Kıracaz galiba rekoru az kaldı...
Boş boş mesajlar yazıyorum sizde yazın şuraya bişeyler yahu...:D
Kıracaz galiba rekoru az kaldı...
Boş boş mesajlar yazıyorum sizde yazın şuraya bişeyler yahu...:D
İdare eder seni.Şu an MSI G31M3 anakart var.Ses girişim yamuldu.Ben de kırıp attım.Şu an arkadaştan geçici olarak aldığım ses kartı'nı kullanarak müzik dinleyebiliyorum.100-120 TL arası bir anakart baktım.Bu anakart güzel bir karta benziyor.Hem DDR2 Hemde DDR3 1333 Mhz desteği var.Ben önümüzdeki 3-5 yıl boyunca DDR3 1333 Mhz'le idare edebilirim düşüncesindeyim.Şu an için 4 GB DDR2 800 Mhz Kit Ram var.
Ancak P43-ES3G tavsiye ederim.
Elinde MSI P45 DIAMOND anakart olan arkadaş varmı acep
erşah sen ses kartı alsana creative falan :D
canavar gibi ses verir.
düsünorümda biiz bu rekoru kırınca elimize ne gececek
Hadi arkadaşlar biraz daha gayret az kaldı.Biraz daha destek.
ya arkadaşlar bu andorid'in developer sayfasına girilmiyor bir türlü...
dns, host vs. hiçbirşey işlemiyor. normal andorid.com açılıyor ama bu engelli... bizimkiler mi birşey yaptı dicem ama öyle olsa dns'le yeni ip'lerle girerdik, google komplemi yasakladı buraya acep??
Sunucu çökmüş.(mü)yok, eskiden youtube'a girmek için farklı sitelerden girmek gibi bir yöntem vardı ya, bunda deneyince site açılıyor çatır çatır. yabancı forumlardakilerde indiriyor sdk'yi benim yapmak istediklerimi yapıyorlar ama işte türkiye içindeki baglantılardan erişilemiyor bir türlü...
Ses sistemleri konusunda her türlü yardıma ihtiyaç duyan arkadaşlar benim konuya beklerim
www.chip.com.tr/forum/ses-ve-muzik-sistemleri-hk-her-turlu-sorun-cozulur_t176916.html
Dump Tıss Dump Tısss CISSS TAK