mehmet asp.net i bilmeden php ile karşılaştırıp kendini küçük düşürme.Aman abi hemende yanlış anlıyon ,yukarıda o kadar yazdım asp.netten anlamıyom diye sadece C# ile arasındaki küçük bir farkı söledim
asp.net le çok az kodla çok fazla iş sunuşunu gösterince pişman olursun bu düşüncene...
bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayı bırakın arkadaşlar niye düşünüyorsunuz. asp.net sadece c# tanmı oluşuyor... .net var arkasında...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
http://www.biletix.com/static.htm?page=sp47 çok sağlammış ya festival.Bu tarz etkinliklerde ah İstanbulda olsam dedirtiyor ha..
Selam bu arada.Nasılsınız arkadaşlar.
Arkadaşlar bu psudan gelen renkli kablolar neyi ifade ediyor.Yani hangisinden kaç volt akım geliyor?
konuna yazdım mustafa abi. bir bak.
selam forum. uzun bir aradan sonra gelmeye çalışma ötesinde çaba birikimi ve nitro ile gazlayarak vardım buraya.
Selam herkese, GTA IV'ü yükledim herşey iyi güzel de şu araba kullanırken mouse ile kamera yönlendirmesi hoşuma gitmedi. Acaba arabayı mouse olmadan kullanma imkanı var mı (Eski GTA'lardaki gibi)Bende başlarda zorlanmıştım ama sonradan alışıyor insan.Farkına bile varmıyorsun.Bilenler vardır mutlaka ?
Selam herkese, GTA IV'ü yükledim herşey iyi güzel de şu araba kullanırken mouse ile kamera yönlendirmesi hoşuma gitmedi. Acaba arabayı mouse olmadan kullanma imkanı var mı (Eski GTA'lardaki gibi)Daha güzel bence Mustafa ABi. GTA San Andreas 'dada aynı özellik vardı. Kontrolü kolaylaştırıyor ve Drift tarzı hareketlerde bulunurken bayağı tad veriyor. Zamanla alışırsın. :)Bilenler vardır mutlaka ?
slm herkese. allah aşkına yardım agalar. bc2 yi kurdum. punkbustersiz. baktım multi onsuz çalışmıyor tekrar kurdum bu sefer punkbuster ile. girdim multiye. şifremmide e-mail ide yazdım yok yanlıs dior. denedim olmuyo denedim olmuyo. tekrar hesap acayım dedim serial sordu verdim, önce verdiğim hseaptaki serial la aynı. kullanılıyor bu serial dior. ne yapcam allah aşkına lütfen bir yardım.
Herkese iyi akşamlar, nasılsınız? Sonipshere biletimi aldım bu arada. En önden kombine, biraz pahalıya patladı ama verdiğim paraya değeceğine eminim...Ben de biletlerin çıktığı ilk gün aldım..
Bilet alanlarla festivalde Chip forum metal buluşması yapsak diycem ama bu sefer 3 kişi anca oluruz.. =)