Benimde değerli bi abim askerde ikisinede Hayırlı Teskereler dilerim...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
allossİyide bu rekoru kim kayıt altında tutacak??
Maksat olayı uzatmak olsun :)
Bu Kuzey Kore ve dünyanın sonunu nasıl görüyorsunuz.
Bana kalırsa nükleer denemeler her ülkenin hakkıdır ve sonuna kadar desteklenmelidir.
01apachikardeş onu bunu bırakda ödülü kime vermişler :ne ödülü
H@ckerCesurGünaydın. Hiç Keyfim yok bugün. Çünkü dün akşam kardeşimi askere yolladık. Mantıgın olmadıgı yere tek başına gitti... Biz ise arkasından bakıp gözyaşı akıtmakla yetindik.Ailesinden askerde olan herkese çabuk teskereler.Umarım en kısa zamanda gelirsin kardeşim.
Seni çok seviyorum.
Orda çok da mantık aranmmaması lazım bence.
allossİyide bu rekoru kim kayıt altında tutacak??Ola ki rekor falan kırarsak yönetimimiz bunu dikkate alıp gerekli yerlere başvurur sanırım.
Maksat olayı uzatmak olsun :)
Bunu sessiz sedasız yapalım diğer forumların bundan haberi olursa çekişme içine girebilirler
murderer09Bu Kuzey Kore ve dünyanın sonunu nasıl görüyorsunuz.Hayır. Katılmıyorum. Nükleer kazaların boyutları ve sonuçları çok büyük oluyor.
Bana kalırsa nükleer denemeler her ülkenin hakkıdır ve sonuna kadar desteklenmelidir.
Kazalar büyük boyutludur doğru ancak savaş için önemlidir en azından caydırıcı etkisi olur.
murderer09Bunu sessiz sedasız yapalım diğer forumların bundan haberi olursa çekişme içine girebilirler :[D]Sessiz sedasız mı? Konunun ismine bi baksana sen. Cümle aleme ilan ediyor amacımızın ne olduğunu. Konunun ismini mi değiştirsek, ama o zaman da konuyu yeni gören üyelerin duruma uyanması zor olur.
murderer09Kazalar büyük boyutludur doğru ancak savaş için önemlidir en azından caydırıcı etkisi olur.İran da yapmalı mı nükleer silah sence peki?
allossEğitim şartÇok var.
(Çok var mı rekoru kırmamıza?)
ahmeyt05İran da yapmalı mı nükleer silah sence peki?İran zaten nükleer silah yapıyor ki hatta atom bombası için gerekli olan ağır su teknolojisi bile var onlarda ki bu teknoloji türkiyede bile yok bildiğim kadarıyla.
İran mı bütün devletler yapmalı buna Türkiye'de dahil gerekli olduğunda da kullanılmalıdır.
Isabelİran zaten nükleer silah yapıyor ki hatta atom bombası için gerekli olan ağır su teknolojisi bile var onlarda ki bu teknoloji türkiyede bile yok bildiğim kadarıyla.Yaptığını biliyorum tabi ki. Çizgi filmlerdeki deve kuşları gibi kafamı toprağın altına sokmuş bir halde dünyada olup bitenden bihaber değilim. Arkadaşa verdiği cevaba göre yanıt verecektim, verdim de zaten.
Niye rahatsız ediyor onu anlamadım ?
Kullanması diyeceksen şehirleri vuracak büyüklükte yapılması gerekli değil yalnızca askeri üstleri vuracak kapasitede başlıklar üretilmesi kafidir.
Nükleer'e hayır, barışa evet!
Nükleer enerjinin illaki silah olarak kullanılma zorunluluğu yoktur elektrik üretiminde de kullanılabilir.