YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bana de.
Eniğini cücüğünü bilirim bunların.Yamyam abi. Bugün Vga to component kablo aldım. component kırmızı, mavi, yeşil renkli. tv'dekiler ise sarı, kırmızı, beyaz.
Bunu vgayı laptopa componenti de kırmızı kırmızıya, diğerlerini de rastgele takıyorum algılıyor tv'yi. hz değeniri, çözünürlüğü bile ama görüntüyü aktarmıyor.
Pc'ye de taktım. Vga to component'i. Dvı to vga çevirici ile. ama gene gelmiyo görüntü. component to scart çevirici de mevcut elimde.
Vay şavalak şaban var. Önceden bana sorsana.Yamyam abi. Bugün Vga to component kablo aldım. component kırmızı, mavi, yeşil renkli. tv'dekiler ise sarı, kırmızı, beyaz.
Bunu vgayı laptopa componenti de kırmızı kırmızıya, diğerlerini de rastgele takıyorum algılıyor tv'yi. hz değeniri, çözünürlüğü bile ama görüntüyü aktarmıyor.
Pc'ye de taktım. Vga to component'i. Dvı to vga çevirici ile. ama gene gelmiyo görüntü. component to scart çevirici de mevcut elimde.
Senin aldığın, RGB compenent kablosu. Kırmızı yeşil mavi renk çıkışları. TV nin aynı çıkışlarından uçları olması lazım. TV deki sarı ise orası composite video girişidir. Kırmızı beyaz olan uçlar zaten L.R ses tir.
Vay şavalak şaban var. Önceden bana sorsana.
Senin aldığın, RGB compenent kablosu. Kırmızı yeşil mavi renk çıkışları. TV nin aynı çıkışlarından uçları olması lazım. TV deki sarı ise orası composite video girişidir. Kırmızı beyaz olan uçlar zaten L.R ses tir.abim koca memlekette tek bunu buldum 1 saat aradım. aldığım kabloda sanırım 3üde video girişi.
nasıl çalıştıracaz çalışmaz mı?
Abim makina yok bende. çaldılar
abim yarın sabah çizerim peder o odada uyuyo diğer odalar sıcak diye
3 sene önce aldık önden plazma gibi ama değil. 2 scart girişi bir de component girişi var. hoparlör ve eski tip mouse girişi gibi bir girişde mevcut.
3 sene önce aldık önden plazma gibi ama değil. 2 scart girişi bir de component girişi var. hoparlör ve eski tip mouse girişi gibi bir girişde mevcut.
O zaman unut.
Anladığım kadarıyla sadece kompenent YUV girişleri var. Uyarlaman zor olacaktır. Veya adaptör almalısın ki bunlarda 100gayme civarı.
Ben şimdi yatıyom yarın hallederiz.
Varya kac senedir pc kullanıyorum sizinkiler kadar sorunlu alet görmedim hatta benim pc yi bile gectiler :Valla bende kaç senedir pc kullamıyorum pc min kaldırabileceği her oyunu sorun olmadan açıp oynadım, directx2010 u kurdum hata vermiyor fakat oyun yine açılmıyor, görev yöneticisinde oyunun çalıştığı görünüyor ama görünürde birşey yok.
Başladı yine...https://www.chip.com.tr/forum/beb ... 09.html?ynt=1259134
Yoruma bak cevap da yaz