Gardaşlarım size bir sorum var. Ben 430MB'lık partlar olmak üzere toplam 8 partlık Windows 7 Pro.yu indirdim.Senin kadar yüzsüz insan görmedim onca hakaret et millete sonra yardım iste zihniyetine metrobüs girsin senin..Hepsi RAR'ın içinde duruyor. Şimdi ben bunları nasıl yüklücem? RAR'dan çıkarcam mı? DVD veya CD'ye atmam şart mı? Nasıl atıcam nasıl kurucam?
Bi yardım edin sevgili forumdaşlarım.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Böyle hata verdi.. Heralde olmadı dostum.evet olmamış bendede bu sorun olmuştu özel yöntemlere başvurdum
force write yöntemi hdd firmwaresinde bu sorunu verdi bana force write ile yazdırdım tabi force write işlemi genellikle gizli kod ile yapılır
ben dos ortamında 2 satırlık netten bulduğum gizli kodu yazdım 3 dk da firmwareyi güncelledi
force write yöntemlerini denicen dostum başka çaren yok
force write adı üstünde zorla yazdırma
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/ ... wareitem=pv-37623-1
bu linkekini dene birde
bende force write kodu bakayım
Hatasız kul olmaz doğru ama bi öüzr dileyip ardından gene hakaret ediyo hata degil kasıt var dalga gececek ya aklı sıra yada rahatsız 2 kisiliklimidir nedir anlamadım neyse ugrasmaya degmez....
linkteki işe yarabilir dostum dene kesinlikle
canın saolsun okinkurt kardeş. özür diledim daha napayım..
Gardaşlarım size bir sorum var. Ben 430MB'lık partlar olmak üzere toplam 8 partlık Windows 7 Pro.yu indirdim.Hepsi RAR'ın içinde duruyor. Şimdi ben bunları nasıl yüklücem? RAR'dan çıkarcam mı? DVD veya CD'ye atmam şart mı? Nasıl atıcam nasıl kurucam?
Bi yardım edin sevgili forumdaşlarım.
İşi düşünce özür diliyor.İşi bittimi saydırmaya başlar.
Bunlar başka forumdan geliyorlar.
Bizim forumda genellikle mod yok .İstedikleri gibi at koşturabiliyorlar.Daha ne diyelim böylelerine
Son Düzenleme: yunus07 ~ 18 Mayıs 2012 21:10
Demek ki sedece kızan ben deilim ama şunuda söyleyim bunu bi daha affedeceğimi sanmıyom
Geçen AMD intel konusunda;
Parası olan INTEL parası kısıtlı olan AMD alır..
dedim bana etmediği küfürü bırakmadı ağzına geleni etti ona rağmen affettim ama bu sefer de yaptığu yawşaklık
Bunun sorunu yok sadece sırtını dayayacak bi arkadaş buldumu öbürlerini kovmaya çalışıyo aklısıra tüm forumu çift zihniyete ayırmaya çalışıyo
okin abi bilir aynı sağcı solcu kavgası gibi ....
kardeş ben tövbe ettim özür diledim. kimseye de bundan sonra yamuğum olmaz. canın saolsun hakkını helal etmiyorsan.
Demek ki sedece kızan ben deilim ama şunuda söyleyim bunu bi daha affedeceğimi sanmıyom
Geçen AMD intel konusunda;
Parası olan INTEL parası kısıtlı olan AMD alır..
dedim bana etmediği küfürü bırakmadı ağzına geleni etti ona rağmen affettim ama bu sefer de yaptığu yawşaklıkBunun sorunu yok sadece sırtını dayayacak bi arkadaş buldumu öbürlerini kovmaya çalışıyo aklısıra tüm forumu çift zihniyete ayırmaya çalışıyo
okin abi bilir aynı sağcı solcu kavgası gibi ....bana yavşak diyorsunuz salak diyrosunuz o kadar hakaret ediyorsunuz. Bende insanım canınız saolsun.
Son Düzenleme: sekisila ~ 18 Mayıs 2012 21:18
Ne kararı bea ben ona söledim önceki mesajda gayet yapıcı bi mesaj yazdım zeytin dalı uzattık kırdı takılsın işte isteyen muhatap olur isteyen olmaz.
Abi konuyu deiştiriyorum :D
AMD yeni Trinity APU çıkarmış ve İNTEL'in Ivy bridgelerine meydan okuyormuş (bende chipin yalancısıyım) :D
Çok akıcı bi yazı şahsen 8-10 kez okumuşumdur :D
https://www.chip.com.tr/konu/amd-den-trinity-bombasi_33692.html
:D amd okuyo bişiler ama ben anlamadım ne okuyo herseyde intel geciyo görünüyo hala okuyolar ben anlamamak var sen anlamak :D
:D amd okuyo bişiler ama ben anlamadım ne okuyo herseyde intel geciyo görünüyo hala okuyolar ben anlamamak var sen anlamak :Abi bişiy anlamadım ya bi daha söylesene :D
Ama bu sefer AMD'ye güzeniyorum geçer yaa öyle deme iyidir AMD bi aralarda ısınma sorunu varmış halletmiş yorumlardan okudum adamın biri tam yükte stock fanla 35-40 dereceyi geçmediğini yazmış :D
Amd meydan okuyo didin ya bende onu diyom işte habire okuyolar bişey habirede intel geciyo kapito ? :D
Kim ister :D
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Offf!! Eriği çok severim ama 5 tane falan yedikten sonra dişim acayip kamaşıyor
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/ ... wareitem=pv-37623-1Kardeş bunu indirdim ama bu Hp'nin.. Hemde benim dvd ime uyumlu değil? Kurayım mı yine de?
bu linkekini dene birde
bende force write kodu bakayı