hahaha güzel foto :D:D:D:D
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Korkudan altına yapabilecegin bir oyun abartmıyorum ben bitirdim oni piyasadaki en iyi korku oyunudur acık ara..
Korkudan altına yapabilecegin bir oyun abartmıyorum ben bitirdim oni piyasadaki en iyi korku oyunudur acık ara..Okin..Oyunu kurdum ve
Hakikaten daha başında süratli rüzgar sesleri insanı zaten baya bi ürkütüyor.Sonra oyunda ecik gezeliyorum.Birden bire gacır gucur açılan kapılar.Ve karakterin korku nefesleri...
Daha neler neler var cok korkunc bi oyun ya %100 türkçe yamayı kurmayı unutma zevki cıkmas yoksa not defterlerindeki hikayeleri okuyunca daha da bir tırsacan D:
http://www.youtube.com/watch?v=M627-obxNzg
Yeminle gorktum.Penumbrada bu kadar korkmamıştım :(
Videonun 1.50 saniyeden sonrası çok fena ...
D:D:D: gece kulaklıkla oyna birde :D ısıgı kapat dana zindanlarda kovalamaca yasıcan :D:DD:D bi adam video yapmıs kız arkadasının evden xbox unu almaya calısıyo eski sevgili amnesia ya uyarlamıslar cok komikti :D
acaba ön tarafdaki fan kaç cm lik di 12 ise sana bir fan önereyim çok sessiz ve uygun fiyat a var kaliteli bir fan istiyorsan 25-30 tl bayılıp 4 pinli bir fan var onu öneririm çok sessiz12cm deel gurban. 8cm. Ben çok aldım sessiz çalışanı yok. hörül hörül ötüyolarbak bu ucuz olan 12 cm lik 3 pinli fan :
http://www.vatanbilgisayar.com/S ... ils.aspx?I_ID=39796
buda pahalı olupda daha kaliteli ve süper sessiz bir fan :
D:D:D: gece kulaklıkla oyna birde :D ısıgı kapat dana zindanlarda kovalamaca yasıcan :D:DD:D bi adam video yapmıs kız arkadasının evden xbox unu almaya calısıyo eski sevgili amnesia ya uyarlamıslar cok komikti :Kulaklık yok ama hoparlör gümbürdüyor.
Neyse ben bikaç oyun daha kuracağım.
Şuan
Split Second u kurdum.
Half Life 2 var.
Gta SanAndreas var.
Mount Blade Warband var
Başka ne yükliym sizce :D
mount blade bi süre idare eder sonra sıkar sala gta san andreas eh iyi oyun ama gercekcimi hayır half life 2 iyidir konu ve oynanış olarak :D
12cm deel gurban. 8cm. Ben çok aldım sessiz çalışanı yok. hörül hörül ötüyolarabi 8 cm i bilmem ama sen bu fanları alırsan sessizliği göreceksin farketmez 2 sinden birini seç ama pahalı olan daha iyidir kullandım 32 tl ye almıştım vatandan zamanında çok özel bir fandır eğer bana güveniyorsan al bi dene istersen
kasanın içinden 4 tane yada çarpazlama 2 tane 14 cm lik fan montajlayabilmen için delik aç sonra vidala 8 cm lik fan delikleri yeterli gelir zaten senin kasa bal petiği şeklinde delikleri var ve en önünde ızgara sı var sen bi fan al süper olur kasanın önünden soğuk hava gelir hem HDD daha serin daha uzun ömürlü olur
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 13 Mayıs 2012 22:13
