Selam mlillet :)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Oo yorumsuz yorumunu gören cennetlik :)
Nerelerdesin sendde Hoşgeldin
Selam unkn0wn
Oo yorumsuz yorumunu gören cennetlik :)
Nerelerdesin yorumsuz hoşgeldin kankiş
Maşşallah sende kayboldum mu tam kayboluyon elimde resmin olsa kayıp aranıyor ilanı vercem
:)
Hoşgeldin. Özel msj kutundan 1 msj silermisin
Bu arada siteyi naptın not değerlendirmesi yaptımı hocanız
Ehh verirsin adresi artık:)
Hadi ya bak sen :)
Nerelerdesin yorumsuz hoşgeldin kankiş
Maşşallah sende kayboldum mu tam kayboluyon elimde resmin olsa kayıp aranıyor ilanı vercem
:)
Finaller çok sıkıcı uğraşıyoz işte sömestre de gelmek bilmiyor :)
Site bitti sayılır perşembe yayınlarım o zaman veririm canım :)
Sen naptın dediğin programı hallettin mi
Hadi ya bak sen :)Finaller çok sıkıcı uğraşıyoz işte sömestre de gelmek bilmiyor :)
Site bitti sayılır perşembe yayınlarım o zaman veririm canım :)
Sen naptın dediğin programı hallettin
Kankiş sende ne çok tatili seviyon :)
Yok ya onda yapmıycam olmuyo :)
Yanız basketbol kulubunde asıyomuşsunuz ne oluyoz hanımefendi tam finaller geiyo sen uçuyon
Aemsin ya finalin ortasında kaybolma sakın :P
@loseface keyloogerlar sistem apilerini kullanır benim verdiğimde sistem apilerini kullanır yanlız benim verdiğimde managed mimari mevcut bu yüzden çoğu antivirusun haberi olmaz.Saol abi ben iki üç tane yazan kişiden dolayı söylemiştim tam bir muhabbet ettik ben yanlış anlamışım
Yanlız bir tek kaspersky is maksimum güvenlikte farkedebiliyor ama oda windowsun dosyalarına bile kafa tutuyor.
@CapanOglu CW iyi. CW deki konuyu yazan kişinin bilgisi önemli. Akıncılar iyi bilgilere sahiptir. Ama bazıları rütpe kazanıyor ama hazır program kullanarak bilgili gibi gözüküyor.
Kardeşim bu işi öğrenecekseniz: İngilizce bileceksiniz. En azından tekniki... Yabancı bir çok forum var. Kaynak var... Bu işleri okumakla öğrenecekseniz ne forum işe yarar ne de başka bir bilgi... Deneyim burdaki iş deneyim.
Teknik ingilizceyi geliştirmek için sitelerde takılmak en iyisi acaba hack üzerine değilde C PHP ve Linux üzerine bildiğin kaliteli forumlar varmı yabancı ?
Madem bizi düşük gördünüz niye ilgilenip mesaj yazıyorsun. Sana mı soran oldu biz üç kişi lamerlik yapıyorduk Denetmen elleseydi eyvallah demek'ki o da bizim lamer oldugumuzu anladı ellemiyor biraz susar diye düşünüyor belki de...Video: http://www.dailymotion.com/swf/k1BiN4RjlC3qLE1wYWg
"Nicoll" çok açık yazayım. "Evlat, çocuğum, torunum vs. gibi" kelimeleri kaldıramayan bir insanım bana bir daha böyle hitap edersen. Forumdan özür dileyerek öyle bir söverim'ki chip'e girmeye korkarsın.
Benlede bundan sonra muhattap falan olma.Nicol önceki mesajımdan dolayı özür dilerim mesajın daha yeni farkına vardım. Dün bir abimin marangozunda kalas düştü onunda acısıyla farklı manalarda birşeyler yazmışım. Kusura bakma. Benimle muhattap olma olayıda hala geçerlidir. Dediğim gibi evlat vs. gibi kelimelerle hitap edilmesinden hoşlanmam. İlk mesajında belirttim yanlız sen inadına bir daha evlat diye hitap ettin. Terbiyemi bozmak istemiyorum belki benden yaşça büyüksün ama sende biraz saygı göstermelisin. Neyse bu konuyuda burda kapatalım. Herkese iyi forumlar.Bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar
Her gecenin sonunda bir sabah vardır evlat
Sakla umutlarını yıkılıp kalma sakın
Ümitsiz ve gayesiz yaşamak zordur evlatSev bütün insanları say bütün insanları
Kin gütme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol insancıl ol düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlatGeçmişten geleceğe yaratılmış ne varsa
Unutma ki hepsinin bir sahibi var evlat
Kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa
Düşmez kalkmaz bir Allah unutma sakın evlatAli Tekintüre
Bugün İstanbul'un fethinin yıl dönümü.
http://www.haberturk.com/yasam/h ... ehit-8-asker-yarali
Allah Türkiye ye ve şehitlerimizin ailesine sabır versin.
Olayı canlı yaşamış bir arkadaş yazmış..
[url=http://img694.imageshack.us/i/nnnlo.jpg/][/url]
Her geçen gün şehit veriyoruz.
Daha 5 aylık asker operasyon yapıyor.5 yıllık cahillere karşı.
Umarım fazla kayıp vermeyiz.
Allah Ailelerine sabır versin...
Herkese selam