iyi akşamlar herkese
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Selam millet Herkese iyi akşamlar
Nasılsınız ?
Şişedeki gibi durmuyor yahu 2Şişe viski içiyim dedim yürüyemez oldum :
Evladım,yavrum health için Adam için içmeyin,zararlı.Big Daddy de olsan böyle gideceğin yeri göremezsin xD
Şaka bir yana,Bioshock'ta bu şişe ne acaba diye bende içmiştim,benim ekran çift göstermeye başladı.Dedim ne oluyoruz ya? :D
Borç kaçınılmaz,zaten öyle bir araba da 100 bin tl'den aşağı etmez :P
Çizim gayet güzel olmuş.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız
En erkeniniz benim heralde :)
Hergün öğlen yemekten sonra balkonda sigara içerken bu arabaya bakıyordum(bu resimdeki arabanın neredeyse aynısı diyelim)
2 gün önce arabayı öyle bir çizmişlerki neşem gitti. Hyundia Coupe araba.
O çizeni bulacaksın ellerini yüzünü çizip güzelce döveceksin. Ne istediniz güzelim arabadan. Sahipleri elleriyle parlatıyorlardı arabayı her hafta
TTnet netlimitsiz paketine geçecem sanırım.Zaten taahhütün bitmesine 3-4 ay kaldı.Bu kadar süre içinde riske girilir.Beğenmezsem adsl hattımı kapattırırım.Modem zaten benim olmuş olacak.Sonra tekrar 1 mbit sınırsız açtırırım.Yeni açılan hatlara 1 mbit sınırsız yapıyolar mı acaba.Telekomdan beklerim yapmaz mı yapmaz.Bi bakıyım.
Hmm tamamdır.2mbit 49 lira.Bakalım Net limitsizde hız düşümü olacak mı :S Ya da geçmesem mi.Pöfff.
_hEro,şöyle söyleyeyim,700-800 kb'ları görünce coşuyorsun download'lar son sürat geliyor.Tam 8'e alışmışken 512k'ya düşünce o hız o kadar az geliyor ki :(
Ama şu aralar pek download yapamadığım için benim için bu sorun değil.Geçen ay 512k'yı görmedim bile.
Eğer 15 gb'ı en az 5-10 gb geçeceğin garantiyse 2 mbit iyi.Ama en fazla 20 gb download yaparım diyorsan netlimitsiz.
Bu arada netlimitsiz'de 8 mbit'i ay başında hemen göremiyorsun.Benim net 3'ünde 4'ünde hızlanıyor.