İndiririm sorun olmaz dersen alien vs predator 2010 13 gb yaklasık güzel oyun iyi bir strateji dersen hatta en iyisi star craft 2 kılıc kalkan hadi bide büyü katalım işin içine dersen Elder scroll 5 skyrim korku türü doom3 quake 3 ile aynı grafik motoruna sahip güzeldir daha daha heimmmm sniper oolup milletin totosunu delem dersen sniper elite1 vs 2 :D aksiyonlara dalayım vuram kıram patlatam dersen wheelman vin diesel iyidir gerci diesel iyi degil lpg daha iyi diye igrenc bi espiri yapıcam k.kalmayın :D daha daha heimmmm hah luna park su parkı heyvanat bahcesi yönetem bi arada dersen rollercaoster tyycon 3 bunlar benim oynadıgım ve begendigim oyunlar alien vs predator haric ama iyidir o daha istersen tonla yazarız :)
İndiririm sorun olmaz dersen alien vs predator 2010 13 gb yaklasık güzel oyun iyi bir strateji dersen hatta en iyisi star craft 2 kılıc kalkan hadi bide büyü katalım işin içine dersen Elder scroll 5 skyrim korku türü doom3 quake 3 ile aynı grafik motoruna sahip güzeldir daha daha heimmmm sniper oolup milletin totosunu delem dersen sniper elite1 vs 2 :D aksiyonlara dalayım vuram kıram patlatam dersen wheelman vin diesel iyidir gerci diesel iyi degil lpg daha iyi diye igrenc bi espiri yapıcam k.kalmayın :D daha daha heimmmm hah luna park su parkı heyvanat bahcesi yönetem bi arada dersen rollercaoster tyycon 3 bunlar benim oynadıgım ve begendigim oyunlar alien vs predator haric ama iyidir o daha istersen tonla yazarız :)Teşekkürler.
Ev sinema sistemleri
Ölçme ve değerlendirme soruları
Yapabildiklerimi işaretledim.onlarıda kontroledelim.yanlışlık olmasınJ
1)Aşağıdakilerden hangisi Komponent video formatıdır?
A)S/PDIF
B)MDR
C)YUV
D)DVD
2-Parlaklık ve Senkronizasyon bilgilerinin tümünün bir tekhatla iletildiği video formatı hangisidir?
A)Cd
B)Kompozit
c)s-video
D)SACD
3)Aşağıdakilerden hangisi surround sound dekoderingörevidir?
A)Ses sinyallerini kodlar
B)Ses sinyallerine efekt yaptırır
C)Kayıt seslerini birleştirir
D)Merkez veçevresel ses sinyallerini ayırt eder.
4)Aşağıdakilerden hangisi bir projeksyon cihazının temelyapısında bulunmaz?
A)CMT
B)Işık kaynağı
C)Objektif
D)Besleme Katı
5)Aşağıdakilerden hangisi bir projeksyon tvnin temelyapısında bulunmaz?
A)Projektor
B)kontrol paneli
C)Ekran
D)Radyo tuner
6)Aşağıdakilerden hangisi ileri ses sistemidir?
A)Dolby Po Logic
B)Mono sound
C)DTS
D)Dolby Digital
8)Aşağıdakilerden hangisi dinleyinin karşısına yerşeştirilir?
A)Ön hop.
B)Arka hop.
C)Merkes hop.
D)Çevresel hop.
9)Dinleyicinin önünde olmayan hoparlör hangisidir?
A)Ön sağ hop.
B)Merkez hop.
C)Ön sol hop.
D)Çevresel hop.
10)Aşağıdakilerden hangisi iyi kablo özelliği değildir?
A)İletken direnci düşük olmalı
B)Kapasitansının düşük olması
C)Yalıtım direnci yüksek olmalı
D)Esnek olması
11)Aşağıdakilerden hangisi kablolarda kullanılan izolasyonve dış kılıf malzemesi değildir?
A)PVC
B)Polietilen
C)Kuaksiyel
D)Hologen free
12) Aşağıdakilerden hangisi komponent video iletimindekullanılır?
A)Tekli Kuaksiyel
B)İkili kuaksiyel
C)Üçlü koaksiyel
D)Dörtlü koaksiyel
Aşağıdaki sorular d,y.
13)A/V receiver ın tüm ses girişleri aynı kalitedir(Y)
14) A/V receiver ın en iyi görüntü girişi komponent videogirişidir.(D)
15)Subwoofer hoparlörün bas sesi çok yönlüdür.
