aylık 250 gb ne ki pcmaker abicim ben günde 45 gb ayda 1.5 tb ye yaklaştım zaten 1 ay olmak üzere geçeli .
ellerim titriyor ve dışarda yağmur var....internet üzerinden psikolojik destek verilmesi lazım bana!
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
MRyldz günlük 45 gb demiş Serdar.Aylık 1350 gb yapar ki manyak bi rakam bu :)
Günlük ne demek 45GB! PCyi tüm gün açık indirmeye koysam o kadar etmez.
2 rapid üyeliği ve 1 pc 1 laptop iyi iş görüyor ayrıca hd indiriyorum o yüzden birde diziler.laptop 2002 nin hp pavilionu ama abartılcak bir şey değil xD
Okudum zaten günlük indirdiğini. Ne olacak yani tutup bboğazını mı sıkacaklar. sömürüyor neti.
Tabi hergünlük 45 gb indirdiği ne kadar doğru bilinmez. ben bazen günde 60 zorluyorum bazen bir hafta 1 gb falan indiriyorum canım nasıl isterse.
mp3 falan indirmiyorum ttnet müzik işimi görüyor.
ARAKADAŞIM 8 MAGABİT TÜRKİYEYE DAHA YENİ GELDİĞİ İÇİN DAHA OTURMADI O YÜZDEN DÜŞMÜYOR YADA BİRDAHKİ AYA DÜŞÜYOR YADA HİÇ BİR ŞEY OLMUYOR SENDE 8 MEGABİT YAP GÖR.bu arada büyükle yazdım kusura bakmayın
[URL=http://img195.imageshack.us/i/akbaba.jpg/][/URL]
az önce yaptım bobilere üyelik faln mı açsam???
ARAKADAŞIM 8 MAGABİT TÜRKİYEYE DAHA YENİ GELDİĞİ İÇİN DAHA OTURMADI O YÜZDEN DÜŞMÜYOR YADA BİRDAHKİ AYA DÜŞÜYOR YADA HİÇ BİR ŞEY OLMUYOR SENDE 8 MEGABİT YAP GÖR.bu arada büyükle yazdım kusura bakmayıBende zaten sınırsız 8 mbit var. kime yazdıysan artık ben cevap vereyim. zaten önceki konularda hesabını yaptım okuyan okudu bir daha yapamayacam işime gelmiyor.Bu arada overclock çekmeyi bilen varmı.
öyle şu şöyle bu böyle olur değil tecrübeli biri konuşsun herkez atlamasın.
En son AMD-Intel savaşında konuyu kapatmışlardı.
bu formun çok uzun sürmesini sitiyorsanız içinizden bir tanesi çıksın xp şahanedir vista ve win7 bahanedir desin bakın bı forum bitermiBenzer konulardan çok açıldı forumda fakat hiçbiri fazla ilgi görmüyor.
Aslında tüm forumda bir durgunluk var bu aralar.
Ramazandan olabilir,okullar da açılmadı daha...
Belki düzelir ilerde....
Evet son saniyeler kalbim çıkıyordu. Son anda blok koymasaydık yenemezdik.