Onu nasıl yapacağım kardeş? Aygıt yöneticisinden güncelleyim mi?yok o sürücü yani driver güncelleme ben firmware diyorum
aygıt yönecisinden dvd rom un tam modelini al ve çalıştıra msinfo32 yaz ordanda doğrumu diye bak google da dvd rom un tam adını yaz yanınada firmware yaz
alternatif olarak firmware update firmware uprgade
veya sorun en üst versiyondan kaynaklanıyorsa firmware downgrade yaz
yada üretici sitesine gir support tan arat dvd rom unu orda bulursun ilgili firmwareyi bu sorun %99 firmware sorunu bu tür sorunları böyle çözdüm hep
herneyse upgrade den sonra reset at tamamdır
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Hamachi basit yaf yanlıs hatırlamıyosam söleydi programı kuruyoruz acıp bağlantı kuruyoruz ilk baş online oluyoruz yani sonra bir isim isticek senden ağda ne isim istiyosan sonra bir aga katıl ı secicen şifre ve ad girip aga katılcan ordan msn gibi yazısabilrsiniz sonra oyunu acıcan lan game idi sanırım ordan giricen ip yi dalacan oyuna ip degise bile multiplayer da ağ görünür illa bu kadar D:
düzelmesse anakartın firmwaresinide güncelle
yok o sürücü yani driver güncelleme ben firmware diyorumTamam kardeş deniyorum şimdi.
aygıt yönecisinden dvd rom un tam modelini al ve çalıştıra msinfo32 yaz ordanda doğrumu diye bak google da dvd rom un tam adını yaz yanınada firmware yaz
alternatif olarak firmware update firmware uprgade
veya sorun en üst versiyondan kaynaklanıyorsa firmware downgrade yaz
yada üretici sitesine gir support tan arat dvd rom unu orda bulursun ilgili firmwareyi bu sorun %99 firmware sorunu bu tür sorunları böyle çözdüm hep
herneyse upgrade den sonra reset at tamamdı
Hamachi basit yaf yanlıs hatırlamıyosam söleydi programı kuruyoruz acıp bağlantı kuruyoruz ilk baş online oluyoruz yani sonra bir isim isticek senden ağda ne isim istiyosan sonra bir aga katıl ı secicen şifre ve ad girip aga katılcan ordan msn gibi yazısabilrsiniz sonra oyunu acıcan lan game idi sanırım ordan giricen ip yi dalacan oyuna ip degise bile multiplayer da ağ görünür illa bu kadar D:alternatif olarak hamachiye tunngle
garena the white tree benim bildiklerim bunlar
ama tunngle yi kesinlikle tavsiye ederim
Tamam kardeş deniyorum şimdi.düzelmesse anakartın firmwaresi yani biosu ile dvd witer ın firmwaresi uyuşmuyodur bu durumda anakartın firmwaresini son haline güncelle yanlız dikkat beta veya alfa bios yükleme
her aygıt için söylüyorum beta veya alfa firmware yükleme
sonra gelip aygıt kararsız çalışıyor işter pc katrarsız diye bana çemkirirsin gerçi düzeltme yolu varda
oda biraz karmaşık sayılır firmware downgrade yapmak gerekiyor
beta veya alfa yüklemessen %99 sorun yaşamassın
firmware downgrade diğer adıyla bios downgrade
aygıtın tam modelini yaz ben bulayım sana
http://www.samsungodd.com/eng/Firmware/FWDownload/FW1.htm
burdaki sayfayı incele ve programı çek
http://www.samsungodd.com/eng/firmware/fwdownload/fwdownload.asp
ayrıca burdaki sayfadan whats model number ı tıkla bulsun sana yönlendirsin
senin aygıt toshibanın sonradan samsung satın almış
http://www.samsungodd.com/totalView/ViewMyModel.asp?langu=eng
burdaki program işini görecektir kesinlikle dene bunu
live update desteği varsa işin çok kolay ki %90 vardır
Programı indirdim ama ikinci linkteki sitede dvd'nin modelini bulamıyorum. Sadece TS H663C var TS H663B yok..
Gardaşlarım size bir sorum var. Ben 430MB'lık partlar olmak üzere toplam 8 partlık Windows 7 Pro.yu indirdim.sırayla yardım ediyorum gelelim senin sorununa rardan çıkar ve çıkan kalıba hiç dokunmadan boş bir dvd rom a imajı yazdırHepsi RAR'ın içinde duruyor. Şimdi ben bunları nasıl yüklücem? RAR'dan çıkarcam mı? DVD veya CD'ye atmam şart mı? Nasıl atıcam nasıl kurucam?
Bi yardım edin sevgili forumdaşlarım.
dvd veya cd şart değil herhangi bootable aygıta atabilirsin usb vs.
http://www.firmwarehq.com/Samsung/TS-H663B/files.html
buldum buyur dostum
sırayla yardım ediyorum gelelim senin sorununa rardan çıkar ve çıkan kalıba hiç dokunmadan boş bir dvd rom a imajı yazdırgardaş eyvallah.dvd veya cd şart değil herhangi bootable aygıta atabilirsin usb vs.
CDnin boyutu küçük olduğu için sığmıyormuş, bende de DVD yok. USB ile yapmanın yolunu buldum. Şuan onu yapıyorum.Bu resimde en son rar dan çıkan hali. Bi sıkıntı var mı bakarsan iyi olur. Boyutu 2,98GB
Son Düzenleme: sekisila ~ 18 Mayıs 2012 20:24
Kardeş, download linki aktif değil yaff. :(
var mı yok mu bilemem ki :D hash değerini kontrol et
md5 sha1 sha256 falan kontrol et şüpheliysen
The following files are available for download for the drive:
Samsung TS-H663B
Böyle yazıyor ama aktif değil link. Üzerine gelince el işareti çıkması lazımken imleç işareti çıkıyor. Tıklıyorum ama olmuyor.