Bende warım
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Geçerik demeyle Olsa iyi =) Sizin zamanlarınızı ben çok yaşadım :) Çok şükür diyorum :D Allah kurtarsın sizi :D
ibrahim19Madem konu isteniyor bana yardımcı olunHp Format Tool ile deneyebilirsin.elimde toshiba 1gb lık bir usb bellek var dayım int. cafdeden mp3 atmış ondan sonrada bir daha ne silebilmiş nede eklebilmiş okunuyor mp3 leri çalabiliyoruz,kopyalaya biliyoruz ama silemiyoruz
biçimlendir diyince disk yazma korumalı diyor
bir sürü proğram denedik olmadı, üzerinde düğme felan yok
lütfen yapalım da karizma çizilmesin
"Bu güne kadar yaparım dediğim hiç bir pc olayını yapamadığım olmadı" buna yaparım demedim ama yaparsamda fena olmaz şimdidden saolun var
murderer09bu forumda bi tuhaflık mı var yoksa bana mı öyle geldi.Düm gece farkettiğimde nerdeyse bütün konuların yanıt sayıları "sıfır"dı. Yeni foruma geçişten kaynaklandığını düşünüp fazla önemsememiştim.mesajlar yanıtlanmış ama yanıtlanmamış gibi duruyor?
Benim de bir sorunum var. Eylülden beri internet bağlantım var ve modemi açar açmaz "ethernetle ilgili olan modem ışığı" yeşil yanıyor, bağlantı da oturum açıldıktan kısa bir süre sonra hemen geliyordu.
Şimdi ise, modemi açtığımda ethernet ışığı "kırmızı" yanıyor ve yeşile dönmesinden önce rahat bir buçuk dakika geçiyor, ondan sonra sırasıyla adsl ve internet ışıkları yanıyor. Yani eskiye göre bağlantım en az 2 dk. geç geliyor.
Ethernet kartında bir sorun mu var acaba? Yoksa bir sistem ayarı mı buna sebep oluyor? Modemim kablolu, bilgisayara ethernet kablosuyla bağlı.
Teşekkürler.
e-eyupbu gidişle bu forumun rekoru bile kırılmaz.423
bu forumun rekoru kaç mesaj haberi olan var mı?
edit:bundan daha uzun olanı var mı?zor değil yakında kırılır.
:)
Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 25 Mayıs 2009 18:14
iyi akşamlar... günüm çok sıkıcı geçti yaa. Neyse birazdan ilkokul arkadaşımın nişanı var. Belki hareketlenir. Oynar sekerim
e-eyupbu gidişle bu forumun rekoru bile kırılmaz.Burayi bırakıp ordan devam edelim:)))
edit:bundan daha uzun olanı var mı?
geriye doğrumu ileriye doğru mu?
murderer09geriye doğrumu ileriye doğru mu?herkes bi ucundan tutsun yön fark etmsin ortalık karışsın, kesin rekoru kırarız
Mustafa@PCAmacımız ne ?Birinin bana yardım etmesi. :ahmeyt05Benim de bir sorunum var. Eylülden beri internet bağlantım var ve modemi açar açmaz "ethernetle ilgili olan modem ışığı" yeşil yanıyor, bağlantı da oturum açıldıktan kısa bir süre sonra hemen geliyordu.Şimdi ise, modemi açtığımda ethernet ışığı "kırmızı" yanıyor ve yeşile dönmesinden önce rahat bir buçuk dakika geçiyor, ondan sonra sırasıyla adsl ve internet ışıkları yanıyor. Yani eskiye göre bağlantım en az 2 dk. geç geliyor.
Ethernet kartında bir sorun mu var acaba? Yoksa bir sistem ayarı mı buna sebep oluyor? Modemim kablolu, bilgisayara ethernet kablosuyla bağlı.
Teşekkürler.
süreklimi oluyor yoksa ara sıra mı
şükret 1.5 dk benim bazen 5 dk yı buluyor
e-eyupbu gidişle bu forumun rekoru bile kırılmaz.https://www.chip.com.tr/forum/Windows-7-yukleniyorum-linklere-sizde-indirin_t104767_wp41.html
edit:bundan daha uzun olanı var mı?bu da benim konum
enes, rekor köpen olsun cigerim!!
80-90 yıllarının çizgi filmleri
heheyt be, çizgifilmleri görünce film kareleri geldi gözümün önüne...
okuldan gelir gelmez küt diye otururdum tv'nin karşısına valla, çakmaktaş-jetgiller-tsubasa veee kaptaaaan maağğğra adamııığğ!! .
tsubasa için çıldırırdım benya :)
Hepsinide severdim şimdi bakınca resimlere şunu daha çok severdim diye ayıramıyorum.Artık çocuklar okuldan eve çizgi film seyretmeye koşmuyorlar.Çünkü onları bekleyen bir dizi çizgi filmleri olmuyor ne yazıkkı.Bizler şanslıymısız.
çorumda kirazlar oldu sizin memlekette ne haber havalar nasıl
çorum güneşli 5 dkk sonra yağmur 15 dkk sonra tekrar güneş