bütün seriyi ard arda izleyince midemin bulantısı artıyor,ama kararlıyım7. film le birlikte kuscam sonunda :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
tlfon falan tabletlerdende konusabiliriz ben bu yaz amrikadan sağlam bi tlfon aldırmayı düşünüom400 dloarla 650 dolar arasında ne olabilir kesinlikle wifi si asırı küvvetli olsun işlemci hızı düşük bise olmasın bide hd video kaydebilsin ekran amoled weya onla kıyaslanabilcek bise oolsun lütfen yardım?bide tr de ikinci eli iyi bise edcek bi tlfom olsun 3g zorunlu değama öyle telefonlarla konuşma yapamıyormuşsn habverin olsun :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
364 mesaj
Telefondan konuşmayalım boşver
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
"Sözde Yalan" olan belgelerden dolayı fazla kasıyorlar o zaman ;) PayPal hesap durdu, domain adı gitti, Amazon durdurdu, Tableu durdurdu...bunların gerçek olup olmadığı veya tam olarak nasıl herşeyin meydana geldiği tartışılır tabikide... yani bu adam kim ki bütün bu belgelere tüm dünyadaki en gizli kaynaklara erişip hepsini topluyor yıllardır ve paylaşıyor ama hiç yakalanmıyor, bir Allah'ın kulu çıkıp bunu durduramıyor?? bizim o sağda solda gördüğümüz avustralyalı adam büyük ihtimal bir piyon, tüm o belgeler ve olaylar gerçek olsa bile(ki bunu %100 bilmemizin imkanı yok doğal olarak) herkesin önüne atılmazdı bütün bunları planlayıp yapan kişi. yeni bir iphone'un veya ps'nin yayımlanmamış gelecek versiyonlarını paylaşmıyorlar en nihayetinde :)
"Sözde Yalan" olan belgelerden dolayı fazla kasıyorlar o zaman ;) PayPal hesap durdu, domain adı gitti, Amazon durdurdu, Tableu durdurdu...Wikileaks.org'dan ulaşılamadığı doğru ama http://46.59.1.2/ adresinden rahat giriliyor(isveç adresi bu).Wikileaks belgelerinin bir kısmının türkçesi http://wikileaksturkce.blogspot.com/'dan okunuyor.Belgelerin %99'u yalan değil.Bu sırlar saklanıyordu wikileaks %8.465767'sini aydınlattı içinede yorumunu kattı.Hala bütün sırlar açığa çıkmış değil.
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Dünden beri bu kadar mı konuştunuz yaaf
1 sayfa bilem değil
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Yönetici arkadaşlardan birisine LAF atsak ortalık kızışır mı acep. :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,269 mesaj
Hadi kıralım rekoru hala kıramamışız.
Yeni tartışma başlatayım hemen... :D
Eğitim sistemi hakkındaki düşüncelereniz neler?Eğitim sistemimizi beğeniyormusunuz eğer beğenmiyorsanız hangi yönlerini beğenmiyorsunuz nasıl bir sistem olmasını isterdiniz??
Hade tartışalım...