YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.fena değil beğendim ama kabloları biraz daha toplu halde durabilirdi temiz görünüyor toz yokHep temizlerim tozları ama dediğin gibi bu kablolardan çok dertliyim dostum. Hele de o IDE kablosundan nefret ediyorum.. Power kabloları zaten aldı başını gitti :D Kabloları düzeltiyorum tekrar lurulrulp diye bozuluyor :D Bantlasam mı ne yapsam :DSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 13 Mayıs 2012 17:30
Bende pentium1 li kasa varda pc cide kaldı öle duuruyo 12 senesi vardır heralde :D age of 1 oynardım onla alırsam kasayı koyarım fotoyu :D
Benim bilgisayar tozlanmış.
İlk fırsatta süpürgeli cadıyı bulmam lazım.
[/URL]
[URL=http://img848.imageshack.us/i/kabloant005.jpg/]
buyurun beyler benim eski sistem ve eski kasa bakın biraz gözünüz gönlünüz açılsın
ALLAH size daha iyilerini nasip etsin
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Bu güç kaynağı ile zaten O.C a girmen büyük hata olmuş. Muhtemelen sınırda kalıyo ve bu yüzden şapşırtıyo olabilir. Onboard ekran kartını kullanabiliyorsan diğer ekran kartını sistemden tamamen kaldırıp speccy değerlerini bir daha görmek lazım.onboardla deneyim değerleri eklerim o zaman şuan evde değilim yarın fotoğrafları eklerim.
yamyam abi bu velosi raptor HDD ler ne kadar ısınıyor senin kasada ve kasanın ön tarafında HDD lere üfleyecek şekilde bir fan varmı
buyurun beyler benim eski sistem ve eski kasa bakın biraz gözünüz gönlünüz açılsınKasa güzelmiş hocam, iyi günlerde kullan. Bu resmi görünce bizimkiler kasa mı acaba? diye bir soru oluştu kafamda. :D Tü tü tü maşallah nazar değdirmeyek :D
ALLAH size daha iyilerini nasipSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 13 Mayıs 2012 18:17
Hocam o neon ısık ısı yapmıyomu yaf :D
Bence de yazmasan iyi olur herkesi deli ediyon bu aralar.İyi be Bu kadarda kızmyın :D Bu kadar üstüme gelmeyin alınganlık yapcam ha
Bi yunus kardeşi deli ettim onun dışında ne oldu ki yani ne yaptımBuforumda deli ettiğim kişiler;
1- Yunus07
2- İlk sistem önerdiğim adam
3- İkinci sistem önerdiğim adamAma 2. ve 3. şıklardaki adamlar şu an beni tutsalar bilmem artık ne yaparlar :D Kasayı kafama geçirirler... AMDFX6100 bi kafam olur artık :D Kışın sıcacık olur kafam üşümez yazında kafamda buzla gezerim ısıyı düşürmek için :D (Hala düşündükçe gülüyom ya 350w powerle o kasa okin abinin dediği gibi alev alırdı :D
M. City 2-1 yenilirken 3-2 yendi hemi de uzatmalarda geldi goller
Parayla gelen ilk mutluluk olsa gerek.
Kim demiş para ile saadet olmaz diye gösterin o adamı bana :D
Öndeki fan çok hörültü yaptığı için iptal ettim.acaba ön tarafdaki fan kaç cm lik di 12 ise sana bir fan önereyim çok sessiz ve uygun fiyat a var kaliteli bir fan istiyorsan 25-30 tl bayılıp 4 pinli bir fan var onu öneririm çok sessiz
Fansız sıcaklık 34 derece
Fan olduğu zaman 24-25 civarıydı
bak bu ucuz olan 12 cm lik 3 pinli fan :
http://www.vatanbilgisayar.com/S ... ils.aspx?I_ID=39796
buda pahalı olupda daha kaliteli ve süper sessiz bir fan :
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 13 Mayıs 2012 21:14