Bak onun içinde böyle bir sayfa hazırlamışlar :)
http://www.nero.com/eng/store.html
Nadir cd/dvd yazıyorum.Onun dışında pek bir işim olmuyor zaten.Onun için yetiyor.
Arkadaşlar iyi geceler.Scarface izlemeye karar verdim.Bir ben izlemedim heralde şu filmi :)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
scarface linkini versene bana da özelden yada buradan ? : )
bi de ben izleyim :D
nero 8 iyi tmm : )
nero 9 bana göre değilmiş , anladım linkten..
PcMaKeR ; antivirüs kullanmıyordun bildiğim kadar :) tabi ki kullanmak en iyisi bu devirde...
Bu arada yeni yaşın hayırlı olsun( 108 ha ) forum seni epey ihtiyarlatmış galiba :))
Bilerek sona dayadım.
31 Aralık 1900 de doğdum.
Yaşı gösterme diye bir özellik yok.
Yani bu arkadaş bu yaşta. Yada ben bulamadım... Seçilmemiş hale getiriyorum tarihi doğru giriniz diyor bende böyle yaptım. Özel mesajlarıda kapatcam eve gidiyim. mail adresimi de değiştirdim eski mailleri yeni adrese yönlendirdim vs vs.
Bu arada. Antivirus kullanmıyorum hala. Abimin pc ye kurdum. Ben kullanmam bu devirde de gelecek devir dede. hdd ile rami meşgul ediyor benim için gereksiz.
O kadarda iyi değil boşa heveslenme başroldeki kız çok kötü bir performans göstermişPırpırlanıyodu video.Bozuk korsan vcd ler gibi cart curt sert çıkarıyodu.Onla uğraştım baya.Neyseki hallettim.Yaşasın klkodec pack :) Yaşasın wmp classic :)
Bu gece izlicem işallah :) şu filmin hd sini indir diyebilceğiniz bi film var mı?
O filmi sevmedim ben.
Liseli aşk hikayesi gibi one öle. Yok bi kız bi vampire aşık oluyor yok yok bu.
Aşk filmi la bu.
HD Mi indireceksin :D
Batman Begin,
Batman The Dark Knight,
Matrix Trilogy,
The Prestige,
V for vendetta,
Rambo Serisi,
Madagascar I, II.
Ice Age Trilogy.
Terminator Trilogy,
Xmen I, II, III, Origins: Wolverine.
Ölümcül Deney I,II,III.
Bu filmler hd izlenmeli.
Aslında tabiri caizse "hıyarlık" bende.Ulen 8gb şu filme harcanır mı?
Şu avatar bi çıksa...Çok merak ediyorum.Güzele benziyor.
Director: James Cameron
Release: 12/18/2009
Genre: Action/Adventure
Studio: 20th Century Fox
Website:
In the future, a paraplegic war veteran is brought to the planet Pandora which is inhabited by the Navi. The Navi is a humanoid race with their own language and culture, but the people of Earth find themselves at odds with the Navi.
FOR MORE MACHINIMA GOTO:
Disk birleştiriciyi çalıştırıcam ama ne kadar sürer tahminen ? Yüzde 2 parçalanmış diyor.Birde kesin bir yararı olur mu? O birleştirirken ben başka işlemler yapabilir miyim? yaparsamda bir sorun olmaz heralde.
Şimdi denede gör diyebilirsiniz ama sizlere bir sorayım dedim :)
Ice age 3 ün 1080p si varmıki.Bakıyım bi.NAME.................: Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009
GENRE................: Animation | Action | Adventure | Comedy | Family | Romance
RATiNG...............: 7.2/10 < 19,200Votes>
iMDB http://www.imdb.com/title/tt1080016
RELEASE DATE.........: 2009
ENCODE BY............: Saemonz
RUNTiME..............: 094Mins
FiLE SiZE............: 6.50 GB
ViDEO CODEC..........: x264 3413Kbps
AUDiO CODEC..........: DTS 1510Kbps
FRAMERATE............: 23.976fps
RESOLUTiON...........: 1280 x688
Video.....: 10856 kbps
Audio.....: AC3 5.1 @ 640 kbps