YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sana dün sormuştum imzandaki adamlar neyin peşinde diye. Görmedin heralde. :D :D Güzel imzan.
:D Abi 8 mb net var oyun indirmiyor adam valla sizi anlamıyorum o netleri heba ediyonuz :D
2 GÜN ÖNCE indirdiğim limbo yu kurdum şiddetle tavsiye ederim oyunun atmosferi süper 70 mb bişey oynamalısınız mutlaka cok degişik.
Yok mac bu 70 mb :D : http://www.ahmetturan.org/oyun-i ... ownload-fullpc.html atmosfer süper dostum degisik bi oyun gercekten.
Yok mac bu 70 mb :D : http://www.ahmetturan.org/oyun-i ... ownload-fullpc.html atmosfer süper dostum degisik bi oyun gercekten.İlk önce bunu indirecem okin. :D Konusu ne?
A.C.T. seninle sistemlerimiz hemen hemen aynı. Eğer Quake 4 ü kaldırıyorsa senin pc bende indirecem.Abi aslında seninki daha iyi ama ben geçen arkadaşımdan bi 256MB daha RAM buldum oldu sana 512 ben ona gövenerek indirdim yoksa enkarn kartı bizi yarı yolda bırakırAbi oyun güzel güzel derken bayaa güzel ama bide yaratıklar şöyle b...k varmış gibi önüne atlamasa
Arada bi kasıntılar oluyo (full low da oynadığım halde) ama yinede (bana göre) gayet net ve akıcı oluyo bilemiyorum şimdi yarım saat oyasan belki ısınır ama şimdilik idere ediyom :)
saolun yardımlarınız için
Önemli değik Kınaşlı. Ben okinin dediği limboyu indiriyom şimdi. Bakalım nasılmış :D
Abi ama önüne aniden bişiy çıkınca korkuyom yha
az önce (oyunun içinde) tavandaki lambaya bakıyodum (avizemi florasan mı die) uzaylılar onada izin vermedi valla önüme böööööööö die bi atladı ödüm .. karıştı :D kalbim küt küt sinirlendim daha üstüme üstüme geliyo senmisin lan bana dalan dedim aldırm taramalıyı iyice geberttim de 20 can kaldı bende bittim tabi o arada korkudan :D
Oyunu harika yapmışlar önüne aniden bişiy çıkıyo hiç beklemediğin anda falan ben direk adamlarımın arkasına kaçiyom :D
Valla konu yu bilmiyom yeni basladım ormanda bir cocuguz baygınken baslatıyo ilerliyip geciyorum suan bi örencek denk geldi nese sölemiyim nası gecti zevki kacmasın herkes denesin oyun güzel millet :D
Arkadaşlar sesim nasıl iyi geliyo muu.
Ubuntu studyo ile sesleniyom dizüstümden
ne örüyonuz yamyam kardeşlerim bu gün aranızda değildim bir kaç yere iş görüşmesine gittim bakalım ne olacak adamlar depocu arıyormuş gıda üzerine -20 hatta -30 derecelerde çalışacak larmış valla bi gidem olmadı ilk günden bırakır geri geliriz artık
ama yorumlara şimdi baktım da gülmekden karnım ağırdı yaw yamyam abi espirileri patlatmış kankam(okin) yine öyle helal ulan size bizde bu birlik beraberlik varken aramızdaki bağları kimse koparamaz hele hele kıskançlar hiç başaramayacak boşuna uğraşmasınlar
H.G hakan dostlar limbo basit 2d bir oyun ne 2 ghz i ya onuda acmıyosa pc artık camdan atın yani oha :D hakan oyun baya güzelmiş hocam :D