YAMYAM abi zaten rapid desende önüne gelecek olan tablo aynı :D
Buldum ve dosyayı ap lood ettim bilem.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Burdayımda sen kimsin tanıyamadım :D
tabi len senin kim olduğunu ben çözdüm hemen çınladı kulaklarım
Attım ö.m yanlız atana kadar geberdim site mafoldu ya yok baslık gir yok 10 harf olcak yok kisi secilmedi tas yokmu tas
hay ben bu uploadedin :(
Kaçırdık indirmenin içine ettik 1saat beklicez yenisi için :(
iyi ark.lar hadi ben kaçar yarın indiririz artık
uyumıycam da ecik online oyun oynayak online takılak :D herkezi metin2'ye beklerim zaten ben mt2yi bi sohbet yazılımı yerine kullanıyom arkadşlarla sohbet ediyom msn ve faceden daha da iyi birbirimizin 3boyutlu karekterin görürüz :DDD
ben recai 2 oynuyom beklerim cok zevkli :D
Yamyam abi bu nfs w7 de calısıyomu uyumluluk sorunu varmı acep ?
Buyrun arkadaşlar bu linkAhmetturan len bu
iyi ark.lar hadi ben kaçar yarın indiririz artıkLen modemi kapat aç indir iştek deli ne bekliyon bi saat cahaluyumıycam da ecik online oyun oynayak online takılak :D herkezi metin2'ye beklerim zaten ben mt2yi bi sohbet yazılımı yerine kullanıyom arkadşlarla sohbet ediyom msn ve faceden daha da iyi birbirimizin 3boyutlu karekterin görürüz :
Kulaklarım gettii.
Yunusa müzik hazırlıyacaam diye kulaklıkla dinledim 1 saat dinledim ama 100-110 desibel bass vardı.
Kafam zonkluyo en iyisi kimseler görmeden tüyeyim.
Abovv ekran kartı 60 dereceye fırlamış.Zaten aldığımda 55 dereceydiyde.İnşallah işlemci gibi 75 i görmez.Gerçi radyoyu açınca böyle yapıyor ekran kartı sanki sesi o veriyorda :D
Abovv ekran kartı 60 dereceye fırlamış.Zaten aldığımda 55 dereceydiyde.İnşallah işlemci gibi 75 i görmez.Gerçi radyoyu açınca böyle yapıyor ekran kartı sanki sesi o veriyorda :
sen asıl işlemciyi düşün çok sıcakmış ekran kartı 90 dereceye kadar yolu var ama işlemci 70 dereceyi geçtimi düşündürür adamı iyi bir soğutucu almalısın
Offfff 3 saat bekledim bi dosya insin diye mobil baglantı hatası verdi bu vodofone nin yatacak yeri yok Allah sız köpekler.