Öncelikle pda nız hayırlı olsun ,
Gerçekten güzel bir seçim. Geçiş dönemini atlatınca elinizde tamamen teknoloji harikası olduğunu göreceksiniz (tabi bu yaz piyasaya sürülecek olan P537 olması lazım o deha üstü :D) her neyse konumuza gelelim.
Kimsi birşeyleri bilerek doğmuyor elbette, Asus servisi değiliz ama bir kullancı olarak bilgilerimi paylaşmak isterim.
Öncelikle bende VODAFONE kullanıyorum, hat sorunsuz. (sisteminizin windows mobile 6 olduğunu düşünüyorum) wm6 larda internete bağlandığınızda (bu hepsinde vardır) şebeke simgesi üzerine küçük G harfi çıkıar (boyut olarak küçük) bu gprs bağlantınızın olduğunu ve internete girebileceğinizi gösterir. sonra kapattınız ve wi-fi açtınız, işte burada wm6 daki sorun ortaya çıkıyor ve bakıyorsunuz ki küçük G şebekenin üzerinde yani wi-fi ile bağlanması gereken şey gprs ile bağlanmış. Bu size kontör veya fatura olarak geri yansır ayarlar konusuna gelirsek başlat-settings-ayarlar-bağlantılar sayfasında otomatik ayarlama kısmı var zaten önceki cevaplarımda bunu anlatmıştım.
biraz uzun oldu bu cevap diğer sorularınıza geleyim, kişi listenizdeki görünümü özelleştirebilir veya kişilerinizi bilgisayara atabilirsiniz elbette. Bunun için gerekli olan şeyler 1.outlook hesabı, 2.aktive sync programı (( adresinden en çok indirilenler kısmında var) 3.usb kablosu ile pda bilgisayar bağlantısı. şimdi bunları yaptık ne yapacağız, aktive sync programı kurduğumuz bilgisayara bağlayın sizden eşleştirmek istediğiniz şeyleri soracak burdan kişilerimi seçin, ve tamam deyin (diğer bilgileride seçebilirsiniz) outlook hesabınızdaki kişiler ile eşleşti. yani kısaca outlook listeniz ile telefon listeniz birbirini tamamladı. ( bu işlemi pda yı formatladıktan sonra da yapacaksınız resimleriniz ise sd kartınızdadır değilse bağlantı yaptıktan sonra bilgisayarım penceresinde mobil aygıtlar seçeneği göreceksiniz ordan hangi klasörün içerisindeyse ordan kopyala yapıştır ile alabilirsiniz. sd kartınız da ise onu zaten çıkartmalısınız çünkü o takılı iken hard reset atarsanız ingilizce açılacak ve tekrar formatlamakla uğraşacaksınız.
Buraya kadar elimden geldiği kadar detaylıca anlattım burda sonraki format veya diğer ayarları 9 sayfanın birisinde mutlaka anlatmışımdır
TEKRAR HAYIRLI OLSUN PDA'NIZ ;)