solda bir yön duşu var biliyorsunuz (yukarı aşağı haraketler için) ona yukarı doğru basılı tutuyorsunuz ve reset tuşuna basıyorsunuz yön tuşunu bırakmadan resetten kalemi çekiyorsunuz 5 sn kadar yukarı tuşuna basmaya devam ediyorsunuz ve gerisini zaten türkçe olarak yönlendirecek sizi :)
ASUS PDA TÜM DONANIM VE YAZILIM SORULARINIZI SORUN
Merhabalar
delikanli53 hocam simdi gordum insanlara yardımını ve cok taktir ettim.Cok tesekkur ederim kendi adıma...
Ben Asus P535 almayı dusunuyorum ve epeyce arastırdım, hem madddi acıdan hemde teknik acıdan en uygununu P535 gordum.
Ben makinayı aldıgımda size sorunlarım olursa iletecegim tabi musaitseniz. Ancak almadan once daha dogrusu kullanmadan önce, bana P535 i daha guvenli ve daha sorunsuz kullanabilmem icin birkac tavsiye verebilirmisin acaba :)
Ayrıca eger mumkunse msn adresinizi alabilirmiyim acaba. Özelime msj cekerseniz cok sevinirim
Tekrar tesekkurler
Emegine saglık...
öncelikle doğru bir tespit yapmışsınız son çıkan p750 den aşağı kalır yanı yok tabi fiyat dışında. kullanım klavuzunda herşey detaylıca zaten yazılıyor. benim size tavsiyem ekrana fazla bastırarak kullanmayın, kaleminisi kullanın, bataryası tam bitmeden şarj etmeyin ve konuşurken tuş kilidini kapatın çünkü ekrandan kapanabiliyor :)
bu konu için msnde özel bir destek vermiyorum eğer yardıma ihtiyaç duyarsan buraya yazabilirsin ve bu yardımlardan herkes yararlansın.
slm...ben asus p 535 kullanıyorum...gprs ile internete bağlanmak istediğimde "telesekreter modemi bağlı değil. bağlantı ayarlarınızı kontrol edip, değişiklik yapmak isterseniz ayarlar ı işaretleyin" gibi yazı çıkıyor..internete bağlanamıyorum..bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim..
Arkadaslar tekrar merhabalar
Bende bugun itibari ile sizlerin aranıza girmis bulunmaktayım bir PocketPc kullanıcısı olarak. Ancak bilirsiniz ki benimde her ilk kullanıcılar gibi bazı sorularım olacak
Sorulara gelince ;
1-) Kişiler kısmında ben telefon rehberini kullanmak istiyorum. Ancak su an kişiler kısmında bastıgımda simkart rehberi cıkmaktadir. Bu durumu nasıl degiştirebilirim?
2-) Bluetooth ile gondermis oldugum resim gitmesi gereken My Documents kısmında gozukmesine karsın, yine bluetooth ile gondermis oldugum Mp3 formatındaki sarkı arattıgımda My Documents te gozukmesine ragmen ben oraya girdigimde gorememekteyim Neden ve Nereden ulasabilirim ?
ahmeddslm...ben asus p 535 kullanıyorum...gprs ile internete bağlanmak istediğimde "telesekreter modemi bağlı değil. bağlantı ayarlarınızı kontrol edip, değişiklik yapmak isterseniz ayarlar ı işaretleyin" gibi yazı çıkıyor..internete bağlanamıyorum..bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim..o pda larda gprs ayarları sabittir fakan değiştirilebilir oldukları için ayarlarını bozmuş olabilirsin. kestirme ve en çabuk yolu önereceğim sd kartı çıkart ve hard reset at (format) bu şekilde hardreset sonunda zaten gprs için operatör seçmeni isteyecek. seçince sorun kalmayacak.
FuriousBuLLArkadaslar tekrar merhabalaröncelikle hayırlı olsun, güzel bir tercih tabi zamanla mükemmel olmadığını elbette göreceksiniz ama günümüzün en güzeli benceBende bugun itibari ile sizlerin aranıza girmis bulunmaktayım bir PocketPc kullanıcısı olarak. Ancak bilirsiniz ki benimde her ilk kullanıcılar gibi bazı sorularım olacak
Sorulara gelince ;
1-) Kişiler kısmında ben telefon rehberini kullanmak istiyorum. Ancak su an kişiler kısmında bastıgımda simkart rehberi cıkmaktadir. Bu durumu nasıl degiştirebilirim?
