YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.güvenli kipte pc açmak nedir beyler?bu işine yarıyabilir.
Ya bu torrent lere ne oluyor bilen var mı? Hiçbir torrent linki çalışmıyor indireceğim oyunun.. :(
İndirdigin oyunlar eski mac seed yoktur calısmayabilir veya gec calısır.
Arkadaşlar bugün belli oldu bir dersten geçtim.Yani mezun olmaya bir adım daha yaklaştım diyebilirim.
İndirdigin oyunlar eski mac seed yoktur calısmayabilir veya gec calısır.Yaa Stronghold 2 isimli bir strateji oyunu indirmeye çalıştığım okin. Çok hoşuma gitti oyunun konusu ve grafikleri.. Stronghold 3 çıkmış ama onu benim bilgisayar kaldırmıyor. İkinci oyununu indirieyim diyorum onunda torrentleri çok yavaş, bazıları çalışmıyor. Fulloyun da da linkler kırık. :(
Ben sana bulurum o oyunu bazen torentle ayar ve tracker gerekiyor dostum baslaması için bi bakıyım oyunu bulursam özelden link atarım
Dostum severmisin bilmem heroes 4 ü kaldırır senin makina cok tutan bir seri 4 üncü oyunda güzel bi dene istersen bu oyunu http://www.gamespot.com/heroes-of-might-and-magic-iv/ degisik bi oyundur ilk bas tuaf gelebilir ama devamında sevdiriyor kendini
Sistem gereksinimleri :
Minimum:
Pentium II 300 MHz
128 MB RAM
Windows 95/98/ME/2000/XP
DirectX 8.0
4 MB DirectX-compatible video card
DirectX-compatible sound card, 4x CD-ROM drive
and 750 MB hard-disk space
Önerilen:
Pentium III 450 MHz
256 MB RAM
Allaaahh!! Gelsin oyunlar :D Böyle benim bilgisayarın kaldırdığı oyunları görünce çok seviniyomm.. :D Dur bakiim bir videosuna :D
edit
Tamam bunu da aldım listeye.. :)
Esas 5 ide varda ramden yatıyo senin pc :( :D ben 5 i oynuyorum bu aralar sarıyor savaş olayı santranc gibi degisik mesela karsılıklı diziliyor ordular bi tur sne hareket ediyosun bi tur düsman ilk bas tuaf gelecek ama sonradan seversin :D
okin, indi stronghold2 :D Kuracam şimdi oyunu.
... yı ararken versionu yazmayı unutma google amcaya :D aslında içinde .. olması lasımdı :D
ya oyunadı update yazın çıkıyor parchleri crck içinde oyunadı game fix yazın çıkıyor yine crackler
neden bulunmasınki oyunadını verin bulayım size