YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ya bu torrent lere ne oluyor bilen var mı? Hiçbir torrent linki çalışmıyor indireceğim oyunun.. :(
İndirdigin oyunlar eski mac seed yoktur calısmayabilir veya gec calısır.
Arkadaşlar bugün belli oldu bir dersten geçtim.Yani mezun olmaya bir adım daha yaklaştım diyebilirim.
Yaa Stronghold 2 isimli bir strateji oyunu indirmeye çalıştığım okin. Çok hoşuma gitti oyunun konusu ve grafikleri.. Stronghold 3 çıkmış ama onu benim bilgisayar kaldırmıyor. İkinci oyununu indirieyim diyorum onunda torrentleri çok yavaş, bazıları çalışmıyor. Fulloyun da da linkler kırık. :(
Ben sana bulurum o oyunu bazen torentle ayar ve tracker gerekiyor dostum baslaması için bi bakıyım oyunu bulursam özelden link atarım
Dostum severmisin bilmem heroes 4 ü kaldırır senin makina cok tutan bir seri 4 üncü oyunda güzel bi dene istersen bu oyunu http://www.gamespot.com/heroes-of-might-and-magic-iv/ degisik bi oyundur ilk bas tuaf gelebilir ama devamında sevdiriyor kendini
Sistem gereksinimleri :
Minimum:
Pentium II 300 MHz
128 MB RAM
Windows 95/98/ME/2000/XP
DirectX 8.0
4 MB DirectX-compatible video card
DirectX-compatible sound card, 4x CD-ROM drive
and 750 MB hard-disk space
Önerilen:
Pentium III 450 MHz
256 MB RAM
Allaaahh!! Gelsin oyunlar :D Böyle benim bilgisayarın kaldırdığı oyunları görünce çok seviniyomm.. :D Dur bakiim bir videosuna :D
edit
Tamam bunu da aldım listeye.. :)
Esas 5 ide varda ramden yatıyo senin pc :( :D ben 5 i oynuyorum bu aralar sarıyor savaş olayı santranc gibi degisik mesela karsılıklı diziliyor ordular bi tur sne hareket ediyosun bi tur düsman ilk bas tuaf gelecek ama sonradan seversin :D
okin, indi stronghold2 :D Kuracam şimdi oyunu.
... yı ararken versionu yazmayı unutma google amcaya :D aslında içinde .. olması lasımdı :D
ya oyunadı update yazın çıkıyor parchleri crck içinde oyunadı game fix yazın çıkıyor yine crackler
neden bulunmasınki oyunadını verin bulayım size