güncelleme yapınca siliniyor yorumum
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Saatler sonra internetim geri geldi mutluyum :)
Demi abi kim sevinmez ki
Haxball'a ne dersiniz?
Yenilen pehlivan güreşe doymaz icabı oynayıp duruyom
Arkadaşlar 90'lı yıllara geri döndüm bir an gerçekten farklı bir avası vardı o yılların o zamanlar küçük olmama rağmen çok iyi hatırlıyorum o yılları.
Bir an ilkokul geldi aklıma gerçekten unutulmaz zamanlardı.
Şimdi neredeler ne yapıyorlar o eski insanlar hiç bilmiyorum.
Vay be bizim savaş uçağını harbiden suriye düşürmüş http://www.haberevet.com/haber/2 ... sin-aciklamasi.html bakalım ne olcak normalde bu bir savaş sebebidir ama gemimiz basıldıgında gıkımız cıkmadıydı bakalım ne olcak.
yamyam abi ne bu forumun hali yaf ne tempo var ne bişi ne diyon bu işe ????.
Ben P4 e format atıyom.
Önce win7 kurdum yemedi. Gandırmaya çalıştım ama sadece ses kartını gandırıp kurabildim. Anakart kaynakları win 7 sürücüleri sağlıklı değil. Ekran kartını da kafasına göre tanıdı en yüksek çözünürlük 1024-768 oldu.
Şimdi XP kurdum herşey tıkır tıkır. Güncellemeler antiböcükler falan biraz işim var daha.
Siz görüşün görüşün.
Yamyam abi bişi sorcam ben vodofone mobile programınla baglanıyorum ama zart zurt mobil hata verip neti kapatıyo mobile partner de bu olmuyo ancak söle bişi var apn secenegi var dinamik ve statik ben hangisini secmeliyim 2 sindede baglanabiliyo internette statik i secin diyolar sence dogrusu hangisi ? program kendisi dinamik i işaretliyor ama nette statik deniyor arada kaldm
Yamyam abi bişi sorcam ben vodofone mobile programınla baglanıyorum ama zart zurt mobil hata verip neti kapatıyo mobile partner de bu olmuyo ancak söle bişi var apn secenegi var dinamik ve statik ben hangisini secmeliyim 2 sindede baglanabiliyo internette statik i secin diyolar sence dogrusu hangisi ? program kendisi dinamik i işaretliyor ama nette statik deniyor aradaDinamiği seç daha iyidir. Statik pek gerekmez.
Dinamiği seç daha iyidir. Statik pek gerekmez.tamam abi .abi bide vodofone un kendi programında uzun süre google felan acmadımı allta torrent calıssada mobil bağlantı hatası veriyo bu mobile partner de huwai yapımı program olmuyo o bu 2 program arasında hız farkı olurmu abi ? programların hıza etkisi varmı ? mobil partner mi kullanmalıyım vodofone mu sence.
Kimsecikler yokken yazıp kacam hemen :D