YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşlar YouTube'un tasarımı mı değişti yoksa sadece bende mi böyle oldu?
Kimden: thedevil01
Kime: Mr_YAMYAM
Tarih: 23.06.2012 22:39
Konu: msn msn msn
ben eklemek istiyom :D ekle.
.compurtu
bu ne yav :D eklerim :D
Hah bi sazan daha yakaladım. Bu gece bol bol balık yiyeceezz..
Evet key sordu sonra keyi girdim yükleme ekranı geldi ve bi noktada takıldı kaldı :D autorun olarak çalışmasını sağla ne demek :
Keyi sorduysa başka sorun olmuştur.
DVD nin kendisini takınca kendi menüsü var. Yani loader i. DVD yi takınca bu açılması lazım yani otomatik başlangıç.
DVD içerisinden setup ile yüklenince yüklenmiyo.
Kurulumu iptal et.
Yüklenmiş programları sil (dirt3 le ilgili..Tabii biliyorsan.)
Harddiskine önce ccleaner ile temizlik yap sonra deffrag edip bir daha dene.
Herhalde harddiskinde yeterli alan vardır. en az 15 Gb
launch de girersen yüklenmiştir.
ekran kartı sürücüleri ve eklentileri yokmuş.
ekran kartın ATI mi
O zaman başka bir sorun vardır. Yeniden yükle oyunu..
Devil o oyunun orjinalinde bir sorun var. Kurmaya başla, 1-2 saat takılı kalıyor sonra bir anda kurulum tamamlandı diyo.
sen git netten korsan çek boşverin orjinal oyunu alışmışız demon tools dan oyun kurmaya
O dll dosyasını internetten bulup indir ve System32 klasörünün içine at.Bende de önceden öyle bir hata vermişti öyle çözmüştüm.
O dll dosyasını internetten bulup indir ve System32 klasörünün içine at.Bende de önceden öyle bir hata vermişti öyle çözmüştüm.Ya da oyunun kurulduğu klasöre atman gerekebilir.Google'dan aramış olsaydın belki çözecektin oyunu silmeden.Bir sürü forum sitesi çıktı o hatayla ilgili.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 24 Haziran 2012 01:15