Linkler için teşekkürler.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Okta level 10 65ft yaptım.
Bir sürü günaha girdim ama :D
abi çok iyi oyunmuş ha oynadım harika valla..:)))))))
HERİFİN KELLEYİ UÇURDUM
[/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us
ben adama neler yaptım valla vurulmadık yeri kalmadı delik deşik oldu güzel yapmışlar oyunu ama...
adam öldürüyoz sende buyur....
Noluyo burda??? Millet çok fena ot getirdim.Var mı isteyen? Geçen gün bütün mahalle kafayı bulduk.Daha yeni kendimize geldik.otmu getirdin iyi nerde satılıyo bunlar tohumu falan bizim tarlaya biraz ekelim diyorum bi gör acayip yetişir böyle uzun uzun yemyeşil tropikal olarak ben bunun kimyageriyim bir tohumu bi uzatırımki tam bibuçuk insan kadar istersen tohumuyla parasını ver sanada ekiyim tabi komisyonum hariç
tabi yakalanırsan o adam boyu otu nereye takarlar acaba....:)))
1800 üncü sayfanın son mesajı
tabi yakalanırsan o adam boyu otu nereye takarlar acaba....:)))erşahın çok fena bütün mahalleyle kafa buldukları otan değilot derken ineklerin yediği ottan bahsediyordum çimemen, çim, yonca gibi sizde hemen taktınız özeliklede sen kurt kafası utanmasanız ergonokondanda beni suçlucaksınız a@
abi kurt kafasımı ot değince aklıma o geldi valla o kurt kafa sını beğenmedim ha kimseyi suçlamayız inek otundan bahsettiğini nerden biliyim o yazmış ot diye sende cevap yazmışın ineklerin yediği ot olduğunu nerden biliyim yaptığın şakaya dikkat et kurt kafası neya şeey kafası der gibi .şakanında bi seviyesi var dimi kurt kafası felan olmadı arkadaş bende bişey derdimde neyse.bu arada fotoda kurt kafası yok sadice kendileri var.gözlüğünü takıp bak neyse biz seni tutmayak yolcu yolunda gerek...
Herkesler horul horul uyurken bi mesaj daha yazayım
ben uyumuyodum osaatte ama tv izledim acıkta hepte pc sıkıyor..
kurt kafası sözünü geri alıyorum orkinkurt üye ayrıca erşah üyenin bütün mahalleyle kafayı bulmadığını hepimiz biliyoruz bu ot şakası sakat eniysi konu degiştirelim sevdiğimiz renkleri yazalım;
turuncu
bencede neyse ben kavgayı sevmem zaten en sevmediğim şey ama senin yazı ters geldi biraz benim renk siyah
Selam millet ben burdayım...
hoşgeldin sen kimsen kurban..