Bende şunları alsam yeter
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Abiler istanbuldan alıp bana yollıycak bi arkadas ekranıda kalırsa dedi bu monitörlere cok yığılma olurmu ne dersiniz düşürebilirmiyiz acep ? :D
Hmm dostum para var erkenden gidilcek bide alınır diye düşünüyorum yaf bitane yoktur heralde o aletten nese artık inş olur ne diyim :D bide %25 de olsa 380 tl az para degil cok yıgılma olacagını düsünmüyorum o alete ancak bi soram didim öle diyosan öledir inş olur :D pazar da oluyormu sade cumartesimi indirim cumartesi tutmassa pazarda denerik bi :D cevap a yarın bakarım iyi geceler yamyam gardaşlar
Samsung mu alacaksın ?
Evet o attıgım linkteki alet işte foto koymustum ya :D gene uyku tutmadı yaf gidem bidaha deniyem belki uyuruk :D
Hdmı girişi var,full hd led ve 23'' ınc 381 TL ye süper
Evet :D öle inş alırık alamazsakta yapacak bişi yok.
Herkese iyi geceler ben kaçar.
açık öğretim lisesi okuyan var mı forumda ?
sınav sonuçları belli oldu
açık öğretim lisesi okuyan var mı forumda ?Ben aöf de işletme 4. sınıfa geçtim. Yalnız Alttan 2 ders var onların bütleri var ona girecem yakında :D Bir de ben direkt 3.sınıftan başladım dikey geçiş yaptım işletmeye. Onun için 10 ders gördüm :D 8 i gitti, 2 si kaldı :Dsınav sonuçları belli
Selam ahali ne ediyonuzzz
Battlefield 1942 oyna sistemin çok rahat açar.