Yok yok o ip bi resette degisen bişey bazılarında ip sabit oluyor anladınmı ?
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yamyam abi, burada disabled olanları aktif hale mi getireceğim? Codecs diye birşey yok. Pencerenin sol üst köşesinde Codecs yazıyor sadece.
hayır 599 mac simi 600 oldu :D
Ben resimi koyduğumda 600'ü gösteriyordu ama. :D
Bende 599 diyirdi valla bilmiyim suan 600 deyi :D
Okin, oyun var mı bildiğin benim pc nin kaldıracağı? :D
Mac eski ama carmegedon 2 yi bi dene araba parcalama oyunu birbirini parcalamaya calısıyosun yenisi cıkıcak yakında reancarnasyon diye saglam oyundur baskaa unreal 1 i deniyebilrsin diablo 2 olabilir ssitemin cok az iyi olsa p4 felan olcakta cok asırı eski yaf :(
Mac eski ama carmegedon 2 yi bi dene araba parcalama oyunu birbirini parcalamaya calısıyosun yenisi cıkıcak yakında reancarnasyon diye saglam oyundur baskaa unreal 1 i deniyebilrsin diablo 2 olabilir ssitemin cok az iyi olsa p4 felan olcakta cok asırı eski yaf :(M.S. 2004 yılının bilgisayarı ancak bu kadar oluyo valla :D :D
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 25 Haziran 2012 15:56
O tür oyunları oynadım okin. Unreal bizim Quake 3 Arena gibi birşey heralde. Öteki arabalı oyuna benzer bir oyun oynamıştım. Başka yok mu? :D Sniper Elite daha bitmedi ama güzel oyun yani. Bu oyunun kalitesinde bir oyun yok mu?
Arkadaşlar internetim henüz kesilmediği için bi gireyim dedim nasılsınız nasıl gidiyor?
Sniper elite v2 var onu bir dene istersen dostum quake 4 ü dene low detay götürür diye düsünüyorum doom 3 ü dene bide ama bunları kaldırırmı tam bişi diyemiyorum bak daha eski oyunlarda varda oynamısındır muhakkak :D
Sniper elite v2 var onu bir dene istersen dostum quake 4 ü dene low detay götürür diye düsünüyorum doom 3 ü dene bide ama bunları kaldırırmı tam bişi diyemiyorum bak daha eski oyunlarda varda oynamısındır muhakkak :Quake 4
İşletim Sistemi: Windows 2000/XP
İşlemci: Intel Pentium 4 2.0GHz veya AMD Athlon XP 2000
RAM: 512 MB
Ekran Kartı: 64 MB,3D
HDD: 2.8 GB
Ses Kartı: 16-bitDoom 3
System Requirements - Recommended by PC Gamer:
- 2GHz CPU
- 512 MB Ram
- Radeon 9800
- 5-Channel AudioSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 25 Haziran 2012 16:11
:( dostum internet in iyi nasılsa sen dene bi gene low detayda..Quake 4