Hmm anladım.
Aynen o durumlarla çok karşılaştım :))
Yada anakarta 500 tl verip gtx-550ti ekran kartı koymuş... Ben ilk zamanlar forumlarda dolaşır konuları okurdum ama bilmediğim zamanlarda sistem önerisi filan yapmaz yorumda bulunmazdım...
Hmm anladım.
Aynen o durumlarla çok karşılaştım :))
Yada anakarta 500 tl verip gtx-550ti ekran kartı koymuş... Ben ilk zamanlar forumlarda dolaşır konuları okurdum ama bilmediğim zamanlarda sistem önerisi filan yapmaz yorumda bulunmazdım...
ben de :D şimdi atıldım yavaş yavaş. öğrendimi düşünüyorum çnkü . bazıları gibi bilmeden öneri yapmadım hiç :D
Benimde hala bilmediğim şeyler var tabi. Ama bilmiyorsam bilgi kirliliği yapmamak amacıyla konuşmaya dahil olmamayı tercih ederim. Sonuçta insanlara yardım etmek, sorunlarına çözüm bulmaya çalışmak için buraya takılıyorum ve insanlarda sorunlarının yanında birde kafa karışıklığı oluşturmak istemem.
fikirlerimi dile getiririm ben eğer riskli değilse. mesela bios da hata varsa pilini çıkar tak falan. risk değildir ama çözüm olabilir :D
her neyse yav :D nasıl geçti bugün :D
uykulu geçti abicim ya :D
Hayırdır? :))
Ya şunu fark ettim. Çok uyku uykuyu getiriyor. Bi kaç gün uyku uyuyamadım doğru düzgün ama zımba gibiydim :)) Daha önceden bi dünya uyurdum yinede uykum olurdu.. Söylerdiler de tecrübe edince başka oluyor :)) Ya okul 2. öğretim akşam gidiyorum. Öğlene kadar uyumaktan sıkıldım iş arıyorum şu sıralar okul vaktine kadar çalışacağım bakalım bulursam iyi olur. Boş durmak çok sıkıyor beni...
kocaeli ben de gebze abi :))
gebze mi güzel :D abim izmit çarşıya kurban ol yav :D
Harala gürele vista ile uğraşıyom.
Sıfır kurulu sistemde şimdilik 9 adet virüs böcüğü bulundu.