Radyo dinlemek kotadan fazla götürmüyor, galiba..
LAN ışığı yanıp sönmüyor da :) Sizce doğru mu?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=176376&cat=110&dt=2009/10/01
Deniz Seki tahliye edilmiş.. hadi hayırlısı..
Radyo dinlemek kotadan fazla götürmüyor, galiba..Götürür de adem normal videoların 1/4'ü kadar filandır yani ortalama bir maçı sen 90 dk yani 1,5 saat izlediğinde 350 Mb civarı kota giderse bu 1.5 saat için radyoda 100 mb falan olmalı tahminim benim kota takip ettiğimde öyleydi.
LAN ışığı yanıp sönmüyor da :) Sizce doğru mu?
Bu arada FB 1-0 Kazandı ver gruptaki ilk 3 puanın aldı Tebrikler FB.
İşte benim anlatmak istediğim buydu ahmet ertuğrul sonuçta öylede böylede pcword adı çıkıcak hiç yok olmuyor.Yada şöyle sorayım adın geçerken kendine ait mesajında yer alıyormu ahmet05 diye.Yoksa arkadaşlar öylesine senin ismini kendi mesajlarında yazmışlardır öylemi.Yada senden alıntı yapılmıştır ahmet05 adıyla birçok alıntı yapıldığıda muhtemel.Kısaca bu forumda pcword u kullandım değiştrdim ama pcword adıyla yazılan mesajlarada ulaşmak zor değil hiçdeğilse bu adla bu forumda olduğum kesin oluyor yani.Kendi mesajında sen yazmadıysan "pcword" diye, geçmez. İsmin başkasının mesajında alıntı ya da başka yolla geçiyorsa aramalarda o mesajlar çıkar. Ama senin ismin değişmiş olduğu için o konuda alıntılanan ya da seslenilen pcword adlı kişinin kim olduğunu anlamayabilir aramayı yapan kişi. Mesajları okursa anlar yalnız.Evet kesin oluyor.
..Bu arada ahmet azda coşsaydın low level format mış...Ya Serdar, sen benim mesajımın tamamını okudun mu? Aynı uyarıyı, hatta daha fazlasını ben de yapmıştım zaten....low levelde bir elektrik giderse hdd uçar artı bir gün bir hdd için mi beklicek.
Bu arada sanırım "hdd değiştirme ve format atma dışında" ibaresi ilk mesajında da varmış pcword. Gözümden kaçmış, kusura bakma.
Hoojdoink u kim sevmez:) Gerek kişiliğiyle,gerek futbol bilgisi ve tekniğiyle tam bir profesyoneldi. Bizim maçları hala takip ediyormuş zaten.Arada bir izlemeye de geliyor :)
Daumla pek anlaşamamışlardı zamanında.Yazık olmuştu.
motorlu polisler
hiç acımıyorlar herşeye yetkileri var neredeyse.
Hele Beyazlı üzeri yeşil formalıysa uzaktan gördüysen sapağa gireceksin.
Ehliyetim olsa tınlamıcam da ehliyet isterlerse bir gün.
Dün akşam dönüyorum. Ana kavşakta ben gibi birçok motorlu ışıkları kapattı. Adam bağırıyor. motorcular yürüyün lan yol açtık hadi yürüyün.
Motoru yürüyerek götürüyoruz ya yürüyün diyor :D
Sonuna kadar haklısın Serdar.Adam alıntı diye yazmaya bile üşenmiş.Ama chipe girip birde senin blog yazılarına kadar bakmaya üşenmemiş nedense.
Aslında bazı forumlarda copy paste olayını yapamıyorsun,nasıl uygulandığını bilmiyorum ama yöneticilere söyleyip böyle bir uygulama yapmalarını tavsiye etmeli.Emek hırsızlığı bu kadar kolay olmamalı.Sen saatlerini,günlerini harca adam 2 saniyede çalıp götürsün.Olacak iş değil...