yaw çorumda kanal D karasal yayında çekmiyor bakamadım kavakyellerine çok canım sıkılıd çokkkkk bende şimdi sinirimi burda çıkarayım acımıcam cevaplara
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
eee bune yaw hani rekor kırcaktık yok olmuoy böle beyler lütfen ,,,,
cimbombom cimbombom
Çorbada bizim de tuzumuz olsun.
14 sayfa ha gayret olacak bu iş hahaha :D
JADEXBöyle uydurup uydurup yazmakla olmaz arkadaşlar bir konu bulup onla ilgili yazmanız lazım yoksa rekor olarak en saçma konu rekorunu kırarsınız siz ancak.o da bi rekor
JADEXBöyle uydurup uydurup yazmakla olmaz arkadaşlar bir konu bulup onla ilgili yazmanız lazım yoksa rekor olarak en saçma konu rekorunu kırarsınız siz ancak.Rekora sahip konu mantıklı bir konu muydu acaba? Mümkün ama sanmıyorum. Belki de herkesin aklına estiğini yazabildiği, bazı forumlarda mesaj kirliliğini önlemek için açılan chatterbox gibi saçma geyik konusu bile olabilir.
Madem konu isteniyor bana yardımcı olun
elimde toshiba 1gb lık bir usb bellek var dayım int. cafdeden mp3 atmış ondan sonrada bir daha ne silebilmiş nede eklebilmiş okunuyor mp3 leri çalabiliyoruz,kopyalaya biliyoruz ama silemiyoruz
biçimlendir diyince disk yazma korumalı diyor
bir sürü proğram denedik olmadı, üzerinde düğme felan yok
lütfen yapalım da karizma çizilmesin
"Bu güne kadar yaparım dediğim hiç bir pc olayını yapamadığım olmadı" buna yaparım demedim ama yaparsamda fena olmaz şimdidden saolun var olun
ahmeyt05Ben de merak ettim. Enes nerdesin yav? Konuyu açtın bi daha uğramadın?Bende bilmiyorum, bir sitede öyle yazdığını gördüm.İngilizce olarakta araştıracağım.Konuda Windows 7 olsun
ibrahim19Madem konu isteniyor bana yardımcı olunToshiba'nın internet sitesine gir. Ordan sizin flaş diskinizle ilgili bölümü bul(varsa eğer). Büyük ihtimal diski formatlamak için bir yazılımları vardır orda. Bir dene bakalım.elimde toshiba 1gb lık bir usb bellek var dayım int. cafdeden mp3 atmış ondan sonrada bir daha ne silebilmiş nede eklebilmiş okunuyor mp3 leri çalabiliyoruz,kopyalaya biliyoruz ama silemiyoruz
biçimlendir diyince disk yazma korumalı diyor
bir sürü proğram denedik olmadı, üzerinde düğme felan yok
lütfen yapalım da karizma çizilmesin
"Bu güne kadar yaparım dediğim hiç bir pc olayını yapamadığım olmadı" buna yaparım demedim ama yaparsamda fena olmaz şimdidden saolun var
Unutun bu rekor işini siz kim oluyorsunuzda rekor kırmaya çalışıyorsunuz 1 milyon yıl geçse bile bu rekoru kıramazsınız!!!
ahmeyt05Toshiba'nın internet sitesine gir. Ordan sizin flaş diskinizle ilgili bölümü bul(varsa eğer). Büyük ihtimal diski formatlamak için bir yazılımları vardır orda. Bir dene bakalım.malesef öle bir proğram yok atcazmı çöpe şimdi ufff
Aşağıdaki şiir, edebiyat tarihimizin saygın şahsiyetlerinden Rücu şairi Sümbülzade Vehbi Efendi'nin müstesna bir eseridir. şiirin hikayesi ise Söyle: Bir gün padişah Vehbi Efendi'yi yanına çagirir ve: "Bana öyle bir siir yaz ki bir misrasini okuyunca içimden seni öldürmek, bir sonrakini okuyunca ise ödüllendirmek gelsin" der. Ve iste sonuç asagida:
Azm-u hamam edelim, sürtüştürem ben sana,
Kese ile sabunu, rahat etsin cism-u can.
* * *
Lal-u şarap içurem ve islatip geçirem,
Parmagina yüzügü, hatem-i zer drahsan.
Egil egil sokayim, iki tutam az midir?
Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan.
* * *
Diz çökerek önüne ılık ılık akıtam,
Bir gümüs ibrik ile destine ab-i revan.
Salinarak giderken arkandan ben sokayim,
Ard etegin beline, olmasin çamur aman.
* * *
Kulaklarindan tutam, dibine kadar sokam,
Sahtiyenden çizmeyi, olasin yola revan.
Öyle bir sokayim ki, kalmasin disarida hiç,
Düsmanin bagrina, hançerimi nagehan.
* * *
Eger arzu edersen, ben agzina vereyim,
Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman.
Herkese vermektesin, bir de bana versene,
Avuç avuç altini, olsun kulun saduman.
* * *
Sen her zaman gelesin, ben Vehbi'ye veresin,
Esselamun aleyküm ve aleykümesselam
Sabahtan beri onca işle uğraştım,zor düştüm foruma bu konu 25i geçmiştir artık dedim,ana: sayfa daha 16 da,konu yok demeyin ben size verdim 50 sayfa çıkardı.Eski türk filmleri ve şimdiki filmleri karşılaştırırdık, oyuncuları karşılaştırırdık,senaryoları...daha nelere neler çıkardı.