2-) Bluetooth ile gondermis oldugum resim gitmesi gereken My Documents kısmında gozukmesine karsın, yine bluetooth ile gondermis oldugum Mp3 formatındaki sarkı arattıgımda My Documents te gozukmesine ragmen ben oraya girdigimde gorememekteyim Neden ve Nereden ulasabilirim ?
gelelim sorularınıza,
siz sim karttaki kişileri görmüyorsunuz otomatik olarak pda ya aktarıldığı için pda ki kişileri görüyorsunuz yani. ve sim kartın içeriğine bilgi yerleştiremiyorsunuz. bunun çözümü bulundumu bilmiyorum.
ikincisi ise; Bluetooth dan herhangi birşey attığınızda hangi dosyaya kaydetsin diye bir seçenek çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam (sd kartın içerisine de atabilir emin değilim) ama bilgisayardan aktive sync programı indirerek kullanırsanız sizin için daha pratik olacaktır. bilgisayarım penceresinde de mobile aygıtlarım sekmesinden kullanabilirsiniz. tekrar hayırlı olsun sorularınız burada bekliyoruz. umarım cevap verebilmişimdir.
Tsekkurler hocam
Ben deneme yanılma yontemı ve kurcalamalarla halledıom yavas yavas.
yardımların için çok teşekkür ederim. fakat "telesekreter modemi bağlı değil" yazısını görmemek için winodws 6.0 a geçtim. sorunun böyle çözülebileceğini düşünmüştüm. ama değişen birşey olmadı. acaba telefondan kaynaklanan teknik bir hatadan dolayı olmuş olabilir mi? artık tek aklıma gelen düşünce bu ...
yardımlarınızdan dolayı cok teşekkürler
öncelikle kolay gelsin dun yeni bir asus p535 aldım heryerde aramama rağmen sorunuma çözüm bulamadım sorunum ise şudur
başlatta kısayollarda bi değişiklik yaptım yanlışlıkla ve settings bölümü yok oldu ve başlat programlar settings e girdiğimde boş bir sayfayla karşılaşıyorum
bu sorunu nasıl çözebilirim bilen bir arkadaş yazarsa çok sevinirim internette baya bi aradım ama cevabı bulamadım
iyi çalışmalar
Ya bisi soracaktımda. Benım kuzenımde htc var ve onun makinede, makinayı kapatıp actıgında ( Mesela pil cıkartıldıgında ) makinanın icindeki bilgiler gidiyor.
Asus P535 te bu durum gecerlimi ?
Pili takıp cıkarsam yukledigim dosyalar ve isimlerde sorun olurmu ?
FuriousBuLLYa bisi soracaktımda. Benım kuzenımde htc var ve onun makinede, makinayı kapatıp actıgında ( Mesela pil cıkartıldıgında ) makinanın icindeki bilgiler gidiyor.asus p535 kullanıyorum.bende hic boyle bir problem olmadı..Asus P535 te bu durum gecerlimi ?
ahmeddyardımların için çok teşekkür ederim. fakat "telesekreter modemi bağlı değil" yazısını görmemek için winodws 6.0 a geçtim. sorunun böyle çözülebileceğini düşünmüştüm. ama değişen birşey olmadı. acaba telefondan kaynaklanan teknik bir hatadan dolayı olmuş olabilir mi? artık tek aklıma gelen düşünce bu ...böyle bir hataya inan yabancıyım hiç görmedim . donanımsal bir arıza olabileceği konusunda hemfikiriz.yardımlarınızdan dolayı cok teşekkü
zaggiöncelikle kolay gelsin dun yeni bir asus p535 aldım heryerde aramama rağmen sorunuma çözüm bulamadım sorunum ise şudurmerhaba öncelikle hayırlı olsunbaşlatta kısayollarda bi değişiklik yaptım yanlışlıkla ve settings bölümü yok oldu ve başlat programlar settings e girdiğimde boş bir sayfayla karşılaşıyorum
bu sorunu nasıl çözebilirim bilen bir arkadaş yazarsa çok sevinirim internette baya bi aradım ama cevabı bulamadım
iyi çalıştamamen programsal bir hata hard reset atınca düzelecektir. başka yönetemini araştırma ihtiyacı ben duymamıştım. kolay gelsin
FuriousBuLLYa bisi soracaktımda. Benım kuzenımde htc var ve onun makinede, makinayı kapatıp actıgında ( Mesela pil cıkartıldıgında ) makinanın icindeki bilgiler gidiyor.kayıtlar içerisindeki dahili belleğe yüklenir yalnız telefon aramalarınız ve gelen aramaların listesi silinebilir diğer bilgileriniz format atmadığınız sürece pda da saklı tutuluyorAsus P535 te bu durum gecerlimi ?
