DÜBLAJ Bulmak zor...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Görev Yöneticisi'nden kapatmaya çalışırken bazen öyle oluyor bana da. Ben kapatmaya çalışıyorum, o "yeniden açtım, baak" demeye çalışıyor.
Arkadaşlar benim internet kapatılıyo ya pff :( chipten soyut kalıcam galiba tatile kadar :( herkese elveda
Ve 700'e girerken
Ben hızlı cevabı kullanamıyorum saatlerdir.Yanıtla seçeneği de bazen.
Bir System Shock'tan Shodan yazmak için 10 dk. uğraşılır mı ya?
Herkese iyi geceler.
- Evden dolaşmak için çıktım, kendime kod, tişört falan aldım. Dört yol ağzında bir sokağın başında bir apartmanın önünde durakladım 5-10 dk. dinleneyim dedim. Apartmanın dairelerinden birine hırsız girmiş, içerde felçli bir teyze var, duyuyor ama konuşamıyor. Evde ne var ne yok götürmüşler, teyzede korkuyla baka kalmış tabi hırsızlar iki kişiymiş hırsızlar arka taraftan atlayıp kaçıyorlar bende o anda apartmanın önünde olduğumdan hırsız sandılar (gözetci olarak) neyse apartmandan 6 kişi çıktı ellerinde sopalar, joblar falan bana tekinin dediği şu "Hayırdır, ne işin var?" soru bu ve ben cevap vermeden direk saldırdılar...
Onlar bana ben onlara derken, cadde'ye kadar çıktık, esnafı, vatandaşıda arada kaynatıyor bana tabi, tesadüf trafik polisi geldi, sonra ekipler falan ayırdılar konuşurken patır patır vuruyorlar tabi polis ne kadar engel olmaya çalışsada aldığım tişört, kod yalan oldu zaten hadi onlarıda geçtim üstümdekilerde gitti (mavi tişört kırmızı oldu).
Canım fena yandı, artık doldum ağlıcam sinirlerim boşaldı. Polislerde çömez amir yok, sözde geçiremiyorlar gözüm ikide bir birinin silah kılıfına gidiyor, düğmeside açık (ağlıcam o kadar insanlar başımda, arada da sopayla, yumrukla saydırıyorlar). Neyse polis onlara laf anlatmaya çalıştıkça bunlar üstüme iyice geldi, yaş geldi gelecek, ve geldi sonunda (gözüm bi döndü) polisin birinin silahı bir çektim, havaya iki el salladım (kaçan kaçana), direk telefonu aldım elime öncelik olarak (babam ve abimi aradım, gözüm döndü artık hemen derneğe bir telefon). 5 dk. sonra tüm ümraniye olay yerinde babam beni gördüğü gibi direk adamlara hücum etti. Abimde geldi aile kadro tamamlandı, ben tabi derneği bekliyorum, dernek sağolsun bir minibüs adam geldi. Bana vuranlara esnaf, vatandaş, polis kime gelirse yer misin yemez misin, soluğu karakolda aldık saat 14:00'den beri karakoldaydım daha yeni çıktım, yüzüm darma duman sadece gözlerimle yazıyorum o şekil, bana vuranlardan şikayetçi oldum özür diliyorlar yapma etme dedim sen ne diyon ya bak şu surata şimdi s.git öyle geldim.
Tabi bu iş burda bitmez, bana vuranların hepsini beynime kazıdım. Hepsini köpek gibi bağlayıp tüm ümraniyeyi dolaştırmayacakmıyım, görücez. Boydan, postan büyük gösterdik herhalde...
Neyse siz takılın, gelen giden var duyan gelmiş, anneme de laf anlatamıyorum zaten, gece girerim.
İyi geceler.
geçmiş olsun CapanQGLU....
Bu gibi şeyler artık normal karşılanıyor , biliyorsun..
vay bvay vay.. olaya bak ya :)
Mehmet relax koçum bu ne iş:)
geçmiş olsun, ümraniyeyi yakmışsın ama, ceza felan alma.
olum haberlerede çıktın, ismini söylediler =)
kahraman Mehmet'im benim.Bir kafada ben atmak isterdim.
hemen bir alo deseydin ya, uzak değilim oraya.
sultanbeyli deyim biliyorsun değil mi.
abovv CapanQGLU kardeş valla yılan hikayesi geçmiş olsun bu arada , yinede helal olsun diyorum..
Aklımda 3 blog girdisi var üçünüde yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyorum hangisi öncelikli olur sorayım size ona göre yazacam.Abi eğer başlamadıysan, Programlamaya başlamak... yazısını bizlerle paylaşır mısın?
Antiviruslerin çalışma sistemi
Viruslerin Windowstaki hangi açıklardan daha fazla saldırı düzenlediği(Dikkat edin viruslerin çalışma mantığı değil)
Programlamaya başlamak...
Öncelik olarak ben antivirusü düşündüm sonra viruslerin windowsa saldırı türü. sonra programlama.
yinede sizlere sormak istiyorum?
abovv CapanQGLU kardeş valla yılan hikayesi geçmiş olsun bu arada , yinede helal olsun diyorum..Sağolun arkadaşlar düşündüğünüz için, odama çekildim. Forumda kaçırdığım noktalara yetişmeye çalışıyorum.
Evdekiler sürekli canın birşey istiyor mu? diye soruyor. 1 GB RAM, 1 GB EKRAN KARTI diye saymaya başlasam mı? :) şaka şaka...
Ahh... AntiFact, alıştım geceleri uyuyamıyorum. Yapacak birşeyde yok, mecbur buradayız.
- Kafa dağıtalım biraz...Video Kaldırılmış
Adem, sen bilirsin bu türküyü... Sana gelsin "Benim gibi - Musa Eroğlu" üstadlardan...CapanQGLU çok geçmiş olsun, ne diyeyim.İnan çok üzüldüm.Yanlış yerde yanlış zamanda bulunmuşsun.Kabahat senin ne yapcan tshortü falan otur oturduğun yerde :pSürekli evde, yani chip'de değişiklik olsun dedim. Atıldım, annemde gitme vs. dedi havada biraz bozuk, hasta olacak gibiyim. Öyle başladı en son Msn'de "Mustafa Can" la konuştum :P Gidiş o gidiş.
Tekrar geçmiş olsun :(Son Düzenleme: CapanQGLU ~ 29 Ekim 2009 01:18
Bende yeni sayılırım forumda ama ortam baya güzel hele hele bu konuya girer girmez senin gibi fantastik birini gördüm daha ne olsun :D
vayy kardeşim ahmet kaya hee, ben bunu dinlemezmiyim =)