Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Kesinlikle Ewt Demeni bekliodum ;) HeHE Bu Arada Prison Break ı İzlion dimi Ama ATVDE PAZAR GÜNÜ İZLE Ayrıca Adanalıdan gerçekçi bir Film ;)kesinlikle ewweett :-) evet izliyorum genelde dizi porttan izliodum ama star dan da arada bakıyorum bu arada atv de olduğunu senden öğrendim :-) söylediğin iyi oldu pazar günü bakarım
Hayır.:D:D
Ama Devil May Cry'a evet her zaman :D:D:D
İğne deliğine sığan heykeller:http://www.willard-wigan.com/gallery.aspx
Willard Wigan adlı heykeltıraş yapıyormuş.
Nasıl yapıyor onları acaba?İğne deliğinde sergilemek için 20 dolarlık baykuş:D:D Aldığım gibi kaybederim ben onu.Bulamam da:D:D:D
Kesinlikle Ewt Demeni bekliodum ;) HeHE Bu Arada Prison Break ı İzlion dimi Ama ATVDE PAZAR GÜNÜ İZLE Ayrıca Adanalıdan gerçekçi bir Film ;)bu arada o güzelim diziyi nasıl adanalıyla kıyasladın anlamıyorum :-) bak bir prison break hayranı olarak sana hiç yakışmadı :-) (hemen alınma:))Son Düzenleme: Kapalı Hesap (62186) ~ 18 Ağustos 2009 13:59
bu arada erhan yaw o güzelim diziyi nasıl adanalıyla kıyasladın anlamıyorum :-) bak bir prison break hayranı olarak sana hiç yakışmadı :-) (hemen alınma:))Böööhytt Bööhööyyt Muahahahaha :D Nie Alınayım Ama Adanalıda Hep Aynı Biri Artıst Biri Polis :D Böhöhöhöyttt :D Biri Birini Öldürüo Öteki Yakalamaya Çalışıo Birde İstanbul Böle Kapışma Görmedi Güleyimde Espri Olsun Kurtlar Vadisine Noldu Adanalı Yanından Geçemez bile ;)<
Bu Arada Prison Break'ı Hiç Birşeye Değişmem Abicim ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Jl4T0hAKh60&feature=related
şu müziğin güzelliğine bakın.
rahatlatıyor kadının söyleyişi.
36 saattir PoP 4'ü indirmeye çalışıyorum.4 saat kaldı.Hız da düşmedi halbuki.Oyun inmemek için inat ediyor.Rip çıkarsa bir de ağız burun dalarım pc'ye:D
Ben de bayılmıyorum zaten torrente :D:D:D Premium yok,nettekiler de hep rip:D:D Torrent mecburen.Neyse artık:D:D
Ben çözemedim JDownloader'ı.Premium giriş kımı filan var.Uğraşmadan direk torrent :D:D:D
JDownloaderı kullanmak çok kolay be.
Bilgisayar başında saatlerdir internette. Ne sıkıcı staj ya bu. Vakit geçmiyo. Bi iş verseler de yapsak, ama nerdee...
Bencede rekor için yapılmıştır o forum...