ve evet arkadaşlar benım sorunum düzeldi..şimdi gprs a bağlanırken "telesekreter modemi bağli değil" diye saçma bı uyarı almıyorum ...nasıl mı? avea nın su 9 kontura 5 mg lik internet paketine üye olmuştum..ve tabıı gprs ile bağlanamadığım için paketten çıktım..telefonda hiç değişiklik yapmadım..ve şimdi paşalar gibi gprs e bağlanabiliyorum..bu işi anlayan beri gelsin :P :P...ama sorun çözüldü..yardımlarınız için çok teşekkürler..
ahmeddve evet arkadaşlar benım sorunum düzeldi..şimdi gprs a bağlanırken "telesekreter modemi bağli değil" diye saçma bı uyarı almıyorum ...nasıl mı? avea nın su 9 kontura 5 mg lik internet paketine üye olmuştum..ve tabıı gprs ile bağlanamadığım için paketten çıktım..telefonda hiç değişiklik yapmadım..ve şimdi paşalar gibi gprs e bağlanabiliyorum..bu işi anlayan beri gelsin :P :P...ama sorun çözüldü..yardımlarınız için çok teşekkürler..böyle bir uyarı görmediğimi söylemiştim demekki avea hattı kullanmadığımdan :D sorununun çözüldüğüne sevindim benim yardımlarım olmasada :)
Merhabalar hocam
Benım Asus P535 te orjınal olarak destinator 6 programı ile GPS e baglanıyor. Ancak sureklı GPS sinyalı hep cok az diyip baglanmıyor ?
Acaba ne yapmalıyım ?
SırfDemoPPC herhalde bu programı yukleyecez ve ondan sonraki işlemleri dvm edecegiz.
Ancak ben bu programı yuklememe ragmen gene kızılayın ortasında sinyal cok zayıf denıyor:(
Nedendır acaba ? Tum ayarlamaları yaptım
FuriousBuLLSırfDemoPPC herhalde bu programı yukleyecez ve ondan sonraki işlemleri dvm edecegiz.sirf demo ayarlarını tam olarak yaptıysan servisle irtibata geçmelisin donanımsal bir problem olabilir emin değilim.Ancak ben bu programı yuklememe ragmen gene kızılayın ortasında sinyal cok zayıf denıyor:(
Nedendır acaba ? Tum ayarlamaları yaptı
slm merabalar arkadaşlar bende asus pda m530w var açılırken dondu kapattım bataryayı çıkardım taktım gene duzelmedi yardımcı olursanız sevınırım saygılar...
açılışta donmalar programsal bir sorun değildir (bildiğim kadarıyla) donanımsal bir problemdir. eğer istanbul içindeyseniz servise götürün (ankara'da da açılmış servis) değilseniz kargo ile ücretsiz gönderebiliyorsunuz bunun için asus servisinden telefonla bilgi alabilirsiniz ben yinede söyleyeyim ARAS KARGO 61137 anlaşma numarası ile ÜCRET ÖDEMİYORSUNUZ.
Merhabalar
Hocam ben kamera ile ilgili bi soru soracaktım.
Kamerada video moduna gectigimde zoom yapabiliyorum ancak fotograf moduna gectigim zaman zoom yapamamaktayim. Kamera menusundeki Büyüt kısmına bastıgımda 1x gozukuyor ancak 1.5x 2x veya 2.5x kısmını secmek istedigimde, secilmiyor. Eskisi gibi 1x durumda kalıyor.
Bunu nasıl duzeltecegim. Kısacası Kamerada fotograf modunda nasıl zoom yapacagım ?
Saygılar
Hocam ayrıca bisey daha soracagım :)
Ben sim kartin icinde olan telefon numaralarımı ben telefon rehberinin icinde outlook seklinde duzenliyorum.
Bu outlook olarak duzenledigim telefon rehberini bi sekilde koruma icine alabilme imkanım varmı ? Bilgisayarımın icine olsun veya minisd card ın icine olsun acaba bi yere saklama şansım varmı acaba ? ( Makinaya şu veya bu şekilde reset atmak zorunda kaldıgım zaman ki insallah olmaz, koruma amaclı soyluyorum )
Tesekkurler
Asus P535 Pda kullanıcısıyım. Telefonu açarken ,
Safe Mode Menu
Press and hold the action button or tap and hold here to boot in safe mode
Ardından da
Safe Mode Menu
Booting in normal mode
Uyarısı veriyor ve Windows Mobile açılmıyor ve USB ile Active Sync çalışmıyor. Bu konuda yapmam gereken nedir. Yardımcı olmanızı rica ederim.