Facebook nasıl kullanılır diye topic açılmış arkadaşlar.
İşi ticarete dökmek lazım.
Gizlenme, Çekici Profil, Binlerce hayran kazanma saati = 50 tl.
Kullanıcı grupları, hayran grupları, vb grupların kurulumu idaresi kapanmaması için gereken bilgiler tek 2 kurs= 100 tl.
Bütün Facebook Bilgileri(grup oluşturma,çekici profil, popülerlik,gruplar vs) 5 günlük kurs= 1000 TL.
Bizi arayın: 0212 000 0 00 00.
Alo Facebook hattımız: 444 FCBK
7 * 24 Canlı destek. VIP Hizmetler vs vs.
Şanslı Facebook Inc.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Facebook nasıl kullanılır diye topic açılmış arkadaşlar.İyi bir fikir...
İşi ticarete dökmek lazım.
Gizlenme, Çekici Profil, Binlerce hayran kazanma saati = 50 tl.
Kullanıcı grupları, hayran grupları, vb grupların kurulumu idaresi kapanmaması için gereken bilgiler tek 2 kurs= 100 tl.
Bütün Facebook Bilgileri(grup oluşturma,çekici profil, popülerlik,gruplar vs) 5 günlük kurs= 1000 TL.
Bizi arayın: 0212 000 0 00 00.
Alo Facebook hattımız: 444 FCBK
7 * 24 Canlı destek. VIP Hizmetler vs vs.
Şanslı Facebook Inc.
Ben de kafamı hareket ettirince bir ağrı hissediyorum.Her kış olduğu gibi.Günde 4-5 kere ateşimi ölçmeye başladım.Yanımda hep ıslak mendil de taşıyorum artık.Şu domuz gribi çok endişelendiriyor beni.
Psychonaut968 Geçmiş olsun.
Korkma ya önemli birşey değildir. Dün doktor benim baş ağrısına neden olabilecek durumları saydı:
Göz ağrısı kafa ağrısına sebeb olabilirmiş.
Diş ağrısı kafa ağrısı,
Aşırı sinir stres gibi durumlarda baş ağrısı,
gribal durumlarda baş ağırısı çğunlukla görülür dedi.
diş değilde göz diyince korktum. Şu göz doktorlarında bulunan çevreve içinde gözün hassasiyetini sapmatamaya yarayan harfleri okuttu hiçbir sorun çıkmadı şükür. Yalnız bilgisayar başında en az 10 saat geçiriyorum dedikten sonra dinlendirici önerdi. Tıp fakültesine gitcem patronumun hanımı tıp fakültesinde çalışıyor. cumaya sıra aldık bakalım ne dicekler göz doktorları.
Sağlık herşey ya ne yaparsak yapalım sağlık gittimi parada değer etmiyor hayatta.
Psychonaut968 kardeşim acil şifalar dilerim, geçmiş olsun...
Hazır göz demişken, benimde gözler mahvoldu..
Başım ağrıyor, gözüm kan çapağı içinde.Gözümüz yanıyor pc yüzünden..
Günde 6-7 saat pc başında.Doktora gitmedim ama bir ara gideceğim.
İş yerinde çalışırken uykumuz geliyor,bizde ayakta uyuyarak çalışıyoruz.:)<
Neyse biraz uykuya önem verince düzeldi şu sıralar.Ama temelli 1-2 hafta uzak kalmak iyi olacaktır.
şöyle bir tatile çıksak fena olmaz diyorum..sessiz sakin bir yer.
dağ havası iyi gelir, mis gibi içimiz açılır.yada insanın kendi köyü..
4-5 ay yeterli olur.Varmı benimle gelen ?Tek başıma canım sıkılır.=)
<
Aklımda 3 blog girdisi var üçünüde yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyorum hangisi öncelikli olur sorayım size ona göre yazacam.
Antiviruslerin çalışma sistemi
Viruslerin Windowstaki hangi açıklardan daha fazla saldırı düzenlediği(Dikkat edin viruslerin çalışma mantığı değil)
Programlamaya başlamak...
Öncelik olarak ben antivirusü düşündüm sonra viruslerin windowsa saldırı türü. sonra programlama.
yinede sizlere sormak istiyorum?
Ya arkadaşlar bir şeyi burada danışayım aklıma gelmişken. Bir konuda emin olmak istiyorum da...
Bu benim şuanki kredi kartı durumum;
Ben bir süre önce borcumun da üstünde yüklü miktarda kredi kartı ödemesi yapmıştım. Hani fazla para hesabımda duruyordu. Sonradan yaptığım taksitli alış veriş ve tek çekimlik harcamalarım sonrasında son durum bu tablodaki değerler. Açıkçası daha önceden yatırdığım parayı düşünüp sonradan yaptığım harcamaları düşünüp bir de şu tablodaki bakiye ve kullanılabilir limit değerlerine bakınca biraz kafam karıştı. Öğrenmek istediğim tek şey; toplamda kredi kartı borcum ne kadar yav benim:)
Denemeden bir şey söyleyemem maalesef.
Konaminin sitesinden internetimi test ettim şimdi.Çokda iç açıcı değil.
- AExcellent. You should have no problems in playing or creating match rooms in order to host games.
- BYour connection is good enough to play Online, but not for creating match rooms in order to host games.
- CYour internet connection is unsuitable for Online Play.
4-user Matches:Upload: Stable bandwidth of 96kbps or more
3-user Matches:Upload: Stable bandwidth of 80kbps or more
2-user Matches:Upload: Stable bandwidth of 48kbps or more
Düzenleme :
Şimdide hepsine A verdi :s Sanırım bi sorun olmıcak.