YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşlaarrrr.
Yeni bi önerim olacak. Herkes birbirlerine haber versin.
Bu NFS PORSCHE oyununu internet üzerinden oynayabilen varsa bize yöntemlerini anlatsın ve birlikte çevirek.
Duyan duymayana haber versin haaa..
Senin oyunlarla ilgin var mıydı ki Mr_Yamyam :))
Bir ara arkadaşlarla bir araya gelince şööle baara çııra çevirirdik.
[URL=http://img339.imageshack.us/i/adszoey.png/][/URL]
Hamachi den oynanabilir sanırım. Bu arada sitenin üstündeki butonlar 30 hamlede basıyor bende sizdede ölemi ?
Şu an telefonumun mobil modem özelliğini kullanarak bağlandım internete. Telefonum usb girşine bağlı bir şekilde duruyor. 2G GPRS ile bağlı. Hız 236.8 Kbps.. Bu halde bağlıyken hoparlorümü açık tuttuğum zaman hoparlörüm internet bağlantısından etkilenip cızzıt cızztt diye ses geliyor.. Ama ben bu 2G bağlantıyı kapatıp 3G ile bağlandığımda hoparlör etkilenmiyor. Sizce neden?
Şu an telefonumun mobil modem özelliğini kullanarak bağlandım internete. Telefonum usb girşine bağlı bir şekilde duruyor. 2G GPRS ile bağlı. Hız 236.8 Kbps.. Bu halde bağlıyken hoparlorümü açık tuttuğum zaman hoparlörüm internet bağlantısından etkilenip cızzıt cızztt diye ses geliyor.. Ama ben bu 2G bağlantıyı kapatıp 3G ile bağlandığımda hoparlör etkilenmiyor. Sizce neden?
2G de daha fazla güç harcıyorsundur. Yani telefonun daha fazla verici sinyali çıkarmaya çalışıyordur.
2G de daha fazla güç harcıyorsundur. Yani telefonun daha fazla verici sinyali çıkarmaya çalışıyordur.3G de bağlantı daha da hızlı oluyor. 8.0 Mbps oluyor ama hoparlör hiç etkilenmiyor. Telefonum 3G sinyalinde 2G ye göre daha az güç harcıyor o zaman.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 19 Haziran 2012 12:00
Modemi monitör ün dibine koy bak nası dalgalandırıyor :D
2G EDGE de iletişim farklı şekilde yapılmaktadır. Bu modda iletişim sinyalleri ana taşıyıcı sinyallerini yüklemektedirler. Özellikle senin yaptığın gibi aşırı veri bindirme bu olaya sebep olmaktadırlar. EDGE seviyesinde normal veri transferi 56-128Kb civarı olması lazımdır. Yani senin download hızını ortalama 50-60Kb lara düşürürsen bu cızırtı olmayacaktır.3G de bağlantı daha da hızlı oluyor. 8.0 Mbps oluyor ama hoparlör hiç etkilenmiyor. Telefonum 3G sinyalinde 2G ye göre daha az güç harcıyor o zaman.
15 kb gprs i benim kadar sömüren bi kisi daha yoktur :D:D:D:D
Benim mantığıma göre internet bağlantısı yapılan her aletle bağlantı yapılabilir. Önemli olan hangi yöntemle bağlantı yapıldığıdır.
1) Wireless kablosuzu.
2) USB kablolusu
3)uLAN kablolusu.
4) Özel arabirimler. Bluetooth vb.
Tüm yapılması gereken şey protokolü ayarlayıp ayarları yapmaktır.