http://www.ea.com/soccer/images/ ... M2000001165140aRCRDFifa mıı dün chelsea ye 5 attım mainz ile :d valla fifa nın da yapay zekası gözümden düsmeye basladı topu ceza sahası önüne indirdimi hiç hız tusuna basmadan bi oval ile savunma atlatıp kaleci ile karsı karsıya kalıyorum rezilik :DFifa 13 Messi'nin resmi len :
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Anam elim belim her tarafım ağrıyo off :D dünden beri şu konuya uğraşıyodum len ne kadar zormuş uzun konular açmak yha :D
modemim çekmiyo diyenlere 24dbi kazanç sistemi
[URL=http://img600.imageshack.us/i/anak2.png/][/URL]
yamyam abi modemin anteni içine gömülü :(
modemle aramdaki mesafe 1metre masaüstü bilgisayar sayfaları hemen açıyor notbookta 2 satte anca açılıyor
Nasrettin hoca rüyasında avcunu açmış, birisi eline habire altın koyuyormuş, 1,2,3,4,5,6,7,8,9 tane koymuş. Nasrettin hoca da demişki "Bir tane daha koy da 10 olsun" demiş. Altın koyan adam da "yok" demiş. Tam o sırada Hoca uyanmış bir bakmışki eline altınlar yok. Tekrar yatmış demiş adama" Tamam tamam 9 tane de yeter bana ver onları" :D :D
Nasrettin hoca rüyasında avcunu açmış, birisi eline habire altın koyuyormuş, 1,2,3,4,5,6,7,8,9 tane koymuş. Nasrettin hoca da demişki "Bir tane daha koy da 10 olsun" demiş. Altın koyan adam da "yok" demiş. Tam o sırada Hoca uyanmış bir bakmışki eline altınlar yok. Tekrar yatmış demiş adama" Tamam tamam 9 tane de yeter bana ver onları" :D :
Nasrettin hoca rüyasında avcunu açmış, birisi eline habire altın koyuyormuş, 1,2,3,4,5,6,7,8,9 tane koymuş. Nasrettin hoca da demişki "Bir tane daha koy da 10 olsun" demiş. Altın koyan adam da "yok" demiş. Tam o sırada Hoca uyanmış bir bakmışki eline altınlar yok. Tekrar yatmış demiş adama" Tamam tamam 9 tane de yeter bana ver onları" :D :
Yaf ben pc den bıktım heralde oyun var girmiyom habire oyun indiriyom :S:S::S:::S:S:S:S::SS:S:S: cok cabuk sıkıyo artık oyunlar :(
silmeyede kıyamıyorum oyunları ama artık 1 kere oynadığım oyunları siliyorum arşiv yapmıyacam çünkü kışın bir sürü oyun çıkacak onlara yer lazım hdd de
Ekran kartının üstündeki kedinin ön tatileri beni bitirdi.
sen vida sabitken yetişkin bi kedi koy kart yamulur :D
boşver kasa bizim değil kedilerde bizim değil
neyse biri bana biostan işlemciye o.c. yapma işini kapsamlı bir şekilde anlata bilirmi