Madem parayla huzuru bulamıyolar versinler bize yol gösterelim dimi :D bak nası huzur oluyor :D
Aynen anneme bi tv gösterdim 5 bin tl. ah zengin olmak vardı dedim geçenlerde.
Zenginler çok mu mutlu diyo
Benim bu forumda ilk açtığım konu (daha kasa toplamayı bilmiyom hatta kasa toplama nedir onuda bilmiyom)
https://www.chip.com.tr/forum/kasa-guzel-mi_t233735_wp2.html
Tam öğrenecektim kasa toplmayı bu adam geldi herkeşler tüydü :D
Merhaba arkadaslar. Benim GA-G631M-S2L ana kartım war. Ekran kartı almaya karar werdim bi araştırma yaptım GTX550TI , GTS250 ve GT9800 arasında kaldım. Arasındakilerden GTX55TI ' ın en iyisi oldugunu biliyorum. Acaba GA-G631M-S2L anakartıma uyacakmı ?? Lütfen yardımcı olurmusun
INTEL CORE 2 DUO QUAT 2.7 GHZ
3GB RAM 'IM VAR
Ev sinema sistemleriDoğru cevapları kırmızı yapıyorum.
Ölçme ve değerlendirme soruları
Yapabildiklerimi işaretledim.onlarıda kontroledelim.yanlışlık olmasınJ
1)Aşağıdakilerden hangisi Komponent video formatıdır?
A)S/PDIF
B)MDR
C)YUV
D)DVD
2-Parlaklık ve Senkronizasyon bilgilerinin tümünün bir tekhatla iletildiği video formatı hangisidir?
A)Cd
B)Kompozit
c)s-video
D)SACD
3)Aşağıdakilerden hangisi surround sound dekoderingörevidir?
A)Ses sinyallerini kodlar
B)Ses sinyallerine efekt yaptırır
C)Kayıt seslerini birleştirir
D)Merkez veçevresel ses sinyallerini ayırt eder.
4)Aşağıdakilerden hangisi bir projeksyon cihazının temelyapısında bulunmaz?
A)CMT
B)Işık kaynağı
C)Objektif
D)Besleme Katı
5)Aşağıdakilerden hangisi bir projeksyon tvnin temelyapısında bulunmaz?
A)Projektor
B)kontrol paneli
C)Ekran
D)Radyo tuner
6)Aşağıdakilerden hangisi ileri ses sistemidir?
A)Dolby Po Logic
B)Mono sound
C)DTS
D)Dolby Digital
8)Aşağıdakilerden hangisi dinleyinin karşısına yerşeştirilir?
A)Ön hop.
B)Arka hop.
C)Merkes hop.
D)Çevresel hop.
9)Dinleyicinin önünde olmayan hoparlör hangisidir?
A)Ön sağ hop.
B)Merkez hop.
C)Ön sol hop.
D)Çevresel hop.
10)Aşağıdakilerden hangisi iyi kablo özelliği değildir?
A)İletken direnci düşük olmalı
B)Kapasitansının düşük olması
C)Yalıtım direnci yüksek olmalı
D)Esnek olması
11)Aşağıdakilerden hangisi kablolarda kullanılan izolasyonve dış kılıf malzemesi değildir?
A)PVC
B)Polietilen
C)Kuaksiyel
D)Hologen free
12) Aşağıdakilerden hangisi komponent video iletimindekullanılır?
A)Tekli Kuaksiyel
B)İkili kuaksiyel
C)Üçlü koaksiyel
D)Dörtlü koaksiyel
Aşağıdaki sorular d,y.
13)A/V receiver ın tüm ses girişleri aynı kalitedir(Y)
14) A/V receiver ın en iyi görüntü girişi komponent videogirişidir.(D)
15)Subwoofer hoparlörün bas sesi çok yönlüdür. (D)Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 14 Mayıs 2012 12:28
https://www.chip.com.tr/forum/kla ... am_t239611_wp2.html abi linke baksana