Özelliklerini yaw bakalım. hemen öneri gelir zaten.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
win 7 için ne özelikleri olması lazım bilgisayarda ?
arkadaşlar bizi belki 10.000 sayfa yapmanın yolunu buldum.TTNET in 8 megabite ulaşan internetini 15 gb kotayı geçince 512 ye düşmesi olayını tartışalım.düşme olayını yaşıyanlar daha yşamayanlar herkes bişey yazsın ben 8 megabite geçmek istiyorum ama korkuyorum.Birde bildiğiniz en iyi HD ve normal film indirebilceğim torrent sitelerini söylermisiniz?
www.torrentz.com Bu siteden şaşma.Her torrent sitesini taradığı için alternatif bulma şansın da çok yüksek.Bir de ben 8 mbit'e kadar nelimitsize geçtim 49 lira.40 gb'a yaklaşmama rağmen hızım hala 8 mbit civarında.
www.torrentz.com Bu siteden şaşma.Her torrent sitesini taradığı için alternatif bulma şansın da çok yüksek.Bir de ben 8 mbit'e kadar nelimitsize geçtim 49 lira.40 gb'a yaklaşmama rağmen hızım hala 8 mbit civarında.inş löp diye kapanmaz düşürmezler. Bir düşürürlerse dilimden kurtulamazsınız :D:D
Arkadaşlar biriniz şunun hızını deneyebilir mi :D
http://www.riatr.com/test_info.pyben enter a bastığım anda açılıyor sizde de öyle oluyor sa ben bundan sonra Python ile web site yapacam. asp.net ten bile hızlı o ne yaw öyle.
Site mi entera basınca direk açılıyor?Onu kastettiysen bende de öyle.
PcMaKeRVideolar hala renderlanmayı bekliyor. Miskinlikten akşam geldiğimde ya film izliyorum ya forumda takılıyorum :Sonucu söyleyebilir misin peki?
Kota aşım ücreti ödemiyorsun ama 15gb ı geçtiginde net hızın 512 ye düşüyor.Gerçi arkadaşlar şuan düşmüyor demiş ama 1-2 aya ne olcagı belli olmaz.Büyük ihtimalle 1 günde doldurursun 15gb ı kalan 30 günde 512kb hız kullanmak zorundasın..Katılıyorum. Şimdi millet hep tatilde. Eylülden itibaren hatların kalabalıklaşacağını ve bahsettikleri adilliği o zaman yapacaklarını düşünüyorum. 15 gb'tan sonra şu 512 kpbs'ye düşürmeyi diyorum.
Evet, bende 1 mbitte kalmaya karar verdim.Devil May Cry'ı da bitirdim bu arada.Devil Hunter modunda.En sondaki gizli sonu da açtırdım. 8 de history yaptım ama ilk bitirdiğimde 14 history yapmıştım.Güzel oyun.10 kez daha bitireyim,yine de sıkılmam.DMC 3'ü de 4-5 sefer bitirmiştim.DMC 5 gelir umarım.God of War bilgisayar için çıkar mı acaba? Oynadıktan sonra Devil May Cry 3 çok kötü geldi. Grafikler açısından. 4. 'sü daha iyidir herhalde. God of War 3 PS3'te Mart 2010'da çıkıyor. Ben bir ve ikiyi oynadım.Diğer videolar için;
http://media.ps3.ign.com/media/886/886158/vids_1.htmlSon Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 13 Ağustos 2009 19:04