Tze ot geldi.Var mı isteyen? Yeni nesil...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Tze ot geldi.Var mı isteyen? Yeni nesil...Tadına bakmak lazım ama sanki gelen kolide onlarda vardı?Alttaki resim benim arka bahçe.. Maykıl ölmeden hep burdan alırdı sonra beyazlayınca almaz oldu. Neden bıraktın diyincede artık zenci değilim demişti. Kısacası bunlar zenci ürünü
Sadece bugüne özel kampanya ile 999.999 bin liraya alabilirsiniz ! +KDV değildir haa !
Son Düzenleme: Karub ~ 29 Aralık 2010 12:53
Herkese iyi geceler.Arkadaşlar kotayı aştığınız halde net hızının düşmemesi sizde de oldu mu?
Arkadaşlar sizce Windows 8 çıktığında tutar mı?Yani 7'den vazgeçmemizi sağlayabilir mi?
Tutmaz bence.
Ben 52gbdaym suan hic düsme yok :D Ben kac aydır kim bilir hatta yıl oldu 8mbite kadardaym. Hic hızım düsmedi :D
https://www.chip.com.tr/forum/blo ... klemek_t190169.html
Save_US şu konuya bakabilir misin?Hangi şehirdesin sen ve lise-2'de misin şu anda?
Windows 8 = Vista olcak demedi demeyin...Aga bence ot gibi olacak.
%50 bir ihtimade; Windows 7'nin dış görünümünü harmanlayıp bizlere sunması...
Windows 8 hakkında yorum yapmak zor.Çünkü windows 7 çıkana kadar bir çok yorum yapıldı.Hepsi olmasada bir çoğu asılsız çıktı.Bence deneme sürümü çıktığında yorum yapmak daha iyi.Fil gibi ot geldi.
Var mı otlancak olan?
Aga bence ot gibi olacak.Doğru diyorsun... 8'in BETA sürümü çıkınca bakarız ama ne biçim oldu.. 7,8,9,10,11 diye gidecek sanırım
Windows 8 hakkında yorum yapmak zor.Çünkü windows 7 çıkana kadar bir çok yorum yapıldı.Hepsi olmasada bir çoğu asılsız çıktı.Bence deneme sürümü çıktığında yorum yapmak daha iyi.Fil gibi ot geldi.
Var mı otlancak olan?Hacı ben o otu arıyordum.. Bana yollasana ne kadar fiyatı ?..
Onu geçen Adriana Lima istedi yazık kız cağız otu alamadan gitti
Hacı ben o otu arıyordum.. Bana yollasana ne kadar fiyatı ?..Aga onun özel kargo ücreti var.Normal ot değil bu ona göre.Adamı çarpar.Fiyatıda doğal olarak pahalı.Eğer alacak olan yoksa hiç sana yollamiyim.Sonra helikopterle falan gecenin bir yarısı kafana düşer.Görürsün gününü
Onu geçen Adriana Lima istedi yazık kız cağız otu alamadan gitti
MEB Sınavı var hadi bakalım :D
Cs lise2yim evet:) ama bloggerle yakından uzaktan alakam yok :) yardımcı olamıyorum
Millet nasıl gidiyor hayat..?
Benim berbat,3 tane zayıfım var 1 tanesini performansla kurtardım ama kimya ve biyoloji yide kurtarmam gerekiyor ve yarın biyoloji sınavım var.Çok büyük bir baskı var üzerimde.
Off Offf.İlköğretim ne güzeldi,hava atmak gibi olmasın 8. sınıfta hepsi 5 ti derslerimin 1 tane bile 4 yoktu birde şimdiye bakalım 3 tane zayıf nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzz :S
Tamam.Geliyor.Ama sırf sensin diye 10 bin lira.Yoksa 1 trilyondan aşağıya kurtarmaz.Ama dikkat et.Yaklaşık 2,5 ton .Ben havaalanına kadar yollarım.Ordan artık tırlamı alıyon neyle alıyon beni alakadar etmez.
Hava Kuvvetlerinden yardım alırım sorun değil :D
Artık seçmeli dersler kalktı. Örneğin:
Gerçek Tarih: 80
Seçmeli Tarih: 60
Karneye şu şekilde geçecekmiş> 80+70= 150
150/2= 75
Tarih dersi karneye 75 olarak geçecek :)