Güzel güzel komikmiş.Net hızı yeter de orijinal olmazsa online oynarken sıkıntı yaşarsın ondan söyledim.Bursaya yakın bir ilçede falan mı yaşıyorsun?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Rekoru kırdığımızda da bence mesaj yazmaya devam edelim.Çünkü belki de rekoru kıranlar yerlerinde durmamışlardır.
en az 5000ni bulmamız lazım onlarda pes etsin gittiği yere kadar gider güzel konu oldu emme..
valla bizde kendimizi marsta sanıyoduk iyiki söyledin bende diyorum mars kızıl değilmiydi.:)) ha bide ben bursaya yakın değilim bursalıyım bide nette nerde yaşadığımı yazmak istemiyorum size değil nete güvenmiyorum..:)) balıkesir tarafları diyeyim...
Zor ama neredeyse iki yıl olucak daha 1795'teyiz.
Önceden rekor kırılan forumun ismi ne sen biliyor musun bakalım onlar nereye kadar gelmişler?
Sizin pclerin fanı nasıl çalışıyor gürültülü mü oyunlarda falan?Chip sitesi bile işlemciyi yoruyor çok flash öğesi var çünkü sitede.
Ben de susamıştım zaten gidip içicem.
ya abi ben bilmiyorum o forumu belki çoktan kırdık haberimiz yok karub hakkat iğrenç espiri bide abi benim fan iyide hardisc felaket ya motor gibi 4senelik ama cihip felan kasmıyor..:)) tek sorunum net 15kb indirme hızı var deli ediyor beni 200mb dosya 2saatde iniyor..
Kasmak kelimesinin eskiden pek kullanıldığı yoktu artık herkesin dilinde kasmak=zorlamak diyebilir miyiz kısaca?
valla kasmak bende yok 9800 sağolsun ama yeni oyunlar çıktıkça kasıcak ve yeni parça alıcaz zorlamak diyebiliriz bende eskiden çok kasardı oyunlar çok uğraştım bu işle sonunda oldu emme..ama sinir hastasıda oldum sonunda..:))
Bir ayda 694 mesaja ulaşmışsın bravo.
benmi ben daha atılmasam 80 mesajda eskide vardı rekor heralde valla millete bilgim içinde vardım etmeye çalışıyorum bide arada geyik yapıyoz böyle :))))
Evet burası biraz da onun yeri zaten konu dışı.
ya abi konuya üçümüzden başka yazan kalmadı ha zor kıracaz rekoru neyse bi muhabbet konusu açın ya kitlendik ben açıyım bari abi komik bi anınızı anlatında gülelim...
Şu an pek kimse yok ondan yazan oluyo yoksa arada.
abi komik bi anını anlatta gülek sonra ben anlatıyım sıkıldım yaw oyunda yok bende kalmadı:))) abi bide msn adresini versene rada yazışırız tabi bi sakıncası yoksa varsa sorun değil alınmam:)))
An değil de biz bu sene bi derste(üniversitede) suluboya yaptık,kaşık,çatal,cep telefonu çizdik.
çizcek şeymi kalmadı abiya manzara felan çizeydiniz ya pc çizende varmı bu arada msni vermicen heralde sen bilirsin.:))
Gönderdim mesaj olarak msni.
Hoca öyle istedi ondan çizdik herkes istediğini çizemiyodu.
ha abi geldide sen çevrim dışı görünüyosun davet yolladım..inşallah gelmiştir birilede iki saat uğraştıydık msn için:)))
arkadaşlar hayallerinizi yıkmak istemem ama dünyanın en uzun formu 8250 sayfa 164160 mesaj çok zor kırarız bu tempoyla anca bastona binice..:)) ya arkadaşlar bu online oyun normaldeki gibi rahatmı oynuyor yoksa donukluk oluyomu bidebenim net hızı yetermi indirme hızı 15kb left4 de güzelmiş baktım netten nedersiniz gprs onlineyi kaldırırmı benim oyunu eminmisiniz ona göre alıcam. olursa server kurarız. bende cs1.6 server kasıyor buda yaparmı acaba şimiye kadar hiç online oyun oynamadım net yüzünden içimde kaldı bu left4de online güzel olur yalnız girersem yozunuzu arttırırım ha felaket oyun oynarım:)))