Zyxel modemler güzel. Chip'in incelemelerinden iyi puan alıyordu.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
ahmeyt05Zyxel modemler güzel. Chip'in incelemelerinden iyi puan alıyordu.airties de tek geçerim ama zaten modemlerin bağlantı hızına pek fazla katkıları yok hissedemezsiniz bile. Yanlışmıyım ?
Bende telekomun verdiği pikatel marka modem var durduk yere internet bağlantısı kopuyor download sırasında internet gidiyor değiştirmeyi kafaya koydum.
Önerileriniz için sağolun birde model verirseniz sevinirim
Genel kullanımlık bir bilgisayarda sanal kapasite ne kadar ?
Ben 3 tane metin2 açtım, sağ altta simge olarak yardım simgesi çıktı.
Sanal kapasite alanı windows zorlanması gibi. Sanal kapasitemi nereden öğrenebilirim.
KyLeGenel kullanımlık bir bilgisayarda sanal kapasite ne kadar ?Bilgisayarın fiziksel belleği bittiği anda windows tarafından veya kullanıcı tarafından belirlenen (istenirse tamamen kapatılabilir) diskin belli bir boyutu ram olarak çalışmaya başlar.Bu bilgisayarın çok zor durumlarda kalmadığı müddetçe kullanması sağlık olmayan bir durum çünkü bilgisayar hem kendi için hdd den bişe okurken hemde öte yandan kendini ram gibi kullanması iş yükü olduğundan bilgisayarı yavaşlatır.Ben 3 tane metin2 açtım, sağ altta simge olarak yardım simgesi çıktı.
Sanal kapasite alanı windows zorlanması gibi. Sanal kapasitemi nereden öğrenebilirim.
ahmeyt05"Bilgisayarım"a sağ tıkla->Özellikler->Gelişmiş->Performans->Ayarlar->Gelişmiş->Sanal Bellek. Bu XP SP3'te, Vista'da çok farklı değildir sanırım. Win 7'yi bilemem.Teşekkür ederim, öğrenebildim.hamann7725Bilgisayarın fiziksel belleği bittiği anda windows tarafından veya kullanıcı tarafından belirlenen (istenirse tamamen kapatılabilir) diskin belli bir boyutu ram olarak çalışmaya başlar.Bu bilgisayarın çok zor durumlarda kalmadığı müddetçe kullanması sağlık olmayan bir durum çünkü bilgisayar hem kendi için hdd den bişe okurken hemde öte yandan kendini ram gibi kullanması iş yükü olduğundan bilgisayarı yavaşlatır.Bu başıma ilk defa geliyor, sadece böyle bir uyarı geldi. Oyunda etkisi çok az bir donma oldu. Yanmadan korktum ve direk birisini kapadım.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Modem iyice afalladı 5 dk bir kapatıp açmam gerekiyor
KyLeTeşekkür ederim, öğrenebildim.Bir şey değil.KyLeGenel kullanımlık bir bilgisayarda sanal kapasite ne kadar ?Vista çıkmadan önce okuduğum bir makalede sanal bellek miktarının toplam ram miktarının iki katı olması öneriliyordu.
murderer09Modem iyice afalladı 5 dk bir kapatıp açmam gerekiyorPikatel mi o? Benimki de Pikatel, TTnet'in kampanyasından almıştım, inşallah benimkinin sonu da öyle olmaz. [*<]
evet pikatel umarım seninki de olmaz.
Berbat ısınıyor yumurta kırsam pişirecek o kadar yani
Sonu benim flash bellek gibi olmasında.
Flashı sökmek için tuttuğum zaman elime yapışmıştı o biçim ısınmış allahtan garanti kapsamında oldu
ibrahim19şenlikler süpermişŞenlik derken? Biraz daha aç.
geçeriz tabi be. ilk mesaj taa 2007'nin ortalarında açılmış, 2 yılda katlarız bile onu. yeterli gaz olsun yeter...
Hasta yatağında ,internet hastalığı geçiriyor
vay be benim hastanede yattığım zamanki fotolar kim çekmiş hayret
o rekorun kırılması için herkesin kafasına göre bişeyler yazması lazım. benim gibi: ufhıshgouıesdygoıreusturgpoırdfeugorehtoughtreguoşpıo