Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Arkadaşlar şu tiki kız modelinden hoşlanmayan varmı içinizde.
Nimet Çubukçu'ya söylemek lazım bu tür öğrencileri Türkçe dersinden bırakmak lazım. Zaten Türkçeden kalınca diğerleri süper olsada kalıyorlar sınıfta...
bu ne şimdi.
yeni tel alıcam.
baktım tel ii görünüyo. biraz daa araştırcam şu an 5310 ile 5130 arasında kaldm
:D:D Melis Melis.
Bildiğim en ayıp kelimeyi söylerim ha.
Oh be geri döndüm:D:D Formatta problem çıktı internete bağlanamıyorum 2 gündür:D Neyse çözdüm ve çözdüğüm gibi geldim:D
Nedenki ?
Yabancı şarkı, film vs indirceksem ve seed sağlamsa hep torrent kullanıyorum.Bitcomette hiçbir sorunum yoktu ama durduk yere kaldığı yerden devam etmemeye başladı.Utorrent kurdum bende.Bağlantı kopuyor onlada.Aylardır tık etmeyen sistem şimdilerde cozuttu.
Bu arada 1080p indirmeyi düşünüyorum.Sağlam bir film önerisi verirseniz fena olmaz :)
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12552506.asp
Adalet sistemimiz süper işliyor.
Adam kızın boğazını kesiyor parçalara ayırıyor 7 ay kaçıyor. durmadan bir tane avukat bulmuşlar ceza düşürücü önlemler alıyor.
bir kız hayatında belki ilk defa alıp okşadığı bez bebeği çalmaktan 8 - 10 yıl hapsi isteniyor. Kutluyorum Adaletimizi. Adalet sarayında çalışan savcılarımızı.
Acaba şu büyük davalar neden 7 yıl boyunca delil yetersizliğinden düşüyor. Yüce adalet işte bu. Küçükler ezilir büyükler pohpohlanır...
8 yıl.